Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN klinika Lenkijoje

QUOTE(arlauskute @ 2016 10 26, 07:12)
Papildyta:
Dariana, čia pirmas Jūsų IVF?

Antras. Pirmas buvo Turkijoj. Dabar neturiu galimybes vykt i Turkija, todel ieskojau arciau.
Pirmam IVF irgi ispunktavo 8 subrendusias kiausialastes, bet sodino 3d 2 embrionus. Daugiau nieks neissilaike. Apie blastuciu auginima nebuvo net kalbos. Tik kad 10 dpi buvo hcg 8, kuris veliau nukrito...
Atsakyti
o kokios nepastojimo priežastys?
Atsakyti
QUOTE(arlauskute @ 2016 10 26, 13:17)
o kokios nepastojimo priežastys?

PKS, vyro turtas, plius, ko gero, polypas trukdo gun_bandana.gif
Atsakyti
o turkai ką nors komentavo, kodėls nepavyko?
Atsakyti
QUOTE(arlauskute @ 2016 10 26, 16:29)
o turkai ką nors komentavo, kodėls nepavyko?

Pasake, kad is ju puses padaryta viskas gerai. Embrionu kokybe gera, gleivine reikiamo storio..tiesiog taip buna...
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2016 10 24, 21:25)
Labukas, mergaites  mirksiukas.gif
Na su procedurom kas liecia IUI tai Bician klinokoj as esu irgi turejus nesklandumu. Pirma IUI kai dariau tai i klinika paskambinus ir paklausus kada ovitrelle susileisti ir kada atvaziuoti, man pasake, kad susileisti ir kita diena atvaziuoti. Bet cia paskambinus i klinika bendru numeriu kazkoks gydytojas(net nezinau koks) telefonu pasake. O kai nuvaziavau IUI daryti, Grygoruk pats nustebo ir pripazino, kad per anksti atvaziavau. Zodziu, IUI darant reikia tikrai daug ka paciai zinoti, nes vienas gydytojas vienaip sako, o kitas kitaip. Beja, per kitus IUI pastebejau, kad po Ovitrelle ovuliacija man ivyksta netgi po 40 val., o pirma IUI dariau apie 24h po Ovitrelle, tai dabar jau nesistebiu kad nepavyko. Tik gaila, kad klinikoj kur viskas kalbama apie zmoniu emocijas ir tikeljima, kad pavyks, yra zmoniu, kurie nelabai supranta ka daro ir ka sneka.
O kas liecia tyrimus ir folikulu stebejima, tai tikrai blogos patirties neturiu. Vyrui spermos tyrimu nereikejo daryti, nes nuveziau pazima del vyro genetiniu ligu. Tyrimus dare tik man ir stimuliacijos metu nuo 10 c.d. liepe stebeti folikulu augima Lietuvoj ir esant apie 20mm folikului skambindavau Grygoruk ir jis sakydavo kada susileisti Ovitrelle ir kada atvaziuoti. Visada vaziavau ne maziau kaip po 36h.po ovitrelle ( neskaitant 1 IUI).
Siaip as pati suvokiu, kad pastoti su IUI procentas labai labai mazas, praktiskai kaip loterijoj laimeti,,, todel po 3 IUI nusprendem daryti IVF. Man labai sunku buvo po kiekvieno IUI, negalejau pernesti ramiai tu nesekmiu. Aciu Dievuliui, kad pirmas IVF pavyko.
Linkiu visom dideliausios sekmes. Siunciu  nestuke.gif visom ir kad kuo greiciau laime jus pasiektu  4u.gif
Papildyta:
Dar apie vaistukus:

Po IVF turiu likusiu vaistuku:

2 dezutes Duphaston 10mg.- parduociau uz lenkiska kaina 8 eur/dezute. LT jie kainuoja apie 12 EUR.

O visus kitus tai padovanosiu jei kam prireiktu:

Estrofem 2mg. 10 tableciu.
Encorton 5mg. 14 tableciu.
Utrogestan 100mg. 7 kapsules.

Rasykit i PM jei kam prireiktu.


Erute, aciu Tau labai uz toki issamu aprasyma. pasiskaicius tema jau ir as zinosiu kitam kartui, kad po vaistuku susileidimo reikia vaziuot po 36 valandu, nez pirma IUI dariau po 24 valandu, nors Grygoruk tada sake patikrines, kad jau yra geras laikas daryti IUI. Beda ta, kad as pati nejauciu, kada man prasideda ovuliacija verysad.gif
Na tikiuosi, kad antras kartas bus sekmingesnis ir grysiu su geresnem emocijom smile.gif
Bet suprantu, kad ilgai zaisti su IUI nera reikalo, matyt reikes pagalvot apie IV.
Erute, aciu uz pasidalinta patirti smile.gif tikiuosi, kad ir mum greitu metu pavyks, kaip pavyko Tau smile.gif ar leliu jau turi?
Atsakyti
Sveikos, ar atsiskaitinėjot Bocian debetine kortele? kažin, ar labai nepalankiu kursu nuskaičiuoja? labai nervina kaitolioti tuos pinigus pasienyje.
Papildyta:
Beje, labas Famili, kaip savijauta?
Atsakyti

Negaliu pasakyti tiksliai, kokiu kursu skaičiuoja, bet vyras sakė, kad mokant kortele reikia pasirinkti, kad apmokėti ne eurais, o zlotais, tada beveik nieko neprarandi :)

Atsakyti
Mes visada visur atsiskaitydavome kortele, kai paklausdavo kaip nuskaičiuoti, pasirinkdavome zlotais. Kursas vidutiniškai gaudavosi 1 zlotas ~0,24€ ct. Namuose grynųjų nelaikome, o pagal SEB banko kortelės taisykles nemokamai bankomate nusiimti galime per mėnesį tik 500€, paskui 0,4proc. nuo sumos. Todėl nesivarginome tuo klausimu ax.gif
Savijauta nebloga 4u.gif nepykina (ačiū Dievui), bet maždaug apie pietus tiesiog lūžtu, tiesiogine ta žodžio prasme... taip miego norisi, toks nesveikas nuovargis doh.gif su kvapais jau geriau, nes buvo visai tragedija: visi kvepalai smirda, gaminti negalėjau - smirda. Didžiulis pliusas, kad nenoriu saldumynų, nes šiaip mėgėja saldaus, bet dabar visiškai nesinori, geriau kokios keptos duonos su česnakiuku biggrin.gif Vakar buvau pas šeimos gydytoją, davė siuntimą pas ginekologe, pasakė, kad galiu lankytis ir klinikoje, jeigu noriu. Tai dabar galvoju kur man eiti.. bet tuo pačiu lankysiuosi ir Motina ir vaikas klinikoje biggrin.gif dabar devinta savaitė eina nestuke.gif topsecret.gif


QUOTE(arlauskute @ 2016 11 04, 09:14)
Sveikos, ar atsiskaitinėjot Bocian debetine kortele? kažin, ar labai nepalankiu kursu nuskaičiuoja? labai nervina kaitolioti tuos pinigus pasienyje.
Papildyta:
Beje, labas Famili, kaip savijauta?

Atsakyti
na ir gerai, kad viskas sklandžiai 4u.gif
aš pirmadienį važiuoju, ko gero jau paskirs gydymą. dabar žiauriai spuogais visokiais išbėrė, o karščio bangų buvo labai nedaug.
Atsakyti
Merginos, ar esate pirkę vaistus Lenkijoje, paskirtus Lietuvoje? kur arčiausiai sienos galima nusipirkti? 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, atleiskit, kad lendu į jūsų temutę. Turiu Luverio, 4 dėžutes, pirkta Tr., kaina kaip ir ten. Jei kam reikia, a.ž. Sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 07 lapkričio 2016 - 16:42