Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(zydinti_gele @ 2016 08 12, 22:05)

Dėl didelio peresorto gal kur tai galėtų apšviesti kaip atskirti Corazon nuo Charlie Chaplin? Corazon maišiukai tokie labiau į ilgį, o Charlie Chaplin tokie labiau į plotį ir didesni...? Bėda ta, kad vienas hibridas, o kitas ne. Jeigu ne iš to paimsiu sėklas, tai smarkiai apsiriksiu.

corazon esu auginusi gal pries 4 metus. tai kiek pamenu jis kaip maisiukas. panasus kaip 100 pudov ar puzata chata. o charlie chaplin auginu siemet . tai jis nepanasu nei i viena pomidora smile30x30.png nes jis panasus i PAPRIKA. tip top PAPRIKA is 3 ar 4 ( ?) daliu . dar nesunoke jie iki valgymo, tai negaliu prapjaut. kiek zinau, jie turetu but tusciaviduriai, idarui sukimst smile30x30.png

Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2016 08 16, 07:21)
Laba ryta, na oras...
Gal jau uzdarote nakciai siltnamius, kai tokia temperatura? Nors ta dregme?

Pradėjau uždarinėti kai nukrito žemiau 14-15 naktimis. Pakolkas maras neužpuolė, nokstam ir augam, nors bulvės netoliese visos išgulė. smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2016 08 16, 10:19)
charlie chaplin auginu siemet . tai jis nepanasu nei i viena pomidora smile30x30.png  nes jis panasus i PAPRIKA.

Charlie Chaplin būna dviejų rūšių mirksiukas.png Kaip maišeliai ir kaip paprikos mirksiukas.png Pernai ar užpernai buvo apie tai kalbėta. Mano yra va toks, tik nuotrauka sena
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 08 16, 16:21)
Charlie Chaplin būna dviejų rūšių  mirksiukas.png  Kaip maišeliai ir kaip paprikos mirksiukas.png 

Taip tikrai, taip. Mano kaip maišeliai. Tokie kaip nuotraukoje.

Nu ok, jeigu nuotraukoje Charlie Chaplin, tai Corazon turi mažiau raukšlių ir šiek tiek pailgesni bendrai paėmus. Bet skirtumas labai nedidelis tarp vienų ir kitų.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 08 03, 11:46)
Dramblys pasiklydo?  mirksiukas.png  Jei sėjot, rasit didziavaisiu tamsiai bordo pomidoru, ten bus jie. Sitas labai panasus i orange russian 117 jei pomidoras bus spalvotas, jei ne, pudovik. Bet vaisiam stipriai truksta kaliomagnezijos. Darosi nenokstanti kepurelė virsuje. Pamaitinkit, kad kiti noktu tolygiai.

Na dramblys tikrai ignoravo mano šiltnamį, niekur jo nerandu verysad.png. Gal kitam sezonui rezervuokite sėklyčių, turbūt sumaišius savąsias. verysad.png
Atsakyti
labia dziugus jusu vaizdai
o dziaugiuos,kad puse mano nuskintu zaliu sunoko.ar bent rodo nokima.vualiaaaaaaaaa.vel virsiu,spausiu sultis smile30x30.png
Atsakyti
Gal kas auginate brandywine juodą arba raudoną? Ar verti dėmesio?
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduoti skanų, nelabai vėlyvą ir normaliai derlingą tamsų pomidorą? Geriau būtų mėsingas negu sultingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 16 rugpjūčio 2016 - 19:30
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 08 16, 20:29)
Gal kas gali parekomenduoti skanų, nelabai vėlyvą ir normaliai derlingą tamsų pomidorą? Geriau būtų mėsingas negu sultingas.

Siu metu atradimas is tamsiu man buvo Paul Roberson ir Moldaviskas dramblys.Labai skanus pomidorai, be to dar ir derlingi.
Atsakyti
del brandywine:

auginau juoda - ispudzio nepaliko
kas met auginu pink - pats skaniausias pomidoras, bet nelabai derlingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilute26: 16 rugpjūčio 2016 - 20:45
Labas vakaras, paguoskit, prašau. Vakar, praėjus 9 dienom nuo pirmo purškimo, vėl išpurškiau pomidorus su Revus. Ar vaikams duoti pomidorus valgyt, kai sunoks, ar geriau jau neduot? Liūdna kažkaip kad teko chemiją griebt, po pirmo purškimo kai valgėm pomidorus, tai prieš tai juos pamirkiau sodos tirpale 15min.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2016 08 16, 21:13)
Labas vakaras, paguoskit, prašau. Vakar, praėjus 9 dienom nuo pirmo purškimo, vėl išpurškiau pomidorus su Revus. Ar vaikams duoti pomidorus valgyt, kai sunoks, ar geriau jau neduot? Liūdna kažkaip kad teko chemiją griebt, po pirmo purškimo kai valgėm pomidorus, tai prieš tai juos pamirkiau sodos tirpale 15min.

Ar manote, kad pirktiniuose (ypač turgaus) pomidoruose mažiau chemijos??? Savo bent jau žinote kada ir kuo purškėte.
Atsakyti