QUOTE(erute85 @ 2016 10 24, 21:25)
Labukas, mergaites
Na su procedurom kas liecia IUI tai Bician klinokoj as esu irgi turejus nesklandumu. Pirma IUI kai dariau tai i klinika paskambinus ir paklausus kada ovitrelle susileisti ir kada atvaziuoti, man pasake, kad susileisti ir kita diena atvaziuoti. Bet cia paskambinus i klinika bendru numeriu kazkoks gydytojas(net nezinau koks) telefonu pasake. O kai nuvaziavau IUI daryti, Grygoruk pats nustebo ir pripazino, kad per anksti atvaziavau. Zodziu, IUI darant reikia tikrai daug ka paciai zinoti, nes vienas gydytojas vienaip sako, o kitas kitaip. Beja, per kitus IUI pastebejau, kad po Ovitrelle ovuliacija man ivyksta netgi po 40 val., o pirma IUI dariau apie 24h po Ovitrelle, tai dabar jau nesistebiu kad nepavyko. Tik gaila, kad klinikoj kur viskas kalbama apie zmoniu emocijas ir tikeljima, kad pavyks, yra zmoniu, kurie nelabai supranta ka daro ir ka sneka.
O kas liecia tyrimus ir folikulu stebejima, tai tikrai blogos patirties neturiu. Vyrui spermos tyrimu nereikejo daryti, nes nuveziau pazima del vyro genetiniu ligu. Tyrimus dare tik man ir stimuliacijos metu nuo 10 c.d. liepe stebeti folikulu augima Lietuvoj ir esant apie 20mm folikului skambindavau Grygoruk ir jis sakydavo kada susileisti Ovitrelle ir kada atvaziuoti. Visada vaziavau ne maziau kaip po 36h.po ovitrelle ( neskaitant 1 IUI).
Siaip as pati suvokiu, kad pastoti su IUI procentas labai labai mazas, praktiskai kaip loterijoj laimeti,,, todel po 3 IUI nusprendem daryti IVF. Man labai sunku buvo po kiekvieno IUI, negalejau pernesti ramiai tu nesekmiu. Aciu Dievuliui, kad pirmas IVF pavyko.
Linkiu visom dideliausios sekmes. Siunciu
visom ir kad kuo greiciau laime jus pasiektu
Papildyta:
Dar apie vaistukus:
Po IVF turiu likusiu vaistuku:
2 dezutes Duphaston 10mg.- parduociau uz lenkiska kaina 8 eur/dezute. LT jie kainuoja apie 12 EUR.
O visus kitus tai padovanosiu jei kam prireiktu:
Estrofem 2mg. 10 tableciu.
Encorton 5mg. 14 tableciu.
Utrogestan 100mg. 7 kapsules.
Rasykit i PM jei kam prireiktu.
Erute, aciu Tau labai uz toki issamu aprasyma. pasiskaicius tema jau ir as zinosiu kitam kartui, kad po vaistuku susileidimo reikia vaziuot po 36 valandu, nez pirma IUI dariau po 24 valandu, nors Grygoruk tada sake patikrines, kad jau yra geras laikas daryti IUI. Beda ta, kad as pati nejauciu, kada man prasideda ovuliacija
Na tikiuosi, kad antras kartas bus sekmingesnis ir grysiu su geresnem emocijom
Bet suprantu, kad ilgai zaisti su IUI nera reikalo, matyt reikes pagalvot apie IV.
Erute, aciu uz pasidalinta patirti
tikiuosi, kad ir mum greitu metu pavyks, kaip pavyko Tau
ar leliu jau turi?