Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(zydinti_gele @ 2016 07 12, 22:57)
Šiltnamio gyventojai

user posted image

Įspūdinga vynuogė. Ar žiemai dengiate, kad neiššaltų?

Papildyta:

Ar kas purškiate profilaktiškai pomidorus pieno ir jodo mišiniu nuo grybelių. Radau tokį receptą ir galvoju ar reikėtų, ar paskui galima valgyti pomidorus po purškimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linyt: 29 liepos 2016 - 11:52
QUOTE(Linyt @ 2016 07 29, 12:54)
Įspūdinga vynuogė. Ar žiemai  dengiate, kad  neiššaltų?

Papildyta:

Ar kas purškiate profilaktiškai pomidorus  pieno ir jodo mišiniu  nuo  grybelių.  Radau tokį receptą ir galvoju ar reikėtų, ar paskui  galima valgyti pomidorus  po purškimo?

dry.gif po pieno su jodu galima valgyti...bet vistiek , prieš purškiant gal reiktų nunokusius susirinkti...jeigu jums neramu ir yra minčių , kad reikia purkšti , tai gal taip ir reikia daryti.
Aš tai iš patirties , nors ir palyginus , dar nedidelės , padariau išvadas , kad tie profilaktiniai purškimai tokiomis priemonėmis nieko neįtakoja. Tai daugiau gal nervus raminančiai veikia...o cheminių vaistų aš nėr bandžius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 29 liepos 2016 - 12:52
QUOTE(meskalepeska @ 2016 07 28, 07:38)
sveikos pomidorininkės smile.gif
gal galit pasakyti kas taip apvalgė mano pomidorus šiltnamyje?
user posted image

Atsakau -kirmėlės žalios tokios kaip kopūstus kur ėda biggrin.gif patieskit laikraštį arba ką nors ant žemės apie tą augalą nuo kurio nuskynėt pomidorą ir papurtykit nestipriai ir pradės kristi žalios riebios kirmėlaitės ,dar rasit ir mažesnių
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2016 07 29, 16:34)
Atsakau -kirmėlės žalios tokios kaip kopūstus kur ėda biggrin.gif patieskit laikraštį arba ką nors ant žemės apie tą augalą nuo kurio nuskynėt pomidorą ir papurtykit nestipriai ir pradės kristi žalios riebios kirmėlaitės ,dar rasit ir mažesnių

Labai ačiū, Karose, o tai kaip forumietės rašė, kad gali apvalgyti šliužai tai pas mane tikrai jų šiltnamyje nėra. O va kirmėlaitę žalią mažą teko rasti. Tai čia jos kopūstinio baltuko? Pastebiu, kad dažnai jis įskrenda.
Papildyta:
Va kokie pas mane šiltnamyje du pomidorai su nosimis smile.gif Dar lauke Raudonkepuraitė tokį vienintelį su nosimi užaugino, bet dar žalias tai ir neliečiau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 07 24, 06:09)
Puiku, o kokios veislės nuotraukose matosi?   thumbup.gif

Kad aš žinočiau tas veisles... blush2.gif
Moteris, kuri davė daigus, pati nežino veislių pavadinimo. Tiksliai žinau tik tiek, kad yra jaučio širdis, skariai, slyviniai...

Aš džiaugiaus, kad mano šiltnamyje rupūžė apsigyvenus, neva, naikina gi visokius blogius, o dabar galvoju, jei ji man pomidorus taip bjauriai apkandžios? g.gif Mest laukt gyventoją? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 29 liepos 2016 - 21:29
TORO kasos.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 07 29, 23:47)
TORO kasos.

Eina peklan, vos širdis nesustojo.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2016 07 29, 22:28)
Kad aš žinočiau tas veisles...  blush2.gif
Moteris, kuri davė daigus, pati nežino veislių pavadinimo. Tiksliai žinau tik tiek, kad yra jaučio širdis, skariai, slyviniai...

Aš džiaugiaus, kad mano šiltnamyje rupūžė apsigyvenus, neva, naikina gi visokius blogius, o dabar galvoju, jei ji man pomidorus taip bjauriai apkandžios?  g.gif  Mest laukt gyventoją?  g.gif

Tikrai neapkandzios ta miela rupuzele, ji po medzius nelaipioja biggrin.gif Reikia dziaugtis, kad ten apsigyveno, ji gaudo visokius vabzdxius, pas mane net sraige pagavus buvo ir pati maciau kaip ja 'dorojo'.
Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2016 07 29, 11:54)
Įspūdinga vynuogė. Ar žiemai  dengiate, kad  neiššaltų?

Taip, dengiu. Tikrai dengiu. Apipilu durpėmis. Ir paskui prinešu sniego prieš speigus jeigu jo būna prisnigę. Apipilu storai.

Pernai kažkaip viena vynuogė nebuvo pilnai užklota durpėmis, tai atsprogo suniai ir augalas buvo silpnas nuo pat pradžių.

Klausykite, man kilo mintis užsiveisti varlių arba rupūžių. Bet jeigu nėra arti jokio vandens telkinio, tai nepavyks?
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 07 30, 20:53)
Klausykite, man kilo mintis užsiveisti varlių arba rupūžių. Bet jeigu nėra arti jokio vandens telkinio, tai nepavyks?

Rupūžėms vandens telkinio nereikia smile.gif Rupūžės tai nors naudingos, o varlės jums kam ?
Atsakyti
Sveikos sodininkės 4u.gif Sakykit, kas užpuolė mano paprikas? Ant pomidoro radau vieną kokoną irgi. Kaip kovoti? smile.gif
Skaičiau šioje temoje, kad kažką irgi jos puola, bet kas čia tokios? Ar jei nurinksiu kiek randu derlius nenukentės? Ar reikia kažkuo purkšti?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <...Neringa...>: 31 liepos 2016 - 12:05
QUOTE(amba41 @ 2016 07 29, 23:47)
TORO kasos.
user posted imageuser posted image

O jūs šį Toro vienu stiebu auginat?
Atsakyti