Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN klinika Lenkijoje

Sveikos, ar daro IUI Lenkijoje ar Latvijoje nesusituokusioms poroms? Su donoro zinau kad daro😊
Atsakyti
QUOTE(lika @ 2017 11 25, 20:20)
Sveikos, ar daro IUI Lenkijoje ar Latvijoje nesusituokusioms poroms? Su donoro zinau kad daro😊

Labas. Irgi tuo domejausi, tai PL daro IVF ir nesusituokus. LV man atrodo irgi.
Atsakyti
Sveikos,gal zinote kiek Lenkijoje kainuoja crinone?
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal kuri turite pardot Clexan.?
Atsakyti

Man kaina gavosi apie 3-3500e. Priklauso nuo vaistu kiekio kiem jum reikes leistis, nuo protokolo. Cia su apgyvendinimu, nes mes pries procedura likom Lenkijoje, maistas ir t.t.

Sveika :)

Norejau paklusti kur jus buvot apsistoje? Poryt vaziuojam pirmam vizitui i BOCIAN ir jeigu nuspresime ten daryt IVF, tai irgi teks ten apsistoti, nes gyvenam Viniuje, o 5-6 kartus per stimuliacija vziuot tai labai jau sudetinga butu...

Atsakyti
sveikos!

idomu, ar kam pasiseka pastot su sunkiom bedom- endometrioze, prastom kiausialastem, mazu rezervu?

As renkuos tarp TR ir PL. Norejau invicta, bet kainos isgazdino ax.gif

Merginos, kodel tik sita tema gyva, paziurejau per internet, tai reitingas visai neypatingas BIONIC, yra daug geresniu pgl . retingus lenkijoj, kodel visos renkates sita? tik kaina, kaip suprantu, maza cia?
Atsakyti

Kaina, vieta, kalba (Mrugac kalba angliškai/rusiškai) ir gydytojų kvalifikacija

Atsakyti

Kaina, vieta, kalba (Mrugac kalba angliškai/rusiškai) ir gydytojų kvalifikacija

Man taip ir kaina, ir kalba tinka, tik vat vaziuot ten apie 5 val.mums is Vilniaus reikia.

Gydytojai i viska rimciau ir atsakingiau ziuri negu pas mus LT. Yra ir LT rimtesniu gydytoju, bet mes papuolem ne pas tokius..

Atsakyti
prisiminiau apie temą šiandien smile.gif
Ką gi..mes auginame pilvelį. Po poros dienų jau bus 30 savaičių. Tyliai džiaugiuosi kiekviena diena smile.gif
IVF dariausi pas gydytoją Mrugach.. pavyko iš 2 karto su papildomu leidžiamu PRG. Tik atvykus 3 vizitui pas Mrugach po sėkmingo apvaisinimo pasakiau, jog papildomai naudoju rusišką ir turkišką leidžiamą PRG.
Jeigu po tiesai tai šis mano bandymas pas Mrugach turėjo būti paskutinis. Su vyru kalbėjomės, kad daugiau Bociane nebandysime jeigu nepavyks. Kita mūsų stotelė turėjo buti Gdansko Invicta.
Beje..jeigu kam reikia turiu dar nepilną dėžutę Lutinus. Rašykit jeigu ką AŽ.
Atsakyti

prisiminiau apie temą šiandien smile.gif
Ką gi..mes auginame pilvelį. Po poros dienų jau bus 30 savaičių. Tyliai džiaugiuosi kiekviena diena smile.gif
IVF dariausi pas gydytoją Mrugach.. pavyko iš 2 karto su papildomu leidžiamu PRG. Tik atvykus 3 vizitui pas Mrugach po sėkmingo apvaisinimo pasakiau, jog papildomai naudoju rusišką ir turkišką leidžiamą PRG.
Jeigu po tiesai tai šis mano bandymas pas Mrugach turėjo būti paskutinis. Su vyru kalbėjomės, kad daugiau Bociane nebandysime jeigu nepavyks. Kita mūsų stotelė turėjo buti Gdansko Invicta.
Beje..jeigu kam reikia turiu dar nepilną dėžutę Lutinus. Rašykit jeigu ką AŽ.

Kai prisijungiau prie sitos temos viska saziningai perskaiciau ir sekiau Jusu istorija... Na, po nesekmiu visada ateina sekme, labai labai sveikinu!!!

Irgi turi apsiginklavus leidziamu progesteronu :)

Nelabai aktyvi sita tema, bet gal daugiau mergaiciu atsilieps 😊

Mes pas gyd.B.Pietšycki. Labai malonus, atidziai perziyrejo turimus, kuriuos dariau LT. Labai tikiuosi, kad ir mums pasiseks, turi pasisekt! Juk sako, kad trecias kartas nemeluoja 😊

Atsakyti

Žydroji svajonė, dažnai pagalvoju apie tave  :4u: jau nebedaug liko. Ko laukiat? :wub:​ 

Atsakyti

Mano merginoms jau pusė metukų, gruodį planuojame pramoginę kelionę į Belstogę, audžių mintį užsukti pasilabinti su Mrugač :D​ 

Atsakyti