Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(Chiro @ 2016 08 17, 16:09)
O kas su juo negerai? Man gražus. Aišku, jei problematiškas ir skonio neišskirtinio, tai gal ir neverta. Va, Dark Galaxy tai kitamet kokias tris sodinsiu. Ir grožis ir skonis tikrai pirmam dešimtuke smile30x30.png

Man tai nepatiko vėlyvumas, per daug vėlyvi. Skonis normalus, bet norėtųsi ko nors tai labiau mėsingo, o anie tokie labiau į sultingus. Derlingumui aiškus pliusas. Tikrai ne pirmam dešimtuke ir nežinau ar sodinsiu iš viso ....
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 08 17, 18:22)
Man tai nepatiko vėlyvumas, per daug vėlyvi. Skonis normalus, bet norėtųsi ko nors tai labiau mėsingo, o anie tokie labiau į sultingus. Derlingumui aiškus pliusas. Tikrai ne pirmam dešimtuke ir nežinau ar sodinsiu iš viso ....

Reklamuoju Galatiką bigsmile.png

user posted image

Gal ir ne pati ankstyviausia, bet visi kiti parametrai, mano supratimu, vien pliusai wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 08 16, 23:39)
Iš kur gavote Paul Robeson? Labai kažkur girdėtas.

jeigu nepameluosiu vardo, tai lyg is Daimuros, zodziu is forumietes is Rumsiskiu. Be galo jei dekinga, ne tik uz sia veisle.
Papildyta:
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 08 17, 10:20)
Sutinku 100%. Pas mane tas pats.

Pritariu ir maniskis toks pats. mirksiukas.png Cia as apie Gonziko dryziu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypt: 17 rugpjūčio 2016 - 20:33
Chiro, kiek daug malonių naujienų! Ir Margutis drūtulis, gipiūrais pasidabinęs, ir Urtika Slyva parodė savo skonį, ir visos veislės- metų atradimas, ir šiltnamį matau, ir kitus vaisiukus kaip margučių pintinę... Ačiū, labai nuskaidrinai nuotaiką!
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 08 17, 09:55)
Ne. Nesumaišius.  smile30x30.png Tiesiog nevykusį egzempliorių parinkau. Nebedaug belikę. Su Daugmanta kažkada kalbėjom, kad ji tokį turi jau daug metų ir, įdomu, čia toks pat ar ne.  smile30x30.png

Va, radau kažkokią foto, kur matosi zekutis kitų fone. Aš juos visada dėdavau prie mažesnių, o Daugmantos jau prie didesnių. Nu pas mane va toks jis  smile30x30.png

user posted image

as tau pavydziu.baltai.thumbup2.png derlius
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2016 08 18, 10:59)
as tau pavydziu.baltai.thumbup2.png derlius

Nu šiais metais tikrai negaliu skųstis. Konkretus smegenų orgazmas smile30x30.png Ir po šiai dienai pomidorų marios, nors jau šitiek dėžių ir kibirų išskinta, visi šaldikliai užkišti...ačiū dievui, neserga ir aplamai nekelia jokių problemų. Viskas kiaurai atidaryta, vėjai košia.... smile30x30.png . Ir šiaip įdomi patirtis. Smagu dėlioti jau kokių ir kiek sodinsiu kitamet smile30x30.png
Atsakyti
Liekaninė Galaktika šiandien

user posted image

Kubinski...

user posted image

Viršutiniai Kubinskų aukštai

user posted image

Paskutinis likęs dryžuotas šokoladas.

user posted image

Russian 117

user posted image

Stiriai apvalgytas Velmoža (Budionovka). Kiek pamenu, daug kas augina.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiro: 18 rugpjūčio 2016 - 14:48
Chiro, kiek tu grožių turi.
Aš norėčiau to Kubinskio kelių sėklyčių 4u.png Ir Galaktika skani atrodo. Visi thumbup2.png.

Ieškau kitiems metams derlingo geltono pomidoro (MB svaigsta dėl geltonų). Šiais metais labai Aladino lempa pasiteisino. Ką dar rekomenduotumėt iš aukštaūgių ir derlingesnių?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2016 08 18, 14:49)
Ieškau kitiems metams derlingo geltono pomidoro (MB svaigsta dėl geltonų). Šiais metais labai Aladino lempa pasiteisino. Ką dar rekomenduotumėt iš aukštaūgių ir derlingesnių?

Nu tai aišku, kad Miodovyj Spas. Jeigu dar tokio neturi. Man rodosi jis pas visas pomidorų augintojas turetų būti. Aladinas irgi geras ypač rudenį gerai kad ilgiau išsilaiko nuskintas, nes skūra kieta. Pasakiškas skonis yra Dawson Russian Oxheart, bet žiūriu, kad labai ligoms neatsparus, ypač dėmėtligei. Pats pirmas nususo. Tai vat ir nežinau, ar berekomenduot.
Dar čia chebrytė paminėjo German Orange Strawberry. Skanus. Labai augus krūmas. Šiemet jo nebeauginau, bet auginti galima. Raudoni geriausiai valgosi. Kas čia dar... Korol Sibiri neblogi iš geltonų. Derlingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 18 rugpjūčio 2016 - 21:11
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 08 18, 22:09)
Nu tai aišku, kad Miodovyj Spas. Jeigu dar tokio neturi. Man rodosi jis pas visas pomidorų augintojas turetų būti. Aladinas irgi geras ypač rudenį gerai kad ilgiau išsilaiko nuskintas, nes skūra kieta. Pasakiškas skonis yra Dawson Russian Oxheart, bet žiūriu, kad labai ligoms neatsparus, ypač dėmėtligei. Pats pirmas nususo. Tai vat ir nežinau, ar berekomenduot.
Dar čia chebrytė paminėjo German Orange Strawberry. Skanus. Labai augus krūmas. Bet šiemet jo nebeauginau, bet auginti galima.  Mes nesame geltonų mylėtojai. Raudoni geriausiai valgosi. Kas čia dar... Korol Sibiri neblogi iš geltonų. Derlingi.

Mano puse daigu numirojo, nes remontai buvo. Medovyj spas is numirusiu. Reiks pasitikrint ar liko kokia sekliuke. Kitu neauginus. Reiks pasidairyt. Aciu uz rekomendacijas.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2016 08 18, 21:13)
Mano puse daigu numirojo, nes remontai buvo. Medovyj spas is numirusiu. Reiks pasitikrint ar liko kokia sekliuke. Kitu neauginus. Reiks pasidairyt. Aciu uz rekomendacijas.

Vat tuos pačius norėjau pasiūlyt - net nežinau, kuris skanesnis. Hillbill'as dar iš pačių pačiausių, jei taviškiui tinka dvispalvis. Nu tada ir Russian 117 smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 08 18, 22:30)
Vat tuos pačius norėjau pasiūlyt - net nežinau, kuris skanesnis. Hillbill'as dar iš pačių pačiausių, jei taviškiui tinka dvispalvis. Nu tada ir Russian 117  smile30x30.png

Tinka ir dvispalviai. Jis tik labai miltingu nemegsta.
Chiro, gal turesi kokia atliekama seklyte is minetu?
Atsakyti