Mes registravomės mums patogiu laiku, pasakėm kad nesvarbu pas ką. Taip papuolėm pas Mrugac. Po pirmo vizito/pokalbio gydytojas mums patiko, todėl likome pas jį.
Pritariu Famili, mes taip pat lankomės pas Mrugac ir gydytojas mums labai patiko. Keliose procedūrose buvome pas Grygoruk, bet vistik grįžom prie Mrugac, nes jis mums labiau patiko kaip gydytojas.
Aš manau, kad gali užsirašyti pas bet kurį gydytoją, na o jei nepatiks, niekas nedraus persirašyti.
Taigi, bloginu Bocian statistiką
Štai tokia dovana prieš Kalėdas
Arlauskute, Deja, bet pirmu kartu, kaip pastebėjau, beveik niekam nesigauna. Daugumai forumieciu pavyksta iš antro karto, nors mums, Deja, ir iš antro karto nepasisekė - Nėštumas buvo, bet jis nesivystė... Bet Vilties tikrai neprarandam! visiems Juk skirtingai!
Paskutinems 5 merginoms pries arlauskaite pasiseke is pirmo karto Dvi su dvynukais net
Arlauskaite dar karta kuo greiciau isliudeti ir vaziuot pasiimt jusu snaiguciu. Pavasaris puikus metas naujai pradziai
Arlauskaite, man labai gaila. Bet kadangi pačiai pavyko tik iš antro karto, tai suprantu ką dabar išgyveni.. jokie mūsų paguodos žodžiai šiuo metu tau nepadės. Išsiverkti ir po kurio laiko kilti vėl į kovą. Mes moterys stiprios... parklupdytos, atsikeliame ir einame toliai. To ir tau dabar linkiu
O kas liečia statistiką, gal susikūriam realią? Kad matymumėm realius skaičius?
Matyt, kazka labai praleidau Smagu tada, jei is pirmo karto tiek daug pavykusiu Kai kam sekme labiau sypsosi tiesiog Ateis ir i musu kiema svente
Sveiki, na perskaiciau visa foruma ir tikrai idemiai skaiciau ka jus raset ir tikrai dziaugiuosi uz visas tas kurios pastojo kurios tekejo ir kurioms pavyko 😉o toms kurios dar laukia savo stebuklo nenusivilkit ir laukit pasiseks ur jums.... As prisijungiu prie jusu, nes mums irgi nepavyksta pastoti naturaliu budu tai ruosiames prasyt pagalbos. Mane liktai ziurejo ske jokiu problemu nera nebet su hormonu progrstoranas padidejas tai geriu vaistu. Reikia istirti vyra tai ksd noriu paklausti ar Bocian klinikoje kaip vyksta vyro tyrimai? Yra palata kur jis eina padaro savo darba ir viskas? Aciu uz atsakyma ir nepykit jei ka nes esu dar nsujokie siam reikaliuke
Taip, vyrą ištirs nuodugniai klinikoje. Padarys spermogramą (yra kambariukas su pagalbinėm priemonėm), kraują ir t.t.
Aciu labai, nes neizivaizduoju kaip ten bus su vyru, nes jis pas mane toks, na kaip pasakius bijo kaip ir kas