Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(Baltupyte @ 2016 07 31, 22:19)
Pabandziau ikelti foto, kazka ne taip padariau.pas mane kaip ir panasu, dauguausia pakrasciuose prasideda ar lapu galuose,bet demes dar ne tokios dideles,aisku,palikciau,ko gero plistu...tiesa, spalva pilka kazkokia, ne ruda.

user posted image

nerodo foto.. Va jei ruda būtų, būtų ne taip blogai, pilka jau nekas..
Per kompą keliat ar per telefoną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 31 liepos 2016 - 21:45
QUOTE(Lusasita @ 2016 07 22, 15:04)
kaip atrodo pienollo del vesuvio pas jus? pas mane abu skirtingose vietose kazkokiais susisukusiais lapais. visi  kiti pomidorai normaliais.  vaisiai  kaip slyvukes su smailiu galiuku, nu gal kaip kriausytes su smailiu galiuku. maziukai . bet jau ir nuskyniau  benokstancius  smile.gif

tas pats, lapai susisuke, pas vieninteli, is tolo matosi biggrin.gif Cia tas, kur ilgai laikosi? dabar jau noksta intensyviai, tai kaip ji iki ziemos ir ilgiau islaikyti? g.gif

QUOTE(Lusasita @ 2016 07 25, 17:08)

dar sejau gonziko dryziu  ir savaji  Aistes dryziu, palyginimui. auga nepertoliausiai vienas nuo kito. kolkas skirtumu  nematau.  gal dar  kuri daret si eksperimentasu dryziais dvieju  saltiniu  g.gif  kazi kaip kitur  g.gif

auginu abu, tikrai skirtumo nerandu, nu gal kekes issidesciusios skirtingai, bet viena keke vienokia, kita kitokia, zodziu vienodi, tiek dydziu, tiek spalva, tiek dryzuotumu. Aistes ( as uzvadinus Lusasitos biggrin.gif ) isiziurejus pats galiukas lyg toki nerysku pypsiuka turi, bet viena toki su vos matomu pypsium radau ir pas Gonziko pomidora biggrin.gif Abu derlingi, grazus. Vaisiai tikrai nemazi, vistos kiausa sunku dar tokio dydzio ir atrasti, zodziu, fainuoliai pomidorai wub.gif

Sveikos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 08 01, 09:51)
Abu derlingi, grazus. Vaisiai tikrai nemazi, vistos kiausa sunku dar tokio dydzio ir atrasti, zodziu, fainuoliai pomidorai  wub.gif

mano vaikis vakar klausė, ar galima būtų šituos pomidorus kokiu nors būdu iki Velykų išlaikyti, nes būtų galima vietoj velykinių margučių ant stalo padėti biggrin.gif
Atsakyti
Moldaviškas dramblys juodas turėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(uze3 @ 2016 08 01, 11:21)
Moldaviškas dramblys juodas turėtų būti?

taip.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 08 01, 09:13)
mano vaikis vakar klausė, ar galima būtų šituos pomidorus kokiu nors būdu iki Velykų išlaikyti, nes būtų galima vietoj velykinių margučių ant stalo padėti  biggrin.gif

Na bet tikrai, labai grazus piomidoras, o ir skanus, ir derlingas smile.gif Siaip ir laikosi jie neblogai, tik va iki velyku, kazi biggrin.gif Iejus i siltnami tikrai dziugina aki, ypac kai sunoksta kekes, pas mane jie patupdyti arciau duru, kad matyciau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na, neiseina man nuotrauku cia parodyti, nes kol kas su plansete sudetingai gaunasi ax.gif
Ryte bijojau i siltnami uzeiti,bet vaizdelis tpfu 3 k., kol kas neblogas, radau du lapelius kiek negrazius, kazin, gal tas maras buna ir koks letaeigis, ar gali smogti staigiai po to g.gif
Kol turiu galimybe daznai uzbegt, pastebesiu, labai jau nesinori tos chemijos, be to ir bazilikus, meliona reiktu salinti...
As turiu pomidoru Ciornyj slon, tai kaip supratau, jie ne Moldaviskas dramblys? Maniskiai tai zaliai raudoni tokie tamsios purvinai raudonai zalios spalvos, bet yra ir baisiai dideliu, beveik kilograminiu, zodziu, as jais patenkinta, ir derlingi,ir skanus tongue.gif
Dar ispudingi savo dydziu, taip pat derlingi Carbon, Priamurskij konus neperdaugiausia vaisiu uzderejo, bet spalva ir forma labai grazi, o ir skanus. Maziausiai man patiko is veisliniu Medovij spas( matyt seklu pasigedau , kazkaip keistai valgosi lotuliukas.gif ), o ir skonio prasme, man anksciau mineti skanesni. Ai, dar chocmato baby labai nustebino, gal cia tik pas mane jie tokie keisti, kaip ir lapai -kieti, susiraite, trumpi,taip ir pomidoriukai, na, nesusiraite, bet kieti labai smile.gif
Zodziu, toks trumpas reportazas is mano siltadarzio, kas zino,gal bac, ir neliks po dienos kitos doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 08 01, 11:44)

[IMG]http://s45.radikal.ru/i108/1608/b5/b2db37875c77.jpg' border='0' alt='user posted image' />[/IMG]auginau kaip dramblį. Mičiko, gal žinote koks čia galėtų būti? Labai dideli pomidorai ir nemažai primegsta, sėklytes iš jūsų gavau
Atsakyti
user posted image

user posted image

Va, kokį baisuoklį neseniai radau, bet šiandien kol kas dar vienas

Tai kaip, mergaitės, manot, bus čia dėdė Maras ? fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 01 rugpjūčio 2016 - 16:00
Auginau kaip dramblį. Mičiko, gal žinote koks čia galėtų būti? Labai dideli pomidorai ir nemažai primegsta, sėklytes iš jūsų gavau
user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2016 08 01, 16:28)
Tai kaip, mergaitės, manot, bus čia dėdė Maras ? fear.gif

taip, deja. Purkšk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 rugpjūčio 2016 - 19:05
Pas mane išplito rudoji dėmėtligė, tik tiek, kad pagrindinis derlius jau nuimtas. Įdomu, kad hibridų- Toro ir Marfa dėmėtligė nepalietė, bet Torino ir Carmello pasirodė visiškai neatsparūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 01 rugpjūčio 2016 - 19:43