Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(Gaudvilė @ 2016 08 17, 11:29)
jei nieko nemaišau, tai Gonziaus dryžius yra LT parduotuvėj pirkto pomidoro, bo bais patiko. Ty ne iš karo zonos atkeliavęs wink.png
mažesni egzemplioriai tikrai kaip labai didelių vištos kiaušinių, ale daug buvo ir tokių už mano kumštį didesnių. A ranka tikrai nemaža  smile30x30.png


Oi, aš tai nežinau jo kilmės, bet lyg Gonzikas neminėjo, kad parduotuvėj pirko. Ale gal aš ir klystu.

Vadinasi pas mane jie kažkodėl mažesni gavosi. Kitais metais atidžiau stebėsiu. Turi būt kiaušinio dydžio smile30x30.png
Atsakyti
Sveikos 4u.png
Pas mane, kaip ir pas Drugeli siltnamyje antrus metus bujojo bazilikai bei serenciai, deja, nuo maro irgi neapsaugojo, patingejau profilaktiskai purksti...Tiesa, uzteko man vieno Revus purskimo, po geros savaites ant bajerio dar nupurskiau cili pipiro istrauka, kaip tik ta diena Delfi ar kur kitur skaiciau, nezinau, ar tas padejo, ar ir taip butu uzteke vieno Revus purskimo, bet dabar pomidorai toliau noksta, gal ir gerai viskas baigsis smile30x30.png
Is juodu pomidoru (jei ir Carbon i tokius pretenduoja), man visgi labiau patiko Juodasis dramblys, vien del derlingumo ir ispudingo dydzio vaisiu, nors nepasakyciau , kad Carbon maziau derlingi, jauciu, kitamet vel abu auginsiu. Medovij spas irgi turesiu, pagaliau radau pomidora su seklom biggrin30x30.png
Tiesa, Priamurskij konus man nevienodai noko, virsuje prie kotelio likdavo gelsva spalva, zinau, kad kazko truksta, bet ai, tiek to sikart.Tiesa, krumeliai jau labai liauni...
Norejau paklausti,ar jus dar palaistote siltnami?As, pasirodzius marui, 3 savaites neliejau, tik neseniai valandai ijungiau, net nezinau, liet, neliet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 17 rugpjūčio 2016 - 11:52
user posted image
Na va, radau telefone. Jie salia obuolio. O tas jabloko i mano delna tai netelpa.
user posted image
Cia obuolys apverstas. Fejerverkas,orlynyj kliuv, izumrudnoje jabloko - man i delna netelpa. O salia Gonziaus dryzio gabaliukas matosi. Smulkesnis, bet visai neblogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 17 rugpjūčio 2016 - 12:25
Nu jo, panašu, kad didesni. O tas taškuotas kas?
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 08 17, 13:59)
Nu jo, panašu, kad didesni. O tas taškuotas kas?

Fejerverkas smile30x30.png Aš ne Pou, bet žinau smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 08 17, 14:12)
Fejerverkas  smile30x30.png  Aš ne Pou, bet žinau smile30x30.png

Taip, Fejerverkas. Na toks sutrūkinėjusia odele. Raudonai geltono margumo. Man tas sutrūkinėjimas nelabai gražus. Vargau aš su Fejerverkais. Tikriausiai, kad neauginsiu jo daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2016 08 17, 13:23)
Taip, Fejerverkas. Na toks sutrūkinėjusia odele. Raudonai geltono margumo. Man tas sutrūkinėjimas nelabai gražus. Vargau aš su Fejerverkais. Tikriausiai, kad neauginsiu jo daugiau.

O kas su juo negerai? Man gražus. Aišku, jei problematiškas ir skonio neišskirtinio, tai gal ir neverta. Va, Dark Galaxy tai kitamet kokias tris sodinsiu. Ir grožis ir skonis tikrai pirmam dešimtuke smile30x30.png

user posted image

O čia blue green Zebra, Vezuvijus ir va toks kubinskas vienas buvo smile30x30.png

user posted image

Kiti kubinski normalūs smile30x30.png

user posted image

Fox Nose

user posted image

Cutlos

user posted image

user posted image

Čia Stripes Of Yore. Sunokę tai beveik juodi. Kitamet nesodinsiu ant tiesioginės saulės - noriu, kad gražūs dryžiai liktų smile30x30.png

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiro: 17 rugpjūčio 2016 - 16:29
QUOTE(Chiro @ 2016 08 17, 06:48)
O aš vis ruošiuosi pasidaryti juodųjų degustaciją, kad nuspresti, kuris gi skaniausias smile30x30.png

Ir mums būtinai parašyk, surikiavus į eilę pagal skonį. Smalsu gi smile30x30.png

Mergaitės, reikia raudono pomidoro,tinkančio marmalams virti. Kad būtų mėsingas, stambiais vaisiais, derlingas, netrūkinėtų odelė ir raudonas, o ne ružavas. Kokie tai galėtų būti? Kiek turiu stambių mėsingų, beveik visi rausvi. Omars Lebanese - raudonas ar ružavas?
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 08 17, 16:28)
Ir mums būtinai parašyk, surikiavus į eilę pagal skonį. Smalsu gi smile30x30.png

Mergaitės, reikia raudono pomidoro,tinkančio marmalams virti. Kad būtų mėsingas, stambiais vaisiais, derlingas, netrūkinėtų odelė ir raudonas, o ne ružavas. Kokie tai galėtų būti?  Kiek turiu stambių mėsingų, beveik visi rausvi. Omars Lebanese - raudonas ar ružavas?


Padariau. Bet darysiu dar kartą, nes turbūt su skonio receptoriais kažkas negerai buvo. Skaniausias pasirodė Juodasis Princas. Sėklų atsivežiau iš Lenkijos.

O kaip skaris? Netinka? Aš skario neturiu, bet turiu Daugmantos Urtica Skyva. Nu labai geras pomidoras. Raudonas,stambus, mėsinis, be galo skanus. Arba gal Jabločnyj Lipeckij iš saintlinos. Irgi labai geras. Toks tikras senovinis pomidoras. smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 08 17, 17:28)
Mergaitės, reikia raudono pomidoro,tinkančio marmalams virti.

Lietuviškas Rutuliai turėtų tikti. Toks gero klasikinio raudono pomidoro skonio ir vandens nepaleidžia wink.png
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 08 17, 17:28)
Ir mums būtinai parašyk, surikiavus į eilę pagal skonį. Smalsu gi smile30x30.png

Mergaitės, reikia raudono pomidoro,tinkančio marmalams virti. Kad būtų mėsingas, stambiais vaisiais, derlingas, netrūkinėtų odelė ir raudonas, o ne ružavas. Kokie tai galėtų būti?  Kiek turiu stambių mėsingų, beveik visi rausvi. Omars Lebanese - raudonas ar ružavas?

Raudoni Kosmonavt Volkov, Medvezja lapa.
Atsakyti
Taip pat Kenguros sirdis
Atsakyti