Įkraunama...
Įkraunama...

Aktualijos

QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 28, 21:45)
blogiausia tai, kad STT ka=kokie desperatiški. skandalas, kratos, išveda su antrankiais, spauda palaidoja, o pyst - ir nudūsta tyrimai. Pasirodo, nieko nėra. Tai jau nebežinau ar šiuo atveju kas bebus. Su Masiuliu viskas aišku, pažymėtus pinigus ne dantukų fėja pakišo po jo židiniu, Gapšys-neva davė, fakto nėr, bet skandalas, dabar vėl, kažkas vyksta, kas-neaišku

ne priemonės, o veikėjai skandalingi.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2016 07 28, 17:47)
Nuotraukos tikros, Kaune cia taip neblogai pavare. Pilnas FB tu nuotrauku:
http://kaunas.kasvyk...u-automobiliu/#

Man ši foto superinė. biggrin.gif
Atsakyti
Christian Louboutin is Outfitting Cuba’s Olympic Team and They Look Fly as Hell bigsmile.gif
http://remezcla.com/...team-louboutin/
Atsakyti
Rusijos olimpinė rinktinė ketvirtadienį buvo iškilmingai palydėta į Rio de Žaneiro žaidynes, kurios prasidės po savaitės – rugpjūčio 5-ąją. Sportininkus palydėjo ne tik galingiausi šalies politikai – prezidentas Vladimiras Putinas ar sporto ministras Vitalijus Mutko, bet ir daugybė sirgalių. Tiesa, paaiškėjo, kad šie sirgaliai buvo nupirkti, – palydėtuvių organizatoriai žmonių ieškojo socialiniuose tinkluose ir šiems mokėjo po 500 rublių, t.y. apie 7 eurus, kad jie tik ateitų palaikyti olimpiečių ir sudarytų vieningos Rusijos įvaizdį dopingo karo šešėlyje.

Skaitykite daugiau: http://sportas.lryta...utm_medium=Copy
hah.gif
jiems niekaip neišeina be farso, niekas nenorėjo eiti į olimpinės rinktinės laidotuves.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 28, 10:11)

Ir jūs turite gyvūną? Ir šitaip keistai šnekate? Tai kas ten per gyvūnas pas jus? Gal sergantis koks vargšiukas? g.gif
SPA centras gal jau perdaug, bet paprastas baseinas assa.gif https://www.youtube....h?v=UV0kVkZVr04
Paplūdimys kančia? blink.gif  https://www.youtube....h?v=YpEH9sI7svs
Parduotuvė blogis?  ax.gif https://www.youtube....h?v=pq1_aKnhTkM

Monterverte, kaip sena sunininke, kitai senai sunininkei, prasau, nerasineti nieku. Ikelti filmukai yra filmuoti specialiai, pasitelkus dresuotus sunis, montuoti ir gaminti specialiu tikslu. Jeigu nepastebejai filmuota atokiame uzsienio papludimyje, kur net fone nematyti nei vieno zmogaus ar kito gyvuno. Gal pabandyk va siandien, Nidoje arba Palangoje paleisti suni va taip miesto papludimyje ir pasiziurek kas is viso sito iseis? biggrin.gif As va, dabar kaip tik rasau nuo pajurio, kur net pesciuju taku sunku su suniu pasivaikscioti, nes judejimas net ir tokiu metu kaip autostradoje. Nori suni vesti i pliaza ar pasivaikscioti? Puiku, sesk i masina arba ant dviracio, Nuvaziuok 10 -20 kilometru uz miesto ir tau bus tustutelis laukinis papludimys. O perpildytuose miesto papludimiuose, kur pilna zmoniu, karsta, nera erdves, suniui nera ka veikti. Tas pats ir suniu parduotuveje. Filmuota tustuteleje parduotuveje, kur suo aiskiai lankosi ne pirma karta. Atsivesk suni i Maxima, paleisk taip ir pasiziurek kaip "gerai" jausis perpildytame prekybos centre, kuriame pilna pasipiktinusiu zmoniu su vezimeliais bigsmile.gif Sakyciau, pasiseks, jeigu to suns niekas nesuzalos ar nenuspirs.
Jeigu jusiskis suo, vienas negali pabuti namuose, su jo psichika nera viskas gerai. Arba jus apsistojate kokiuose sandeliuko tipo namuose, kur net suniui baisu. Mano suo puikiausiai lieka musu namuose pajuryje vienas ir laukia, kol grize is pasivaiksciojimo ar juros, isvesime pasivaikscioti i pusyna. Niekada nesivedame ant karsto smelio ir nekepiname jos ant saules kaip kokie visiski berazumiai. Jeigu labai karsta ir norisi suni suslapinti, tai nekisame i amziais nesvaria ir salta jura, o graziai aplaistome su specialiu dusiuku kieme ant pievutes. Komforta tiek sau, tiek gyvunui galima sukurti, tik reikia nors kazkiek pasistengti.

QUOTE(pikkolo @ 2016 07 28, 10:22)
Nu aš visai nenorėčiau, kad parduotuvėje ar pliaže man tarp kojų taip lakstytų šuo schmoll.gif
Bet kalba juk ne apie gyvūnų parduotuves, į kurias ir pas mus įleidžiami gyvūnai ir niekas nesiskundžia, ar laukinius paplūdimius. Tuo labiau apie šunų baseinus, kur beje nemačiau kad būtų žmonių. Tai jei į šunų baseinus neįleidžiami žmonės, kodėl į žmonių pliažus turėtų būti įleidžiami gyvūnai?

drinks_cheers.gif butu totali nesamone ir didziulis pavojus suniui, jeigu jis palaidas lakstytu tarp begales svetimu zmoniu. Ji gali sutrypti, nuskriausti, priserti kokiais nors sudais, pavogti ar dar kokia baisybe iskresti. Lygiai kaip ir palaidas suo gali uzpulti, ikasti, nukniaukti koki skanesta is kitu zmoniu (mums yra taip buve) biggrin.gif , ar tiesiog kazka stipriai isgasdinti.
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 28, 10:30)
Aš daug ko nenorėčiau, pvz. mokesčių mokėt ir ką dabar? smile.gif
Buvo išsakyta nuomonė, kad tai šunų kankinimas, blogi šeimininkai taip daro, tai įrodžiau, kad ne.
Galima ir neįleisti, bet privalu tada padaryti pliažus gyvūnams, nes antraip gaunasi diskriminavimas, teisių pažeidimai. Žmogus negali eiti į pliažą. Gal galite nurodyti kur lt pajūryje šunų pliažas? Kaip dabar man važiuoti tenais ir eiti be gyvūno? Palikti kaukiantį ir besidraskantį gyvūną naujoje vietoje, ką tik išsinuomojus ir išeiti? Mano šuo per protingas, jis supranta kada darbas, o kada atostogos. Jei kas galvoja, kad gyvūnai kvaili, pats kvailas. Mano šuo suvokia kas yra kraunamos tašės, ilgesnė kelionė. Jei palikčiau ir išeičiau, rasčiau grįžusi pakrikusiais nervais šunį, nesuprastų niekaip kaip galėjau palikti taip žiauriai, o pati išeiti viena į gamtą ir tūsintis visą dieną. Čia nežmoniška. Mano šuo beveik nebūna vienas, visur kartu, nes aš tam turiu galimybes, todėl ir auginu. Mano šuo užaugęs ant ežero kranto, vandenį myli ir visus jo atributus.

O kodel netinka tusti papludimiai? Butinai reikia eiti su suniu i pilna pliaza?
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 07 29, 11:49)
Jeigu nepastebejai filmuota atokiame uzsienio papludimyje, kur net fone nematyti nei vieno zmogaus ar kito gyvuno. Gal pabandyk va siandien, Nidoje arba Palangoje paleisti suni  va taip miesto papludimyje ir pasiziurek kas is viso sito iseis? biggrin.gif

Nuvaziuok 10 -20 kilometru uz miesto ir tau bus tustutelis laukinis papludimys.

Tas pats ir suniu parduotuveje. Filmuota tustuteleje parduotuveje, kur suo aiskiai lankosi ne pirma karta. Atsivesk suni i Maxima, paleisk taip ir pasiziurek kaip "gerai" jausis perpildytame prekybos centre, kuriame pilna pasipiktinusiu zmoniu su vezimeliais bigsmile.gif Sakyciau, pasiseks, jeigu to suns niekas nesuzalos ar nenuspirs.

Jeigu jusiskis suo, vienas negali pabuti namuose, su jo psichika nera viskas gerai.
Arba jus apsistojate kokiuose sandeliuko tipo namuose, kur net suniui baisu. Mano suo puikiausiai lieka musu namuose pajuryje vienas ir laukia, kol grize is pasivaiksciojimo ar juros, isvesime pasivaikscioti i pusyna.

Niekada nesivedame ant karsto smelio ir nekepiname jos ant saules kaip kokie visiski berazumiai. Jeigu labai karsta ir norisi suni suslapinti, tai nekisame i amziais nesvaria ir salta jura, o graziai aplaistome su specialiu dusiuku kieme ant pievutes. Komforta tiek sau, tiek gyvunui galima sukurti, tik reikia nors kazkiek pasistengti.

O aš ir neturėjau omenyje, kad eiti su šunimi ten, kur teta ant tetos guli biggrin.gif Tokioje vietoje nepamatysi ne tik mano šuns, bet ir manęs. Aš mėgstu privatumą ir niekada negulėčiau ten, kur sakykime dar 10 žmonių girdės ką aš kalbu ar šiaip spoksos į mane per 30 cm atstumą. Kam man to reikia? Aš nesu neįgali, kad negalėčiau paėjėti ar pavažiuoti kiek toliau. Tegu tinginiai drybso vienas ant kito smile.gif
Tai taip išeina, kad jau tinka atokesnis paplūdimys šuniui? Ta ir įrodo tas filmukas.

O kam tą šunį Maximoje paleisti? Jis turi būti prie žmogaus.

Mano šuniui su psichika viskas gerai, kadangi jis eina su manimi į visus pavojingus žygius ir t.t. Negerai su psichika tam šuniui, kuris tik guli ir žiovauja, niekuo nesidomi, nieko nenori ir išleidžia vienus šeimininkus visur. Tai ne šuo, o pliušinis žaislas, kurį kur padėsi, ten ir rasi.

Tai ką patys veikiate prie tos amžiais nešvarios jūros? Važiuokite į Bahamas ar dar kur biggrin.gif Mano šuo normalus gyvis, nieko jam nepadaro nei jūra, nei ežeras. Dar negirdėjau tokios nesąmonės, kad šuo perkaistų prie vandens telkinio. Kai pasidaro karšta, nueina ir nusimaudo kiek jam reikia. Reikia protingus šunis auginti ir nebus bėdų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 29, 12:23)
Mano šuniui su psichika viskas gerai, kadangi jis eina su manimi į visus pavojingus žygius ir t.t. Negerai su psichika tam šuniui, kuris tik guli ir žiovauja, niekuo nesidomi, nieko nenori ir išleidžia vienus šeimininkus visur. Tai ne šuo, o pliušinis žaislas, kurį kur padėsi, ten ir rasi.

ne visai. jei šuo isterikuoja paliktas vienas namie *, tai jam tikrai negerai. teko matyt pora tokių, šeimininkai pro duris, tada cypimas, kaukimas, inkštimas ir pan. stabilus šuo tikrai moka pabūti vienas ir tos vienatvės jam tikrai reikia (ne visą parą, savaime suprantama). be to visi šunininkai žino, kiek šunys miega per parą. tąsytis 24 val. per dieną šunį visur su savim totali nesąmonė, šuniui tikrai to nereikia.

* ir ne namie taip pat, nebent kaip rašė, paliekamas kokioj nesaugioj skylėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 29 liepos 2016 - 11:58
QUOTE(Monmorensis @ 2016 07 29, 12:52)
ne visai. jei šuo isterikuoja paliktas vienas namie *, tai jam tikrai negerai. teko matyt pora tokių, šeimininkai pro duris, tada cypimas, kaukimas, inkštimas ir pan. stabilus šuo tikrai moka pabūti vienas ir tos vienatvės jam tikrai reikia (ne visą parą, savaime suprantama). be to visi šunininkai žino, kiek šunys miega per parą. tąsytis 24 val. per dieną šunį visur su savim totali nesąmonė, šuniui tikrai to nereikia.

* ir ne namie taip pat, nebent kaip rašė, paliekamas kokioj nesaugioj skylėj.

Šuo gali nenorėti eiti kartu į darbą su šeimininku darbo dienomis, nes taip įpratintas. Bet koks sveiko proto šuo, pamatęs, kad atvažiavo pvz. į ošiantį pušyną, kvepianti jūra ir pamatęs, kad šeimininkas pasidėjo daiktus ir išeina, nenorės kartu? Nebent mažytis šuo, kol dar nesupranta kas yra kelinė, atostogos. O suaugęs, visko matęs šuo? Sorry, tada nesveikas šuo, nieko nesuvokiantis apie gamtą šuo, nevedžiotas niekur, tik apie savo namą ir nieko nematęs šuo.
Gaila tokių nabagų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 29, 13:02)
Šuo gali nenorėti eiti kartu į darbą su šeimininku darbo dienomis, nes taip įpratintas. Bet koks sveiko proto šuo, pamatęs, kad atvažiavo pvz. į ošiantį pušyną, kvepianti jūra ir pamatęs, kad šeimininkas pasidėjo daiktus ir išeina, nenorės kartu? Nebent mažytis šuo, kol dar nesupranta kas yra kelinė, atostogos. O suaugęs, visko matęs šuo? Sorry, tada nesveikas šuo, nieko nesuvokiantis apie gamtą šuo, nevedžiotas niekur, tik apie savo namą ir nieko nematęs šuo.
Gaila tokių nabagų sad.gif

arba trolini, arba ....
šuo visada norės su šeimininku eiti į lauką ar kur kitur panuotykiauti. bet psichiškai stabilus šuo pabus ramiai namie ar kur kitur paliktas, kai pilietiškas ir gerbiantis kitus žmones šeimininkas nevilks jo ten, kur neleidžia taisyklės. ir tiek žinių.
o gailestis gyvenime tai niekam nereikalingas dalykas. kol gaili kito, gal šimtai gaili tavęs smile.gif (čia abstrakčiai kalbant)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 29 liepos 2016 - 12:07
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 29, 12:23)
O aš ir neturėjau omenyje, kad eiti su šunimi ten, kur teta ant tetos guli biggrin.gif Tokioje vietoje nepamatysi ne tik mano šuns, bet ir manęs. Aš mėgstu privatumą ir niekada negulėčiau ten, kur sakykime dar 10 žmonių girdės ką aš kalbu ar šiaip spoksos į mane per 30 cm atstumą. Kam man to reikia? Aš nesu neįgali, kad negalėčiau paėjėti ar pavažiuoti kiek toliau. Tegu tinginiai drybso vienas ant kito smile.gif

Tai kame problema? Vaziuoji uz miesto ir darot abu su suniu ka norit. Gyvunu vestis negalima tik i oficialius papludimius.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 07 29, 13:06)
arba trolini, arba ....
šuo visada norės su šeimininku eiti į lauką ar kur kitur panuotykiauti. bet psichiškai stabilus šuo pabus ramiai namie ar kur kitur paliktas, kai pilietiškas ir gerbiantis kitus žmones šeimininkas nevilks jo ten, kur neleidžia taisyklės. ir tiek žinių.
o gailestis gyvenime tai niekam nereikalingas dalykas. kol gaili kito, gal šimtai gaili tavęs smile.gif (čia abstrakčiai kalbant)

tai jau norės? kaip greitai keičiasi nuomonė biggrin.gif tai jei šuo nori, kaip galima būti tokiu šlykščiu saavam gyvūnui ir nepaieškoti tokios vietos, kur ir jam bus gerai kartu? pilietiškas kitiems, o nežmoniškas savam? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2016 07 29, 13:26)
Tai kame problema? Vaziuoji uz miesto ir darot abu su suniu ka norit. Gyvunu vestis negalima tik i oficialius papludimius.

Tai nežinau kame ta problema, nes pastoviai čia kažkas šuninikais skundžiasi, o šuninkai jais. Teigia, kad jau niekur negali prisiglausti, nes veja iš visur 'pilietiškieji" scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 29, 13:30)
Teigia, kad jau niekur negali prisiglausti, nes veja iš visur 'pilietiškieji" scare.gif

Nu laba diena. Skundziasi tik tada kai sunininkai pazeidzia taisykles, siuo atveju - vedasi sunis ten kur jiem draudziama.
Atsakyti