QUOTE(drugelis. @ 2016 08 06, 21:40)
Ech... Pas mane irgi maras parėjo... O nejaugi nėra jokios prevencijos jam? Išsiunčiau vyrą išpurkšti Revus, tikiuosi, kad padės, nes kol kas tai dar nepavalgėm visai, kokie 2 rimti skynimai tebuvo.
as siandien ispurskiau,7 isroviau,kur jau kotai juodi buvo.ale kaip bais plinta maras,per kelias dienas dar puse pazestu.net Toro du daigai pazeisti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 08 07, 08:11)
Karstam vaneny palaikyti. Nepamenu. Lyg 45 laipsniai. Senas temas pakniskit.
dusia,prasau paaiskinti kaip palaikyti.nuskyniau apatines kekes,5 dezes zaliu turiu,kaip cia mert?
acius
QUOTE(Baltupyte @ 2016 08 07, 09:41)
Sveikos
Dumse, gal jusu siltnamis kur nuosaliau stovi? Pas mus sodai, kaimynes bulves augina, viena tai is vis kokie 7 zingsniai nuo mano siltnamio...Auginau garstycias, mulciavau ir daigai grazus buvo, na ir ka, vejas nuo to bulvienojaus istisai pucia ir viskas...
Man toks klausimas iskilo :hm Ka daryt su apipurkstais pomidorais, pradejo man kai kurie jau nokti, kada juos galima valgyt, juk reikia 3 savaites po purskimo islaukt.Stengiausi kiek imanoma pries purskima isskinti, ale neturiu aiskiareges gebejimu
3savaites ant Revus neraso.as isskyniau apatinius,manau prinoks kiti tik po 2-3savaiciu.ne anksciau.valgysius biski su xemija.bet neturiu pasirinkimo.
bulves maras paeme liepos gale.siltnamiai toli nuo bulviu,bet matyt uzteko.o gal taip nuo dregmes.
tai skubu konserviuot
dali zaliu dziovinu,man puikus prieskonis visur ir visada