Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN klinika Lenkijoje

Vildaite apskritai labai gera specialiste ginekologe. Bandziau pas ja lankytis Kardiolitoj, bet ten toookios zveriskos kainos, kad bandymas tuom ir baigesi, kad uzteko pirmo vizito... Ir net nezinojau, kad ji taip pat atlieka tokias operacijas...

Atsakyti

Pati tikrai neisgalvojau paracetamolio, tiesiog pasidalinau ka man patare klinikoje Bocian...

Atsakyti

tikrai nekritikuoju parecetamolio. tačiau esu daug kur skaičiusi, kad neščiosioms šis medikamentas nesaugsu, tačiau kiek daktarų, tiek nuomonių.

Bocian gydymo metodus Vaisingumo klinika sukritikavo, kai po pastojimo čia lankytis pradėjau, tačiau aš į mūsų daktarus nekreipiu dėmesio. taip ir norėjosi paklausti, tai kodėl tuomet nepavyko pas jus darytas IVF?

O Vildaitė po šiai dienai Lazdynuose dirba :) nuostabi specialistė :)

Atsakyti

Paracetamolio vartojimo nėštumo laikotarpiu žalingo poveikio motinai, vaisiui arba naujagimiui nenustatyta. Aišku, jei imanoma apsieiti be vaistų, geriau taip ir padaryti. Ypatingai pirmąjį trimestrą. Aš peršalimą gydžiau taip: nuo galvos skausmo, kai jau buvo "šakės" - po pusę tabl. paracetamolio, slogą - drėgnas oras kambaryje (drėkintuvo pagalba), plovimas: 1 arbat. šaukštas druskos litrui virinto vandens, gerklė - tuo pačiu tirpalu skalaujama gerklė kuo dažniau, pvz. kartą per valandą. Galima skalavimui padaryti tirpalą su jodu ir soda. DAUG skysčių!!! Ramybė ir poilsis. Po kokių 4 -rių dienų bus žymiai lengviau. Peršalimą sukelia virusas, o nuo viruso jokių vaistų nėra, reikia tiesiog padėti organizmui su juo susidoroti. Aš esu prieš visokius purškiklius ar pastiles, man atrodo čia tiesiog pinigų švaistymas, kas liečia virusinį susirgimą.

Atsakyti
Kaip gelbėtis nuo kosulio? kažkaip viskas pereina į bronxus.
unsure.gif
vakar visiškai neprakalbėjau...darbe zavalas.. nieko nespėju...nervas ima ... verysad.gif
bijau, kad dėl viso šito viruso nebus kibimo angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydroji svajonė: 06 birželio 2017 - 17:59

Famili, Bocian po įsodinimo skyrė aspiriną vartoti? ar visą nėštumą vartojot?

Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Papasakosiu as apie savo ivf Bocian'e.

Startavome balandi, geguzes pradzioje buvo transferis (ikele viena morule ir viena blastuka). Saldyti nebuvo ko.
Taigi, kaip suprantu, man buvo velyva implantacija. Tik 11 diena po isodinimo hcg parode 5.5. Po dvieju paru - 13.8. Paskambinu gydytojui (Pietrzycki) , klausiu ar gali buti tokie mazi skaiciukai. Sako: "deja, skaiciai per mazi, pas jus biocheminis nestumas. T.y. organizmas pasiruoses nestumui, gamina hcg hormona, o realiai gimdoje nieko nera. Nutraukit vaistu vartojima. Netikejau, juk skaicius dvigubinasi, nepasidaviau, toliau vartojau progesterona, ir leidziama, ir vaginaliniu budu, kadangi kitu vaistu nebeliko, o prg pas mane buvo zemokas. (Nustojau vartoti ir Estrofem. Galvoju dabar, gal cia mano klaida, nes vakar uztaikiau perskaityt, kad mergaites ji iki 12 savaiciu vartoja..) Po 4 paru hcg - 580.
Skraidau padebesiais, tikrai nescia.
Po kokios savaites pradeda siek rudai teplioti. Stipriai nepergyvenu, galvoju palaukti kelias dienas, gal nustos. Guliu kuo daugiau. Kai pasirodo raudono kraujo, lekiu i Antakalnio priemima. Gydytoja padaro echo, pamato DU zirniukus, nuramina, sako nepergyventi, kad teplioja, nes kiekvienas organizmas skirtingas, savaip primema nestuma. Buvo 5 savaites. OK, griztu namo laiminga, su vyru net apsiverkiam is tos laimes, kad bus dvynukai, visad svajojom apie juos smile.gif Dar po keliu dienu pradeda tepti su kresuliais, prasideda spazmai pilve, i Antakalni jau nevaziuoju, vaziuoju i VGN. Ten pamato jau tik VIENA ziriniuka.. Paguldo keliom dienom i ligonine. Nieko nedaro, tik duoda gerti Duphastona (tuo tartu is savo prg dar vartojau papildomai). KAdangi tai buvo savitgali, pirmadieni sk.vedeja pasako, kad kas cia mane pagulde, jie su tokiu ankstyvu nestumu isvis neguldo ir nieko nedaro. Ta diena kaip tik pradedu kraujuoti smarkiai kaip per menesines. Padaro echo - zirniukas yra. Paraso isvada: gresiantis persileidimas ir paleidzia namo. Nei vaistu neskyre, nieko, visiskai. Kaip bus, taip bus. Po savaites pakartoti echo.
Vakar pakartojau - nebera zirniuko.. verysad.gif
Dabar save kaltinu, kad jei naudociau toliau Estrofem gleivinei stiprinti, gal butu issilaikes.. Nes prg tikrai keliau, nebuvo zemiau ribos..
Ir esu kiek sukresta musu gydytoju poziuriu.. Beje, pries vaziuojant i ligonine skambinau i Santarus, pasake, jog jie tokiam ankstyvam nestumui nieko nedaro, kol nekraujuoju taip, kad grestu gyvybei, nera ko vaziuoti pas juos..

Taigi tokia istorija, vis dar negaliu atsigauti, nes menesi laiko gyvenau su mintimi, kad esu nescia. Veliau vis pagalvodavau, kad yra gresme nestumui, bet vistiek tikejau, kag issisaugos.. Deja, ne si karta..
Kitais metais vel planuosim IVF Lenkijoje, taupysim jegas, pinigus, jauciu viskas bus dar brangiau po metu laiko. Ir dabar klausimas koki gydytoja pasirinkti, nes i Pietrzycki jauciu net paziureti negalesiu. Kaip buvo galima taip neatsakingai ziureti i mano hcg skaicius... Jei buciau nutraukusi vaistus, nestumo nebeliktu iskart verysad.gif Juk prg orgsnizmas pats negamina, o jis yra vaisiaus "maistas" pirmom savaitem..
Atsakyti

Tike7, laikykis ir tikrai nenuleisk ranku! Man taip pat buvo 2 normalus kibimai, bet deja, po pirmojo reikejo daryti valyma, nes embrionas neteisingai vystesi, o antra karta 3 savaites po isodinimo, kai skaiciukai jau beveik sieke 3000 ivyko persileidimas... Sokas, neapsakomas skausmas (dvasinis), bet... Tikrai nenuleisim ranku, kol tik bus galimybes... Sekmes ir jums.

Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2017 06 08, 12:46)
<p>Tike7, laikykis ir tikrai nenuleisk ranku! Man taip pat buvo 2 normalus kibimai, bet deja, po pirmojo reikejo daryti valyma, nes embrionas neteisingai vystesi, o antra karta 3 savaites po isodinimo, kai skaiciukai jau beveik sieke 3000 ivyko persileidimas... Sokas, neapsakomas skausmas (dvasinis), bet... Tikrai nenuleisim ranku, kol tik bus galimybes... Sekmes ir jums.</p>



Taip, nenuleisim ranku, turi pavykti nestuke.gif
Atsakyti

Merginos, prisiduodu. Mūsų pažintis su Mrugac ir Bocian klinika prasidėjo 2016 metų kovo mėn. Pirmas IVF balandžio mėn. -nepavyko (biologinis nėštumas). Ašaros, piktis, bet tikėjimas, kad mums pavyks! Antras IVF-rugsėjo mėn. Hcg 14 dpo (blastocistų) gerokai virš 1000 :blink: vizitas pas gydytoją, ir ką.. dvyniai, tai yra dvynės :4u: kurios į šį pasaulį atkeliavo 2017.06.07 visai neskubėdamos 38 sav. + 7 d. Cezario pjūvio dėka (abidvi sėdėjo). Viena Coliukė 2,180 45cm kita didesnė 2,915 50cm. Po 8 metų kovos su nevaisingumu - mes ji nugalėjome! (Tfu tfu tfu) nenuleiskit rankų ir nepraraskite vilties, stebuklų būna! :4u: 

Atsakyti
Mergytės..turiu klausimą, tos kurios leidžiasi prg ar Jums neatsiranda guzai? g.gif
Jeigu taip buvo, pasidalinkit kaip sau padėt?
Atsakyti

Aš leidausi, guzų nebuvo. Prieš, šiek tiek pašildydavau ampulytę po karstu vandeniu, leidausi su didesne adata ir vyras įbesdavo ją kuo gyliau. 

Atsakyti