Įkraunama...
Įkraunama...

Aktualijos

QUOTE(Maja Di @ 2016 07 09, 17:08)
Matai, kaip tu viską geriau žinai už kitus biggrin.gif . Bet neatspėjai- nesituokiau, nors vyras persižegnot moka (aš ne biggrin.gif ). Vaikai krykštyti, nes to labai morėjo močiūtės. Obettačiau ir aš ir vyresnysis sūnus esam artimiesiems pareiškę, kad jei taip nutiktų, kad mirtume nepareiškę paskutinės valios, jokių bažnyčių mūsų laidotuvėse nebūtų biggrin.gif . Giedorkų šiaip ne taip atsisakėme a.a. mamos laidotuvėse, nors ir tetulytės bandė įpiršt. Man nieko nėr baisau laidovuvėse giedorkos, o kalnai (ar kaip ten jie vadinas) tai visiškas nesusipratimas doh.gif . Daug maloniau, kai griežiama smuikeliu.
Bet va tas ėjimas į bažnyčias tuoktis ar kišt netikėjusius mirusiuosius bažnyčion pas lietuvius labai gajus. Tuokiasi bažnyčioj, o paskui joje nesilanko, labai veidmainiška.

Tikriausiai kažkam bus juokinga,bet man dėl jūsų labai skaudu.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2016 07 09, 17:12)

Oi tik nejuokink su savo jautrumu, tikinčioji bigsmile.gif . Geriau nueik pas kunigėlį išpažinties už tai, kad linkėjai, jog mano ir kitų vaikus prievartautų pedofilai. Jie tau atleis, patys laimino vaiko tvirkintojus. Kaip paprasta, padarai nuisikaltimą, nueini išpažinties, kunigėlis atleidžia, ir tu vėl švarus bigsmile.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 09 liepos 2016 - 17:29
QUOTE(Maja Di @ 2016 07 09, 18:28)
Oi tik nejuokink su savo jautrumu, tikinčioji bigsmile.gif . Geriau nueik pas kunigėlį išpažinties už tai, kad linkėjai, jog mano ir kitų vaikus prievartautų pedofilai. Jie tau atleis, patys laimino vaiko tvirkintojus. Kaip paprasta, padarai nuisikaltimą, nueini išpažinties, kunigėlis atleidžia, ir tu vėl švarus bigsmile.gif ...

Mieliausioji mano.Postų tokiais konkrečiais linkėjimais jau kaži ar berašiau biggrin.gif Ar tik adresu nesuklydote? biggrin.gif
Beje,ta istorija vis tiek skendi migloje,taip ,kad tamstos komentarai yra niekiniai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 07 09, 16:08)
*Vaikai krykštyti, nes to labai morėjo močiūtės.

Giedorkų šiaip ne taip atsisakėme a.a. mamos laidotuvėse,

o kalnai (ar kaip ten jie vadinas)

ehm, vadinasi pripažįstate apsisprendimo teisę sau, bet ne savo motinai? jei ji buvo tikinti (logiška, jei norėjo, kad anūkai būtų krikštyti), tai? g.gif

Kalnai apskritai yra unikalus etnografinis reikalas. Ypač su pučiamaisiais.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2016 07 09, 19:07)

Man tai kalnai nerealiai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2016 07 09, 19:07)
ehm, vadinasi pripažįstate apsisprendimo teisę sau, bet ne savo motinai? jei ji buvo tikinti (logiška, jei norėjo, kad anūkai būtų krikštyti), tai? g.gif

Gaila, bet ji nepareiškė apsisprendimo. Nebuvo ji praktikuojanti katalikė, bet pagal visas tradicijas buvo ir krikštyta ir prie komunijos priėjus, bet į bažnyčią nevaikščiojo sekmadieniais, tai kaip ir nelabai tikinti buvo, bet laidojom su bažnyčia, nes manėm, kad taip būtų norėjus ax.gif . Tiesa, tarybiniais laikais buvo atsisakius bažnyčioj gaudyti besimeldžiančius vaikus. Tikintys buvo vyro tėvai.
Adrija, tikrai prisimenu, tai buvai tu, manau ir Karusia patvirtint galėtų apie tavo linkėjimus.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 07 09, 19:18)
Gaila, bet ji nepareiškė apsisprendimo. Nebuvo ji praktikuojanti katalikė, bet pagal visas tradicijas buvo ir krikštyta ir prie komunijos priėjus, bet į bažnyčią nevaikščiojo sekmadieniais, tai kaip ir nelabai tikinti buvo, bet laidojom su bažnyčia, nes manėm, kad taip būtų norėjus ax.gif . Tiesa, tarybiniais laikais buvo atsisakius bažnyčioj gaudyti besimeldžiančius vaikus. Tikintys buvo vyro tėvai.
Adrija, tikrai prisimenu, tai buvai tu, manau ir Karusia patvirtint galėtų apie tavo linkėjimus.

Tokiu dalyku tikrai nelinkejau.Galejo nebent buti postas,kazkas panasaus-jei tavo vaiku ...ar pan.Bet tiesiogiai tikrai nemanau,kad linkejau biggrin.gif
Tvirtinkit,idekit,jei buvau rasius.Tikrai atsiprasysiu.Pakolkas nematau reikalo,nes to kazkam linketi per riebu.

Gryztant prie bažnytinės temos,tai man labai patinka,kaip tokie ateistai ligoninėje,kaip jau būna tikrai blogai ir poterius atsimena ir kunigas būtinai (dėl visa ko) pribūna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 07 09, 17:28)
Kaip paprasta, padarai nuisikaltimą, nueini išpažinties, kunigėlis atleidžia, ir tu vėl švarus bigsmile.gif ...

Vel nezinote ka rasote. Atleidzia Dievas tik tada, jeigu nuosirdziai gailiesi ir pasirizti daugiau to nedaryti, atlygini skriauda. Kunigelis i zmogaus vidu neilys, duoda ta isrisima, bet ar jis galioja pries Dieva, cia jau to zmogaus ir Dievo reikalas, ne kunigelio, nes tikra ar apsimestine ispazintis, jis nezino mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvaikejusi: 09 liepos 2016 - 19:00
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 07 09, 18:57)
Vel nezinote ka rasote. Atleidzia Dievas tik tada, jeigu nuosirdziai gailiesi ir pasirizti daugiau to nedaryti, atlygini skriauda. Kunigelis i zmogaus vidu neilys, duoda ta isrisima, bet ar jis galioja pries Dieva, cia jau to zmogaus ir Dievo reikalas, ne kunigelio, nes tikra ar apsimestine ispazintis, jis nezino  mirksiukas.gif

Nu ir kaip tas dievas atrodo XXI amziuje???Bepigu buvo zmones durninti viduramziais, o dabar??? Pati esu kaip sakant is kunigu gimines, atgyvenus jau nemazai ir reziumuoju:kas numire, tas numire, daugiau siam gyvenime jo nesutiksi niekaip, kad ir kaip noretum..Gali vaikscioti po kapines diena nakti ir niekas neislys is kapo!!! Laikio tik tradicjos ir niekas daugiau....
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2016 07 08, 22:13)
Kaip gaivaus oro gurkšnis šis netikėtas delfio straipsnis. Skiriu kai kurioms mieloms SM sieloms  wub.gif Nesivelsiu į diskusijas šia tema, tiesiog labai gera buvo perskaityti visą.

Koks cia dar gaivus oras. Sita autore ne pirma karta nesamones raso. Dar vienas perlas :

http://www.delfi.lt/...i.d?id=71041120
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2016 07 09, 16:12)

Kaip juokingai sitas susiskaite biggrin.gif
Atsakyti
Apie mokytoją su cinkeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 07 09, 21:01)

Geras biggrin.gif
Atsakyti