Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Mano bernelį po operacijos atidavė jau prabudusį. Taip ir sakė : išoperuosim, palauksim, kaip jausis prabudęs ir tada galit atvažiuot pasiimt. Orientacija buvo priplaukus truputį, bet iš esmės viskas gerai. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(- hal - @ 2018 04 19, 16:28)
unsure.gif trumpai tai tie parys veterinarai mamos kate sterilizavo, du menesius kate leisgyve buvo ir manem neisgyvens. maitino is sauksto. dabar drauge kate vakar veze. atidave visiskai miegancia, ir siandien numire taip ir neprasibudus.. unsure.gif  nezinau nei ka galvoti, apart to kad mano kates ten nebus tikrai, o suns juo labiau...

manau, nepaskaičiavo vaistų dozės teisingos. Baisiausiai bijojau dėl per didelės narkozės, kad neatsigaus. Pasakiau vetui, kad senas, kad baisu, tai pasakė man taip : pagal vadovėlį nieko aklai nedarom, leidžiam vaistus tol, kol atsijungia-matom, kad gana-ir gana, vadinas tik tiek ir tereikia.
Tai galvoju, kad gal gydyklą kitą reikėtų išsirinkt pasiklausinėjus rolleyes.gif Nes turbūt paskaito vadovėlį, padaro-o jau kaip gavos, taip gavos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 04 19, 14:04)
manau, nepaskaičiavo vaistų dozės teisingos. Baisiausiai bijojau dėl per didelės narkozės, kad neatsigaus. Pasakiau vetui, kad senas, kad baisu, tai pasakė man taip : pagal vadovėlį nieko aklai nedarom, leidžiam vaistus tol, kol atsijungia-matom, kad gana-ir gana, vadinas tik tiek ir tereikia.
Tai galvoju, kad gal gydyklą kitą reikėtų išsirinkt pasiklausinėjus  rolleyes.gif Nes turbūt paskaito vadovėlį, padaro-o jau kaip gavos, taip gavos... unsure.gif

gaila ir drauges ir kates.. sedi zliumbe.. unsure.gif . kai Beile koja susivare as pirma jiem nuveziau,sake prisigalvoju, nieko jai nera. tada Agnyte rekomendavo kita veta, ten lekiau ir jau nustate kas ir kaip. parase drauge tiems vetams, nes asmeniskai pazysta, bet nei prasau nei atsiprasau. visko buna manau gyvenime, bet tai eina sau jai man paciai taip butu. as turbut is tos sirdgelos uz plauku patusyciau nuvaziavus..
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 04 19, 18:46)
gaila ir drauges ir kates.. sedi zliumbe..  unsure.gif . kai Beile koja susivare as pirma jiem nuveziau,sake prisigalvoju, nieko jai nera. tada Agnyte rekomendavo kita veta, ten lekiau ir jau nustate kas ir kaip. parase drauge tiems vetams, nes asmeniskai pazysta, bet nei prasau nei atsiprasau. visko buna manau gyvenime, bet tai eina sau jai man paciai taip butu. as turbut is tos sirdgelos uz plauku patusyciau nuvaziavus..

oi...čia jau kaip šeimos narį laidot... unsure.gif tikriausiai užtat ir atidavė miegančią, kad jiems taip paprasčiau atsakomybės nusikratyt huh.gif
Vienareikšmiškai-jei kažkas nepatinka-reik vetus keist. Anksčiau irgi vedžiojau į artimesnę gydyklą, bet ten baisiai aplaidžiai (bent jau man taip pasirodė) į viską žiūrėjo, tai kita forumietė parekomendavo tą, kur ji veda. Kol kas patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 04 19, 14:28)
unsure.gif trumpai tai tie parys veterinarai mamos kate sterilizavo, du menesius kate leisgyve buvo ir manem neisgyvens. maitino is sauksto. dabar drauge kate vakar veze. atidave visiskai miegancia, ir siandien numire taip ir neprasibudus.. unsure.gif  nezinau nei ka galvoti, apart to kad mano kates ten nebus tikrai, o suns juo labiau...

Paprastai atiduoda prabudusį, bet dar svirduliuojantį. Ar gaišęs gyvūnas veterinaro kaltė geriau pasakytu skrodimas, nes gali būt visko. Pradedant, jog kažko iš pradžių per daug suleido, baigiant insultais, infarkais ir kitais dalykais kurie visiškai nėra susija su atlikta operaciją ir vaistais.

QUOTE(lututė @ 2018 04 19, 16:04)
Tai galvoju, kad gal gydyklą kitą reikėtų išsirinkt pasiklausinėjus  rolleyes.gif Nes turbūt paskaito vadovėlį, padaro-o jau kaip gavos, taip gavos... unsure.gif

Bet pirminę dozę vistiek tenka pasirinkt pagal knygų rekomendacijas. Šeip kai suleidžia per mažai irgi nelabai gerai...nes gyvūnas kuris su prapjautu pilvų ar kitą kūno dalim pradeda budintis ant stalo.
Atsakyti
vetas sake nukraujavo. patys pasake , kad labai labai daug nukraujavo uztat ir nugaiso. gal as nusisneku, bet tada nesuprantu tokios politikos, o tai ko kraujo neperpyle?ko neperspejo seimininku? kodel nieko nedare, uzsiuvo ir atidave..? tai negi cia normalu,iprasta?
Atsakyti
Kai kastravau katina preis kokiu 12 metu atidave mieganti.Tik pasake ka daryt kai atsibus.Kad neuzkelt aukstai.Zodziu priziuret.Kai kastravau 2 katina pries 6 metus sake paskambins kai prabus.O kai Dzeka kastravau liepe ateit po valandos.Atejus jau radau besibaranti su kitu sunimi. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Privalo atiduoti pabudusi gyvuna.Darem magnetini rezonansa,sterilizavom,visada atiduodavo pabudusi.

Atsakyti
Su Šuns diena ! biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikinimai! 4u.gif

Pridėta:

Atsakyti
Vau, vau, koks grožis, koks žydėjimas wub.gif wub.gif wub.gif
Kaip vakar savo "vaikus" pasveikinot ? bigsmile.gif Aš tai kritau juoku...nupirkau tokį smirdintį kremzlinį kaulą, išsipakavau ir nešuos svetainėn...mano ryžui tik akys klinkt iš orbitų ir kaip raketa iš paskos...Šiaip senas senas, bet kas liečia maistą ir mergas-atjaunėja mygom bigsmile.gif Tai frantas beveik ant kelių užlipo, kad gautų, paskiau tvarkė visą vakarą, privargo baisiausiai ir lūžo laimingas...šypsena tai buvo nuo ausies iki ausies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 04 24, 10:06)
Su Šuns diena !  biggrin.gif

QUOTE(klopedija @ 2018 04 24, 17:43)
Sveikinimai!  4u.gif

Dėkui už sveikinimus 4u.gif

Nuotraukytės ir herojai juose - pasaka wub.gif wub.gif

--------------------
Taiga ruošiasi skiepams, tad vakar reikėjo tabletę suduot.
Tai su konservais vaistą maišiau..... Na taip išeina kad tuo pačiu ir pasilepino konservais
šuns dienos proga biggrin.gif

Atsakyti
numirojot visos, ar ką ? biggrin.gif Pamarginsiu truputį su savo dieduku biggrin.gif

Atsakyti