Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2018 06 19, 20:49)
Oi vargeli...dar ir išradingumo reik... unsure.gif

Nu va, ka tik suraukiau-sukabinau kazka is senos miegojimo maikes ilgarankoves. Giriam su vyru, kad ne Juozas taip nepapuostu, jau sitoks dizainas ir stilius. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 06 19, 20:33)
ne Juozas taip nepapuostu, jau sitoks dizainas ir stilius. biggrin.gif
Nufotkinkit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2018 06 19, 21:43)
Nufotkinkit.  mirksiukas.gif

Nu va guli otkutiuras, viena rankove ilga, kita letena isvis be rankoves biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vajeeetau... net susijaudinau... unsure.gif
Atsakyti
Vajej,vargšiukas su otkutiūru wub.gif Gerai,kad ramiakas,nusivilkt nenori biggrin.gif
Atsakyti
Su mama vedziojam savo ciucikus.Kadangi gyvenu prei upes daznai vedziojam abu sunekus pakrante.Dzekui labai patinka vanduo.Ir mielu noru plaukia paskui pagali.Jau kuri laika metomus pagalius stebi mamos jorkas.Ir mamai juokais imetus piestuko dydzio pagaliuka nubrido jo atnest. smile.gif Ir pagaliukus nesioja su malonumu.Aisku toli nebrenda.Stengias,kad nereiketu plaukt.Seip maniau,kad kas jau kas ,bet jorkas i vandeni nelips.Labai jau jis poniskas,bet pasirodo visai jam patiko.Pas mano suni tai igimta.Kazkuris is tevu buvo medziokliniai.Bet jorkas.Man toks sofos sunekas.Ir mes to jo nemokem.
Atsakyti
Jorkai yra terjerai, ziurkiu medziokliai, cia tik tas kaspinuoto lepuno ivaizdis klaidingas.

Mano zveris sveiksta, apetitas puikus, nekarsciuoja, siandien antibu i spranda isoviau chirurges nurodymu, nes tik akis nusukus sumaste siule pasikasyt. Tyrimu atsakymai atejo, abu dariniai nepikybiniai, sake stebet ta slaunies limfmazgi, ar nedides.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ruonis lotuliukas.gif thumbup.gif man jie tokie gležnučiai, tie šuniukai...bijočiau tokį laikyt, užminsi gi ir amen... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 06 22, 12:03)
Ruonis  lotuliukas.gif  thumbup.gif man jie tokie gležnučiai, tie šuniukai...bijočiau tokį laikyt, užminsi gi ir amen...  blink.gif

Bet su kokia agresija puola kitus sunis smile.gif Ir kai kuriuos zmones.
Ar jusu sunys i visus svetimus zmones reaguoja vienodai?Pav mano vienus aploja,o kitu ne.Zvejus aploja visus.Vyrus kai kuriuos.Ant moteru neloja visai.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 06 22, 12:10)
Ar jusu sunys i visus svetimus zmones reaguoja vienodai?Pav mano vienus aploja,o kitu ne.Zvejus aploja visus.Vyrus kai kuriuos.Ant moteru neloja visai.

Mano reaguoja tik i zmones, kazka valgancius, slaminancius koki maiseli, paskui tokius nueitu neatsisukdamas. biggrin.gif Loti neturi mados. Vienakart staigiai sulojo ant praeinancio vaiko, kuris uzsimojo rankoje laikoma sniego gniuzte, net kruptelejom su vyru, aisku, sudrausminom. Bet paskui pagalvojom, kad gal praeity buvo skriaustas, todel tokia reakcija.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 06 22, 13:10)
Bet su kokia agresija puola kitus sunis smile.gif Ir kai kuriuos zmones.

manasis ant žmonių mieste visai neloja-jam vienodai.Kai nuvažiuojam į kaimą ir pririšam - tada loja ant visų be išimties, įskaitant ir pravažiuojančius automobilius-gina teritoriją biggrin.gif

Loja tik ant didelių šunų ir tik tada, kai tie pirmi pradeda lot ir draskytis (nu negi neatsakys biggrin.gif )
Atsakyti