QUOTE(mune28 @ 2016 07 12, 13:23)
Na, jei pozymiai yra, tai jau gerai
Pas mane siandien 5 DPI, bet taip ispuole, kad buvo sekmadieni ir vakar stresiniu situaciju, ir itariu jos mano organizmui padare neigiamu pasekmiu.
Vakar pilvas dar buvo ispustas, maude, krutine buvo jaustri- o siandien tylu - pilnas stojo i savo vieta, krutine nebejautri ....
Jauciu neislaukus kitos savaites, si sestadieni eisiu darytsi HCG.... bus praejusios 9DPI
Pas mane siandien 5 DPI, bet taip ispuole, kad buvo sekmadieni ir vakar stresiniu situaciju, ir itariu jos mano organizmui padare neigiamu pasekmiu.
Vakar pilvas dar buvo ispustas, maude, krutine buvo jaustri- o siandien tylu - pilnas stojo i savo vieta, krutine nebejautri ....
Jauciu neislaukus kitos savaites, si sestadieni eisiu darytsi HCG.... bus praejusios 9DPI
Krutine paprastai atleidzia 5-8 DPI, bet cia del hormonu pokycio, tikrai tai nera zenklas pasiseke ar nepasiseke
Papildyta:
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 07 12, 12:58)
as laukiu nesulaukiu testo penktadieni jau darysiu kraujo tyrima ir zinosiu. pojuciai geri, gal krutine jautri siek tiek bet bijau tai sureiksminti tai kol kas laukiu
O NT nebandei gadinti?