arlauskute dideles sekmes jums
Butu labai gerai jei kas apsiimtu vesti Bociano statistika..pas kuri gydytoja daro merginos,kokia eiga, kokie rezultatai,kokios bedos ir t.t. Manau ateity tas labai padetu kitoms mergaitems, o gal ir slapukes islistu is pogrindzio padrasinti kitas merginas Irgi kiek kartu buvome girdejome lietuviskai kalbancius
Famili laukiam tik geru naujienu greit
QUOTE(arlauskute @ 2016 10 07, 09:31)
O jau žmonių, žmonių .... Lietuvius vienus girdėjom.
Dabar važiuosim antrą lapkričio savaitę. Merginos, o kaip su tuo Diphereline? Pačios leidotės?
Dabar važiuosim antrą lapkričio savaitę. Merginos, o kaip su tuo Diphereline? Pačios leidotės?
Sėkmės tau didžiausios! Man irgi patiko gyd. Grygoruk - man punkciją darė. Iš vis per šitą protokolą, pas visus pabuvojau O Dipherelin'a leido man vyras. Mrugac sakė, kad suleistų med. seselė - bet nebuvo kada važiuoti, tai puikiai tai atliko MB. Gyliai adatą įbedė ir svarbu nemakaluok to skysčio kartu su milteliais, švelniai sumaišyk
QUOTE(Alison @ 2016 10 07, 11:31)
Irgi kiek kartu buvome girdejome lietuviskai kalbancius
o man kažkaip neteko girdėti liet. kalbos jaučiu išgirsčiau - iš karto pašnekinčiau
Man tik karščio bangos buvo, ne dažnai, bet buvo. Ypatingai vakare arba naktį. Bet ne iš karto, po susileidimo, gal po kokios savaitės. Ir dar vienas nemalonus dalykas: tai "ten" buvo visiška sausra net vyro nesinorėjo
QUOTE(arlauskute @ 2016 10 10, 08:12)
Famili, o ar labai klimaksas jaučiasi po to, kai susileidi tą Dipherelin'ą?
QUOTE(arlauskute @ 2016 10 17, 09:54)
Famili, kaip Jūsų reikalai? kiek laiko trūko važinėjimas su ilgu protokolu?
Sveika, mūsų reikalai dar tęsiasi šiandien 20 DPĮ, 14 ir 16 DPĮ hcg - teigiamas ir net padvigubėjo bet dar pradžia, džiaugtis bijau baigėsi vaistai, viena forumietė (mano gelbėtoja ) pasidalino, o šeštadienį nuvažiavom į Bocian - tikėjausi pasikalbėti su gydytoju, bet mano Mrugac atostogauja. Todėl sesutė tik išrašė receptus nieko nekeisdama 2 savaitėm. Vizitas - po 2-jų savaičių (penktadienį). Tikėtina, kad negalėsim tą dieną nuvažiuoti o šeštadienį viskas užimta. Galvoju, gal man čia Kaune nueiti į kliniką? Su vaistais irgi nežinau ką daryt.. Žodžių nėr ramybės
O dėl vizitų skaičiaus tai taip:
1. paskyrė KT ir difereliną
2. po 2-jų savaičių stimuliacijos pradžia
3. po savaitės konsultacija
4. po 3 dienų pakartotina konsultacija
5. po 2-jų dienų punkcija
6. po 5 dienų įsodinimas (blastocistų)
7. po 18 dienų važiavom recepto vaistams (tik recepto!!!). Todėl merginos siūlau nusipirkti šiek tiek daugiau vaistų, kad nebūtų streso dėl vaistų. Neprireiks - visada galite parduoti
8. ??? jeigu pavyks tai bus po 2-jų savaičių
QUOTE(arlauskute @ 2016 10 17, 12:52)
o pas kitą gydytoją Bocian užsirašyt nepavyktų, jei pas Mrugac vietų nėra?
Dar klausimas tilpot į 3000 Eur su išlaidomis kurui?
Dar klausimas tilpot į 3000 Eur su išlaidomis kurui?
Taip, tilpom. Dar viso balanso nesuvedžiau, bet gavosi panašiai kaip ir pirmas ivf, kažkur 2600-2700. Vėliau viską surašysiu.
O dėl vizito pas kitą gydytoją, tai net nesiūlė. Nepasisekė dėl seselės, nes mūsų kalbančios rusiškai arba angliškai nebuvo. Bendravo tik lenkiškai, o mes visiškai nesuprantam..
QUOTE(arlauskute @ 2016 10 17, 14:10)
Famili, tikiu, kad viskas bus gerai, kitaip ir būt negali
na ką, reikia ir man maratonui ruoštis. Taip išeina, kad per lapkritį kokius 5 kartus važiuoti gausiu
na ką, reikia ir man maratonui ruoštis. Taip išeina, kad per lapkritį kokius 5 kartus važiuoti gausiu
Tai reiškia 3 merginos lankysis Bocian'e rudenį ir pradžiugins mus didžiųjų švenčių proga ;)
Oj, merginos, aš galvojau svarbiausia yra pastoti ir viskas, busiu rami kaip belgas o pasirodo čia tik pradžia.. dabar tiek baimių atsirado.. nepykina... iš karto galvoje sukasi, kodėl? gal nesivysto? Pilvo/nugaros neskauda - kažkas negerai, pilvą/nugarą maudžia - irgi negerai. Nu žodžių....
ryt nuvažiuosiu pas gydytoją, žiūrėsim ką matys. hcg nekartojau. 16 dieną po įsodinimo buvo 2906IU/l
Ne visas pykina, ne visoms tempia ar maudžia. HCG pagal visus rodiklius tikrai geras. Aš tikiu, kad paranoja prasideda Bet nieko, matyt, su tuo nepadarysi, kai šitiek metų diena iš dienos su klaustukais vaikštom, kodėl pastot nepavyksta
Ryt kaip suprantu pirma konsultacija bus? Na, parašykit paskui, kaip seksis
Ryt kaip suprantu pirma konsultacija bus? Na, parašykit paskui, kaip seksis