guzuotas buvo ir mano užpakalis, bet kentėjau, nes leisdavausi pati darbe, pietų metu.
Famili Didziausi sveikinimai jusu seimynai
As taip sakant ant lagaminu sedziu...35+3 siandien tai tokia tiksinti bomba jauciuos
Jeigu taip buvo, pasidalinkit kaip sau padėt?
Buvo guzai, nors ir leisdavai pasildzius ir su ilga adata, po to masazavau. LEidau viena diena i viena puse, kita i kita. Dejau ant nakties kopustu lapus pries tai juos biski mikrobang krosnel pasildzius. Stengdavausi leisdama nepataikyti i guza, bet budavo visaip.
Labas, gal kaune lankotes pas kokia neprivacia ginekologia?
Vajej kaip džiugu girdėt tokios istorijos tikrai labai įkvėpia! Ir aš laukiu vizito pas Mrugac su startu į IVF procedūrą
Šiandien jau ir aš miegojau su kopūstais
nuo vieno karto aišku nepadės, bet tikiuosi pagerėjimo bent ant savaitgalio...
Beje..gal kas turite užsilikusio Clexano? Man trūksta 5 švirkštukų..
Mergaitės, turiu klausimą. Šiandien grįžau iš Bocian, išpunktavo net 29 kiaušialąsčių Žiūrėsim, ką pavyks apvaisint..
Grįžau namo ir taip skauda pilvo apačią.. Kol guliu ramybės būsenoj, nieko nejaučiu, bet kai pakylu iš lovos, negaliu net žingsnio žengti, nes labaai skauda pilvą Ar buvot kas nors susidūrę? Nežinau ar verta nerimauti, ar tai normalu?
<p>Grįžau namo ir taip skauda pilvo apačią.. Kol guliu ramybės būsenoj, nieko nejaučiu, bet kai pakylu iš lovos, negaliu net žingsnio žengti, nes labaai skauda pilvą Ar buvot kas nors susidūrę? Nežinau ar verta nerimauti, ar tai normalu?</p>
Sveikute
Man buvo panasai geriau daug vandens ir baltiminio maisto valgiau.
Po punkcijos visada skauda reikia daug ilsetis.
Bet ziurek jei ryt po ryt nebus geriau vaziuok pas gydytojus nes gali but hiperstimuliacija.
<p>Grįžau namo ir taip skauda pilvo apačią.. Kol guliu ramybės būsenoj, nieko nejaučiu, bet kai pakylu iš lovos, negaliu net žingsnio žengti, nes labaai skauda pilvą Ar buvot kas nors susidūrę? Nežinau ar verta nerimauti, ar tai normalu?</p>
29 tai laaaabai daug..
man išpunktavo 17 - jau galvojau mirsiu..
stebėk save..ir jeigu tik blogiau - iškart važiuok į ligoninę.
o kažkokį gydymą nuo hiperstimuliacijos taiko? Ar tiesiog reikia mažiau vaikščioti, daug vandens gerti?
Nes šiandieną skauda taip pat, bet nėra, kad negalėčiau kentėti, tai galvoju gal praeis savaime..
o per hiperstimuliaciją gali daryti įsodinimą? Penktadienį važiuoju įsodinimui, labai nenoriu, kad kažkas sutrukdytų