Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN klinika Lenkijoje

QUOTE(debesyse* @ 2016 08 16, 13:56)
man irgi O vyksta.. bet va Lutinus niekas nesiūlė.. ir kelis kartus klausiau, kelių daktarų, abu sakė, kad nereikia..

Tai jeigu OV ivyksta, progesteronas gaminasi organizme, ir papildomai jo netgi nebutina naudoti, bet skiria del viso pikto, kad nepritruktu.
Tavo prg 14 yra nmol, and ngmol?
Nes jeigu 14 ngmol tai tada cia normalus kiekis, ne permazai (=~45nmol).
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 08 16, 15:02)
Tai jeigu OV ivyksta, progesteronas gaminasi organizme, ir papildomai jo netgi nebutina naudoti, bet skiria del viso pikto, kad nepritruktu.
Tavo prg 14 yra nmol, and ngmol?
Nes jeigu 14 ngmol tai tada cia normalus kiekis, ne permazai (=~45nmol).

14 nmol..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 08 16, 14:53)

Tada isties mazokas progesteronas... bet jis gali buti mazas, nes pries mm nukrenta.
Ar vaziuosite pasikonsultuoti su gydytoju?
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 08 16, 16:10)
Tada isties mazokas progesteronas... bet jis gali buti mazas, nes pries mm nukrenta.
Ar vaziuosite pasikonsultuoti su gydytoju?

Siandien jau penkta diena po to tyrimo, mmm ne kvapo.. Bocian man sake, kad nukrenta trys dienos pries mmm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 16 rugpjūčio 2016 - 18:16
QUOTE(debesyse* @ 2016 08 16, 18:16)
Siandien jau penkta diena po to tyrimo, mmm ne kvapo.. Bocian man sake, kad nukrenta trys dienos pries mmm...

Jeigu Duphaston dar vartojai pastarasias dienas, tai gal del to mm dar neprasidejo...
Apkabinu stipriai, stiprybes ir tikejimo kad sekantis kartas bus TAS! 4u.png
Atsakyti
Ar kas nors dabar lankosi Bocian'e?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 08 23, 16:38)

As karts nuo karto lankausi smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 08 23, 18:38)

as laukiu pavasario :) ir vel lankysiuosi :)
Atsakyti
sveikos, mergaites!

as lankiausi Bocian klinikoje... pirmas ivf buvo nesekmingas, bet antras pavyko... mums jau 20 savaite... bet mes tikrai praejome kryziaus kelius, kad pavyktu...

O si klinika ir daktaras Pietrzycki tikrai super! Su Mrugacz teko bendrauti tik 1 karta, bet nepatiko... labai sausai bendrauja... Pietrzycki viska paaiskina labai detaliai ir palaikomo is jo sulauksi... man skambino, kai buvo klausimas (rasiau el.p.), net apie 22 musu laiku... viska isaiskino... nes buvau sunerimus kodel nori isodinti 2 d emrionus, nors emriologas skambino ir sake, kad isodins 3 d... ir po pastoijimo dar teko konsultuotis del vaistu vartojimo ir del tepliojimu, tai zinokite viska puikiai paaiskino...

Tad labai rekomenduoju sia klinika ir si daktara (dr. Bartoscz Pietrzycki)...

O del konvejerio... na, nera visai konvejeris... o tam, kad kiekvienas pacientas butu isskirtinis, turetu labai uzkelti kainas... o ju kainos tai labai geros... tikrinome labai daug kliniku ir variantu ir pacioje Lenkijoje, ir Latvijos, ir kitur...

Tikekite daktarais ir viskas bus gerai thumbup.gif sekmes visoms!!! nestuke.gif
Atsakyti
Linkėjimai visoms 4u.gif
Jeigu kas turit atlikusio ir nebereikalingo Utrogestano arba Lutinus, praneškit. Perpirkčiau smile.gif
Atsakyti
Merginos, tos kurios leidosi Difereliną (ilgas protokolas) 3,75 dozė. Skausmingas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 08 25, 11:03)
Linkėjimai visoms  4u.gif
Jeigu kas turit atlikusio ir nebereikalingo Utrogestano arba Lutinus, praneškit. Perpirkčiau  smile.gif

laba diena,

as turiu 1 pilna pakuote Lutinus ir dar siek tiek... viso 26 vnt...

Esu is Vilniaus.
Atsakyti