Pirmas ivfas nepavykęs.. Čia jau antras. Įsodino vieną, nes aš be gimdos kaklelio. Neišnešiočiau dvynukų.
Wow labai sveikinu! Kiek jum savaičių dabar? Tikiuos viskas bus gerai
Nepavykus 1 IVF Lietuvoje, nusprendėme pabandyti Lenkijoje bocian klinikoje. Pasirinkau gyd. Grigoruk, ir esu be galo jam dėkingą, už viską. Bendravau su juo anglų kalba, vyras rusų. Beje dėl ribojamo apvaisinti embrionu skaičiaus, jis mums leido apvaisinti visus išpunktuotus kiaušinėlius. Aš jo pati paprašiau ir jis sutiko, tiesiog pasakykite, kad tai jau nebe pirmas IVF ir praeitą kartą iš daug išpunktuotų kiaušinėlių apsivaisino tik keli. musu atveju išpunktavo 12 iš jų galiausiai liko 5. du Isodino ir tris paaugino iki blastučiu ir užšaldė. Beje tie du ir prikibo ir šiandien man šypsosi... Dar keli patarimai, jeigu vyras turi problemu tegul pageria vitaminus, MOTILITYBOOST FOR MEN ir FERTILAID FOR MEN FERTILITY SUPPLEMENT, mano vyrui labai labai padėjo. gėrė du men. Aš gėriau fertilaid for woman ir mėnesi prieš ovaboost. Nzn ar čia vitaminai ar sekmė ar paskirti Gyd. Grygoruk vaistai, mums tiko, nes lyginant PL ir LT darytus IVF tai būtų kaip diena ir naktis.