Įkraunama...
Įkraunama...

Aktualijos

QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 28, 14:10)
išlaikę socializacijos testą šunys gali būti vedžiojami be antsnukio. bet tik VLN ir Panevėžy berods biggrin.gif

Taigi. O šunys auginami ne tik vln ir pnv.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 28, 11:50)
Ne, tai jūs juokingai graudi, norėdama šunis atgal į būdas suvaryti ir tuo pačiu išsilavinusią europietę vaidinti

Gal visgi savo isvedziojimus pasilikite sau, o ne bandykite primesti man. Nes saunate pro sali aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Me-Boho ♥: 28 liepos 2016 - 13:22
QUOTE(vilnera @ 2016 07 28, 13:17)
Taigi. O šunys auginami ne tik vln ir pnv.. smile.gif

taip, bet niekas iš niekur neatsiranda, reikia kituose miestuose aktyvistų, kurie savivaldybėms (tai turbūt jų sprendimai) aiškintų, ko reikia.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 28, 13:55)
pagal jus tai koks pufikas šuniukas arba kovinis. Be dokumentų.

aligatorius
Papildyta:
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 07 28, 14:21)
Gal visgi savo isvedziojimus pasilikite sau, o ne bandykite primesti man. Nes saunate pro sali  aciuks.gif

tai, kad jūs pirma pradėjote, bet dabar kaip suprantu jau baigiate pritrūkus argumentų. Tai labai gerai.
Atsakyti
Mia prisipažino, kad nebevadovauja restoranui: „Jį nustekeno darbuotojai“

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...ojai-3-661757#_

ax.gif kiekvienas turi daryti savo darbą. ne pirmi dainininkai pasimauna su tuo restoranų verslu. Mano pažįstami tame restorane buvo, per pietus praktiškai nieko neturėjo, kas buvo meniu knygoje parašyta.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 28, 13:41)
aligatorius
Papildyta:

tai, kad jūs pirma pradėjote, bet dabar kaip suprantu jau baigiate pritrūkus argumentų. Tai labai gerai.

atspėjau dry.gif be dokumentų kažkas, kam priklauso tiek pat, kiek žmonėms angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 28, 14:43)
atspėjau  dry.gif be dokumentų kažkas, kam priklauso tiek pat, kiek žmonėms angel_not.gif

pala pala, tai pvz. išgelbėti iš gatvės negalima, jei jau dokumentų neturi? tapatina žmogų su šunimi? žmogui pageidautina turėti dokumentus, pasą, bet šuniui tikriausia nebūtinai?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 07 28, 13:26)
Neatsimenu iš vaikystės, kad kas iš pažįstamų miegotų su šunimis ar katinais vienoj lovoj ar valgytų iš vienos lėkštės. Šuns vieta buvo prie budos. O kas butuose augindavo, tai jau nemiegodavo kartu, šuo turėjo savo vietą.

Mano močiutės (o ji gyveno beveik visą XX a.) prisiminimuose rašoma apie "patalinius" katinus: jos vaikystės/jaunystės laikais šildomose patalpose dažnai gyvendavo tik tėvai su mažais vaikais ir seneliai, o jaunos merginos miegodavo klėtelėse, vaikinai - išvis kluone ant šieno. Tai va, močiutė rašo apie "patalinius" katinus, kurie naktį ateidavo pašildyt ir pasišildyt.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 28, 14:18)
pala pala, tai pvz. išgelbėti iš gatvės negalima, jei jau dokumentų neturi? tapatina žmogų su šunimi? žmogui pageidautina turėti dokumentus, pasą, bet šuniui tikriausia nebūtinai?

uj ne, jūs ne iš tų, kurie gelbėja, jūs gi nedirbate , nes laiko reikia brand*iniams drabučiams rasti, tai kur jau čia šuo nebrand*inis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 28, 15:52)
uj ne, jūs ne iš tų, kurie gelbėja, jūs gi nedirbate , nes laiko reikia brand*iniams drabučiams rasti, tai kur jau čia šuo nebrand*inis  sad.gif

jūs gal labiau imkitės savimi ir savo gyvenimu rūpintis, nes jei dar čia visokias istorijas apie mano asmenį kursite pagal savo sugedimo laipsnį, teks kreiptis į moderatorius banned2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 28, 15:08)
jūs gal labiau imkitės savimi ir savo gyvenimu rūpintis, nes jei dar čia visokias istorijas apie mano asmenį kursite pagal savo sugedimo laipsnį, teks kreiptis į moderatorius banned2.gif

taigi pati rašėt sunglasses2.gif
na, bet tema kaip ir išsemta, kita aktualija - kratos kratos kratos.
Atsakyti
Burne, gerai pradėjot - kratos, kratos.. VMVT vadovas tai aišku, preigos tokios, kad yra kur paslyst, ale va gražulis...neįsivaizduoju, ką anas galėtų prisidirbt tokio, kad tokių rimtų tarnybų dėmesio susilaukt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 28 liepos 2016 - 15:56