Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN klinika Lenkijoje

Su B kokybe aš pastojau. jau 21 savaitė. 

 


Su B kokybe ir man, ir Zydrajai svajonei kibo, bet deja nutruko 

Atsakyti

man ant plauko kabėjo praktiškai visas 1 trimestras, jei ne turkiškas progesteronas turbūt nieko nebūtų buvę. LT daktarai nusiplovė rankas. Pati susiradau forime turkiško progesterono, badžiausi visus tris mėnesius ir vartojau Crinone.

Atsakyti

Kiek reikia žinoti dar pačiai, norint išsaugoti nėštumą..  :( aš po Lutinus, čia Lietuvoje Utrogestan po 3 žvakutes naudojau

Atsakyti
Ką gi.. A8 įsodino, B7 užšaldė. Užmiršau vakar išgerti estrofemą. Šiandien atsikėliau su peršalimo simptomais... Su temperatūra..
Atsakyti
Merginos ar kas nors daretes sudetinga laparoskopijos operacija Bocian?
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2017 06 03, 12:47)
Merginos ar kas nors daretes sudetinga laparoskopijos operacija Bocian?

Aš LP dariau Lietuvoje
Atsakyti
Gal tuomet zinote LABAI gera specialista LP? As jau turejau 3 LP UK, problema - endometrioze, kiausintakiai sulipe su zarnynu ir slapimo pusle, kuri dar prisikabinusi gimda. Kiausintakius reikia salinti arba susegti, bet deja daktarams cia nepavyko..
Atsakyti
Mergytės..kuo gydytis? Sloga, skauda gerklę, užkimus, temperatūra.. Ką daryt? unsure.gif
Atsakyti

Labukas, man patare Bociane po isodinimo naudoti tik paracetamoli... Ir nuo skausmo jis, manau, kad ir nuo situ simptomu... Ir sveik greiciau!!!

Atsakyti

erborista, labai sudetinga LP man dare Antakalnyje gyd. Vilma Dauderiene. Taip pat turbut galeciau parekomenduot to skyriau vedeja Meceju. Tiesa, pavardes dabar neprisimenu, bet jis taip pat vienas geriausiu sios srities specialistu Vilniuje.

Atsakyti

aš kažkada LT laporaskopiją dariau Vilniuje Lazdynuose pas Danguolę Vildaitę. Dar turiu kontaktus. Man ją rekomendavo kaip labai gerą specialistę ir tikrai nenusivyliau.

Atsakyti

vartoti kuo daugiau skysciu gerkle skalauti druska ir purksti galima tik Tantum verde, i nosi juros vanduo, bet jis man netinka, as lasinau svogunu sultis - slykstu, bet sloga per 2 dienas praeina. jokiu vaistu nenaudojau, paracetamoli priestaringai vertina siais laikais

Atsakyti