Na va ir aš priartėjau prie IVF. Bociane lankausi pas Mrugac, jis sakė, kad tikrai pavyks IUI ir liepė vis bandyti ir bandyti, tačiau po 5 nesėkmingų kartu visgi patarė bandyti IVF. Liepė atvažiuoti 2-3 c.d. kiek skaičiau forumuose, Mrugac taiko trumpą protokolą, daug tyrimų jau esu padariusi prieš IUI, tai jei teisingai suprantu, turėtų būti kokie 3-4 vizitai iki įsodinimo, taip?
Man Mrugac taikė ir ilgą ir trumpą. Protokolas priklauso nuo to, kokios problemos, ir jei anksčiau taikytas - nepadėjo. Jei pradėsite nuo ciklo pradžios, tai bus trumpas. Mūsų atvejų tai 5 vizitai (nuo stimuliacijos pradžios iki įsodinimo -4).
P.S turiu daug vaistų likučių (galiojimas geras) - kur reikia po kelias tabetes ar žvakutes tik sunaudoti. Galiu nemokamai perleisti. Ir turiu 10 vnt Fragmin švirkštų, jų irgi tikriausiai reikės - parduočiau žymiai pigiau.
Na pas mane problemų lyg ir nėra, visa problema yra pas vyrą, tai tikiuosi, kad užteks trumpo protokolo ir jis bus sėkmingas
Pagal mano skaičiavimus birželio pirmomis dienomis turim vykti pas Mrugacą, tai pasižiūrėsiu kokių vaistų išrašys, tada būtinai parašysiu Tau
o Tau kaip suprantu pavyko iš antro IVF pas Mrugac, taip?
Aga, iš antro karto pavyko. Dvynukės pas mane aš gal prie progos surašysiu tau vaistų pavadinimus, kad žinotum kokie yra pas mane, kad nereikėtų pirkti.
be to ilgas ir trumpas tai ne vizitų skaičius, schemos tiesiog skiriasi. Nes pvz. mums trumpo buvo su pirminių vizitų - 5 važiavimai, ilgo - 6
Man ir pirmą ir antrą kartą buvo viskas ok, jokio šalutinio poveikio nebuvo. Viskas atrodė paprasta. Susileidžiu vaistus ir pamirštu tik ilgajam nuo dioherelin'o sausoka "ten" buvo bet nieko - radom sprendimą ir įšeitį
o mane kankina dusuliukas.. pilvas labai išpūstas, kietas... jau dabar jaučiuosi kaip besilaukianti
jau dabar užaugo 14 folikulų.. ir dar augina.. bijau, kad nebūtų hiperstimuliacijos.
krista74, mes i Bociana tik antradieni...
Apsiziurejau turiu uzsilikusia dezute Clexane (galioja iki 2019.08),
Duphaston (2021.02)
2dez.estrofem (2019.02)
Jeigu kuriai reiketu i a.z. parduociau pigiau.