Ką gi..mes auginame pilvelį. Po poros dienų jau bus 30 savaičių. Tyliai džiaugiuosi kiekviena diena
IVF dariausi pas gydytoją Mrugach.. pavyko iš 2 karto su papildomu leidžiamu PRG. Tik atvykus 3 vizitui pas Mrugach po sėkmingo apvaisinimo pasakiau, jog papildomai naudoju rusišką ir turkišką leidžiamą PRG.
Jeigu po tiesai tai šis mano bandymas pas Mrugach turėjo būti paskutinis. Su vyru kalbėjomės, kad daugiau Bociane nebandysime jeigu nepavyks. Kita mūsų stotelė turėjo buti Gdansko Invicta.
Beje..jeigu kam reikia turiu dar nepilną dėžutę Lutinus. Rašykit jeigu ką AŽ.</p></div></blockquote><p>Kai prisijungiau prie sitos temos viska saziningai perskaiciau ir sekiau Jusu istorija... Na, po nesekmiu visada ateina sekme, labai labai sveikinu!!!
</p><p>Irgi turi apsiginklavus leidziamu progesteronu
</p><p></p><p>Nelabai aktyvi sita tema, bet gal daugiau mergaiciu atsilieps 😊
</p><p>Mes pas gyd.B.Pietšycki. Labai malonus, atidziai perziyrejo turimus, kuriuos dariau LT. Labai tikiuosi, kad ir mums pasiseks, turi pasisekt! Juk sako, kad trecias kartas nemeluoja 😊
</p><p></p>
Džiaugiuosi, kad mano istorija kažkam aktuali ir naudinga tikrai buvo visko daug.. tiek LT tiek PL... Linkiu, kad šis kartas būtų paskutinis.
Labas Famili sūnaus laukiame.. antro nors labai tikėjausi, kad bus mergytė
Kaip augat? viskas ok?
aš taip pat planavausi kelionę kai bus pusmetukas sūnui, bet labai nenoriu palikti šuns vieno matyt reiks kažkur pasiplanuoti artimesnę kelionę arčiau