Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(daimura @ 2016 08 16, 21:30)
Ar manote, kad pirktiniuose (ypač turgaus) pomidoruose mažiau chemijos??? Savo bent jau žinote kada ir kuo purškėte.

Tai taip, tuo save ir guodžiu, tiesiog šį sykį kai purškiau, buvo labai mažai lapų belikę, tai tiesiog dulksna ant pomidorų žalių taip gausiai užsiliko. Tai vaizduotė pas mane labai dirba oh.png
Bet tai kaip išvengti to maro, negi nėra jokių būdų kažką daryti, kad nesusirgtų. verysad.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 16 rugpjūčio 2016 - 21:40
QUOTE(sypt @ 2016 08 16, 19:57)
Siu metu atradimas is tamsiu man buvo Paul Roberson ir Moldaviskas dramblys.Labai skanus pomidorai, be to dar ir derlingi.

Iš kur gavote Paul Robeson? Labai kažkur girdėtas.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 08 16, 20:29)
Gal kas gali parekomenduoti skanų, nelabai vėlyvą ir normaliai derlingą tamsų pomidorą? Geriau būtų mėsingas negu sultingas.

Čiornyj russkij -pas mane šiais metais buvo labai derlingi, stambūs, mėsingi ir skanūs pomidorai.
Brazilian beauty- nestambūs derlingi, skanūs, ankstyvi. smile30x30.png
Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2016 08 16, 22:39)
Tai taip, tuo save ir guodžiu, tiesiog šį sykį kai purškiau, buvo sėmažai lapų belikę, tai tiesiog dulksna ant pomidorų žalių taip gausiai užsiliko. Tai vaizduotė pas mane labai dirba  oh.png
Bet tai kaip išvengti to maro, negi nėra jokių būdų kažką daryti, kad nesusirgtų.  verysad.png

Yra būdų, o jūsų pomidorai šiltnamyje?
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 08 16, 19:57)
Siu metu atradimas is tamsiu man buvo Paul Roberson ir Moldaviskas dramblys.Labai skanus pomidorai, be to dar ir derlingi.

O aš vis ruošiuosi pasidaryti juodųjų degustaciją, kad nuspresti, kuris gi skaniausias smile30x30.png Degustacijoj dalyvaus Dramblys, Carbon, Blak Russian ir Juodasis princas. Iš juodų dar auginu Čigoną, Arbūzinį, Juodą Maurą ir De Barao. Visi labai skanūs smile30x30.png
O metų atradimai tai absoliučiai visi wub30x30.png

Šiltnamis prieš porą dienų

user posted image

Daugmanta, gal tau bus įdomu. Nufotografavau tavo Margutį ir Gonziko zeką biggrin30x30.png . Taviškis didesnis. Ir spalviškai kitoks. Taigi ne ta pati veislė smile30x30.png

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiro: 17 rugpjūčio 2016 - 07:09
QUOTE(Chiro @ 2016 08 17, 07:48)
Daugmanta, gal tau bus įdomu. Nufotografavau tavo Margutį ir Gonziko zeką  biggrin30x30.png . Taviškis didesnis. Ir spalviškai kitoks. Taigi ne ta pati veislė smile30x30.png

user posted image

O aš auginu Gonziko dryžių. Ir Gonziko dryžius tip top kaip tavo didesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 17 rugpjūčio 2016 - 08:30
QUOTE(Pou @ 2016 08 17, 08:29)

Nu va, gražiausiai smile30x30.png Aišku, gal nufotografavau ne patį didžiausią ir ryškiausią, ba jau nuėsta viskas, bet ir anksčiau lyginau. Dydis tikrai ženkliai skiriasi. Tik raštas gali būt panašesnis.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2016 08 17, 08:29)

Sutinku 100%. Pas mane tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 08 17, 06:02)

Yra būdų, o jūsų pomidorai šiltnamyje?

Taip, šiltnamyje. Kraštuose bujojo bazilikai, dar ir serenčių gėlyčių auginau... tikėjaus išvengt, bet, deja...
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 08 17, 09:42)
Nu va, gražiausiai smile30x30.png Aišku, gal nufotografavau ne patį didžiausią ir ryškiausią, ba jau nuėsta viskas, bet ir anksčiau lyginau. Dydis tikrai ženkliai skiriasi. Tik raštas gali būt panašesnis.

Na žinok nemaži tie Gonziaus dryžiai. Kaip dickas vištos kiaušinis, bet dickas. Kai sunoksta, gražios, sodrios raudonos spalvos su geltonais dryžiais. Labai malonaus skonio. Mano vyriškiui vienas skanesnių. Ir tikrai jis kaip tavo didesnis, o jei dar dieną panokintum, tie dryžiai pageltonuotų, o spalva turtingesnė, sodresnė pataptų.
Nebūsi sumaišius?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2016 08 17, 09:51)
Na žinok nemaži tie Gonziaus dryžiai. Kaip dickas vištos kiaušinis, bet dickas. Kai sunoksta, gražios, sodrios raudonos spalvos su geltonais dryžiais. Labai malonaus skonio. Mano vyriškiui vienas skanesnių. Ir tikrai jis kaip tavo didesnis, o jei dar dieną panokintum, tie dryžiai pageltonuotų, o spalva turtingesnė, sodresnė pataptų.
Nebūsi sumaišius?

Ne. Nesumaišius. smile30x30.png Tiesiog nevykusį egzempliorių parinkau. Nebedaug belikę. Su Daugmanta kažkada kalbėjom, kad ji tokį turi jau daug metų ir, įdomu, čia toks pat ar ne. smile30x30.png

Va, radau kažkokią foto, kur matosi zekutis kitų fone. Aš juos visada dėdavau prie mažesnių, o Daugmantos jau prie didesnių. Nu pas mane va toks jis smile30x30.png

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiro: 17 rugpjūčio 2016 - 10:05
QUOTE(Chiro @ 2016 08 17, 10:55)
Ne. Nesumaišius.  smile30x30.png Tiesiog nevykusį egzempliorių parinkau. Nebedaug belikę. Su Daugmanta kažkada kalbėjom, kad ji tokį turi jau daug metų ir, įdomu, čia toks pat ar ne.  smile30x30.png

Va, radau kažkokią foto, kur matosi zekutis kitų fone. Aš juos visada dėdavau prie mažesnių, o Daugmantos jau prie didesnių. Nu pas mane va toks jis  smile30x30.png

user posted image

Jei neužmiršiu, nufotkinsiu namuose saviškius smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 17 rugpjūčio 2016 - 10:56
QUOTE(Chiro @ 2016 08 17, 07:48)
Nufotografavau tavo Margutį ir Gonziko zeką  biggrin30x30.png .

jei nieko nemaišau, tai Gonziaus dryžius yra LT parduotuvėj pirkto pomidoro, bo bais patiko. Ty ne iš karo zonos atkeliavęs wink.png

QUOTE(Pou @ 2016 08 17, 10:51)
Kaip dickas vištos kiaušinis, bet dickas.

mažesni egzemplioriai tikrai kaip labai didelių vištos kiaušinių, ale daug buvo ir tokių už mano kumštį didesnių. A ranka tikrai nemaža smile30x30.png
Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2016 08 17, 10:33)
Taip, šiltnamyje. Kraštuose bujojo bazilikai, dar ir serenčių gėlyčių auginau... tikėjaus išvengt, bet, deja...

nius kaip, bazilikai nėra česnakai, o maras - ne vampyras. Vien todėl, kad šalia auga, neapsaugo nuo nieko. Reikėjo laistyt bazilikų ištrauka ar purkšti. Bet čia profilkatika tik gali būt, grybui įsisiautėjus nieko neveikia.

Ai, ir serenčiai nuo ligų neapsaugo, jie labiau dirvoj veikia, ty naikina nematodus ir skleidžia kvapus, kurie pritraukia ir apsvaigina, pvz., grambuolio lervas. Dar labai mėgsta ten įsiveist kandžių vikšrai, kurie vėliau eina pomidorais užkandžiaut wink.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 17 rugpjūčio 2016 - 11:31