Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN klinika Lenkijoje

O kaip geriau mokėti eurais ar zlotais???

Atsakyti

O kaip geriau mokėti Lenkijoje zlotais ar eurais???

Atsakyti

Kortele mokant geriau pasirinkti - eurais (tavęs klaus kaip nuskaičiuoti)

O kaip geriau mokėti Lenkijoje zlotais ar eurais???

Atsakyti

Labas, mergaitės, padėkit prašau... Šią savaitę planuoju važiuoti į Bocianą atlikti IUI. Planavom prieš tai Lietuvoj atlikti visus tyrimus ir važiuoti į Bocianą procedūrai (jau ne pirmą kartą). Šiandieną buvau Maxmedoj nustatyti folikulo dydžio. Man 13 ciklo diena, turiu vieną folikulą 13,7 mm ir gimdos gleivinės storis 0,7Ml (nelabai suprantu kuo čia matuojama) ir iškilo klausimas, kada reikia susileisti orivelle ir važiuoti į Bocianą.. Paskambinus į kliniką informacijos nesuteikia, sako atvažiuot į vietą, jie apžiūrės ir pasakys, bet nesinori dvi diena siš eilės važiuoti.

Gal esat susidūrusios ir galit pasakyti, ties kokiu folikulo dydžiu reikia jau susileisti orivelle? :huh2:

Atsakyti

Iš savo praktikos (5IUI) galiu pasakyti, kad folikulas per dieną paauga 1-2mm. Nuo 18-20mm (kai kurie šaltiniai teigia 16-20mm) jau skaitosi subrendęs, pasiruošęs ovuliuoti. Tavo vietoje, dar pasitikrinčiau po dviejų dienų kokių, folikulo dydį ir gleivinę. Jeigu jau siekia tuos išmatavimus, tada galima leistis Ovitrelle. Dėl geivinės matavimo-sunku pasakyti, nesu susirūrus su tokių matavimo vienetu. Jeigu turėti omenyje, kas čia 0.7cm (7mm), tai tada šiek tiek mažoka, bet ne kritinė riba. Bet folikulas dar kelias dienas augs, tai ir gleivinė tuo pačiu.  

Labas, mergaitės, padėkit prašau... Šią savaitę planuoju važiuoti į Bocianą atlikti IUI. Planavom prieš tai Lietuvoj atlikti visus tyrimus ir važiuoti į Bocianą procedūrai (jau ne pirmą kartą). Šiandieną buvau Maxmedoj nustatyti folikulo dydžio. Man 13 ciklo diena, turiu vieną folikulą 13,7 mm ir gimdos gleivinės storis 0,7Ml (nelabai suprantu kuo čia matuojama) ir iškilo klausimas, kada reikia susileisti orivelle ir važiuoti į Bocianą.. Paskambinus į kliniką informacijos nesuteikia, sako atvažiuot į vietą, jie apžiūrės ir pasakys, bet nesinori dvi diena siš eilės važiuoti.

Gal esat susidūrusios ir galit pasakyti, ties kokiu folikulo dydžiu reikia jau susileisti orivelle? :huh2:

Atsakyti

Famili, ačiū Tau labai už atsakymą, dabar jau viskas aiškiau. o ar orivelle yra receptinis vaistas? Vat galvoju ar Lietuvoj man kas nors išrašys receptą

Atsakyti

Famili, ačiū Tau labai už atsakymą, dabar jau viskas aiškiau. o ar orivelle yra receptinis vaistas? Vat galvoju ar Lietuvoj man kas nors išrašys receptą

Atsakyti

Ovitrelle visada pirkdavau be recepto. Kaune pvz. Gertrūdos g. Benu vaistineje. Ne visos vaistinės turi šio preparato vietoje.

Atsakyti

Viskas aišku, ačiū labai. Trečiadienį eisiu pas gydytoją, pamatuos folikulą, pagal mano apskaičiavimus turėtų būti 18 mm, tada trečiadienį susileisiu ovitrelle ir po 36 valandų būsiu Bociane, tikiuosi bus laikas ir priims gydytojas prodeūrai..

Nesinorėjo šį kartą važiuoti į Lenkiją apžiūrai, kai viską galiu pasidaryti Lietuvoje, tik bėda, kad Bociane sakyčiau nelabai noriai bendrauja ir kažką paaiškiną, na bet jei šis kartas bus nesėkmingas, tuomet jau ruošimės IVF procedūrai ir tikiuosi, kad gydytojai jau kitaip kalbės ir daugiau dėmesio skirs :)

Ačiū už atsakymus! Labai pagelbėjai

Atsakyti
Sveikos mergaitė, atsiprašau kad įsibroviau pas jus, aš iš turkų temutės ax.gif . Noriu pasiklausti, gal kas turite užsilikusio Fraxiparine 0,3 lenkiškomis kainomis? Su malonumu nupirkčiau. smile.gif
Atsakyti

Deja likęs tik Fragmin 5000, 0.2  :liezuvis:​ 

Sveikos mergaitė, atsiprašau kad įsibroviau pas jus, aš iš turkų temutės ax.gif. Noriu pasiklausti, gal kas turite užsilikusio Fraxiparine 0,3 lenkiškomis kainomis? Su malonumu nupirkčiau. smile.gif

Atsakyti
Merginos, vis dar turiu Gonalio 2 svirstukus po 450 vnt.
Dezutes uzpakuotos, naujos.
Vaistukai visa laika saugiai laikomi saldytuve. Pirkau vaistukus sau, bet pasikeite planai ir ju man nebereikia. Parduodu daug pigiau nei LT (po 100 Eur).
Gal kam reikia?
Rasikyte i asmenine zinute.
Linkiu kuo greiciau pagauti savo laime nestuke.gif
Atsakyti