Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(saintlina @ 2016 07 26, 12:32)
taip, aukštas, stambiais vaisiais. Kalbėjom čia kažkada, kad yr ir žemas kažkoks, bet tikrasis kaip ir aukštas turi būti. Man jis, ko gero, skaniausias iš geltonųjų  wub.gif

O jis pas tave minkstas? Gal sakau nesulaukiam kol prinoks ar kokios medziagos truksta nes manieji kietoki tokie bet lyg ir turi potencialo but jauciasirdziais smile.gif ugis gal apie 1.6 m pas mane kekeje nemazai tu pomidoriuku bet uztai nera dideli .... Va bliudelyje ant virsaus vienas matos..
Gal jam kokiu spec pagerinimu dejai sodinant?
Ps as cia apie karol sibiri..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 31 liepos 2016 - 13:14
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 07 31, 14:08)
O jis pas tave minkstas?  Va bliudelyje ant virsaus vienas matos..
Gal jam kokiu spec pagerinimu dejai sodinant?
Ps as cia apie karol sibiri..

Minkštas. Maniškiai širdies formos. Sodinant šiemet nieko nedėjau, bet primaitinu Schultz'u.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 31 liepos 2016 - 13:44
QUOTE(saintlina @ 2016 07 31, 13:39)
Minkštas. Maniškiai širdies formos. Sodinant šiemet nieko nedėjau, bet primaitinu Schultz'u.

Gal reiks tada ir man pabandyt nes siemet nebetresiau papildomai, tik kiek sodinant tai kituems rodos lyg ir nieko skanus o va karol kazkaip matyt karaliskai oziuojas smile.gif ir melynieji visi kieti kaip velniai nors jau nusispalvine.. Pirmi metai bandau tai net nzn ar galima is ju tiketis minkstumo?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 07 31, 13:39)

Na taip mano forma kiausiska nors pats pirmasis buvo labai i tavo panasus gal dar ugtelt tada turi na pastebesiu as ji .. Nes irgi buvau prisiskaicius koks skanus ir visiskai to nepateisina maniskis sad.gif kai tuo tarpu izumrudnoje jabloko tikrai pasiteisines ir favoritas mano vaiku smile.gif
Aciu uz foto wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 31 liepos 2016 - 14:23
QUOTE(baltagėlė @ 2016 07 30, 22:13)
Rupūžėms vandens telkinio nereikia  smile.gif  Rupūžės tai nors naudingos, o varlės jums kam ?

Rašo, kad reikia vandens veisimuisi. O tai varlės lygiai taip pat - ryja visokius kirminus ir vabalus. Ar klystu?
Atsakyti
Ar taikote kuri tokį pomidorų laistymo būdą šiltnamyje? Radau interneto platybėse ir noriu pasidalinti idėja smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meskalepeska @ 2016 07 31, 20:16)
Ar taikote kuri tokį pomidorų laistymo būdą šiltnamyje?

tikrai yra taikančių smile.gif Ne aš, bet buvo merginų, kurios apie tai rašė.
Atsakyti
Mergaites, reik patarimo (nors vis tiek sprendima turesiu priimt pati unsure.gif ). Pastebejau ant lapu sen bei ten pilkai rudas demes, o apatineje puseje sviesiai pilksvos spalvos, taigi itariu mara doh.gif Pomidorus kasdien idemiai apziuriu,isskinu, kur randu kokia deme, bet niekaip nesiriztu purksti fungicidu(turiu Revus).Ar man dar bandyti zaisti kokiu jodu su pienu,ar griebti ta chemija. Kaip tokiu atveju paskui pomidorus valgyti, neisgaruoja gi ji be pedsaku turbut g.gif Ir kur sansas, kad pades, kaimynkos bulves visos nujuode, matau tokiu paciu demiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2016 07 31, 21:34)
Mergaites, reik patarimo (nors vis tiek sprendima turesiu priimt pati  unsure.gif ). Pastebejau ant lapu sen bei ten pilkai rudas demes, o apatineje puseje sviesiai pilksvos spalvos, taigi itariu mara doh.gif

foto nėr?
Jeigu ką, reik veikt labai greit, nes maras plinta labai staigiai. Juoduoja ne tik lapai, bet ir kotai, pereina į vaisius.
Jeigu maras, tikrai neverta žaist su liaudiškom priemonėm. Patikėkit manim, jos grybo vietoj, o laikas eina. Išskinat didelius pomidorus ir purškiat Revus (jo karencijos laikotarpis trys savaitės). Bet pirma foto parodykit, gal ten dar ne maras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 31 liepos 2016 - 20:46
QUOTE(saintlina @ 2016 07 31, 20:43)
foto nėr? 
Jeigu ką, reik veikt labai greit, nes maras plinta labai staigiai. Juoduoja ne tik lapai, bet ir kotai, pereina į vaisius.
Jeigu maras, tikrai neverta žaist su liaudiškom priemonėm. Patikėkit manim, jos grybo vietoj, o laikas eina. Išskinat didelius pomidorus ir purškiat Revus (jo karencijos laikotarpis trys savaitės). Bet pirma foto parodykit, gal ten dar ne maras.

Na, foto nera, jau trecia diena vis pastebiu, kotai dar nepazeisti, tik lapuose kaii kur vis randu, ziuresiu , kaip ryt, jei padauges po nakties, matyt teks purksti. O siltnami jau nakciai uzdarinet kazin?
[URL=http://radikal.ru/big/34fd7371b6614a4ea13288f860511449][IMG]http://s45.radikal.ru/i109
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 31 liepos 2016 - 21:12
QUOTE(Baltupyte @ 2016 07 31, 21:49)
Na, foto nera, jau trecia diena vis pastebiu, kotai dar nepazeisti, tik lapuose kaii kur vis randu, ziuresiu , kaip ryt, jei padauges po nakties, matyt teks purksti. O siltnami jau nakciai uzdarinet kazin?

lapai tokie kaip skuduriukai pajuodę pasidaro. Pirmiau nuo jaunų prasideda. Juodai pilki tokie, be rudumo.
Ne, aš dar neuždarinėju.

Va čia pažiūrėkit, kaip maro pažeistas lapas atrodo
http://www.delfi.lt/...s.d?id=33804323
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 31 liepos 2016 - 20:59
QUOTE(saintlina @ 2016 07 31, 20:56)
lapai tokie kaip skuduriukai pajuodę pasidaro. Pirmiau nuo jaunų prasideda. Juodai pilki tokie, be rudumo.
Ne, aš dar neuždarinėju.

Va čia pažiūrėkit, kaip maro pažeistas lapas atrodo
http://www.delfi.lt/...s.d?id=33804323

Pabandziau ikelti foto, kazka ne taip padariau.pas mane kaip ir panasu, dauguausia pakrasciuose prasideda ar lapu galuose,bet demes dar ne tokios dideles,aisku,palikciau,ko gero plistu...tiesa, spalva pilka kazkokia, ne ruda.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 31 liepos 2016 - 21:25