Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 04 06, 13:36)
Tai va sazinei..As uzdejau,kad nereiketu vis lasint..Uzuomarasa esu..o ir kaina sezonui ne ka skirias.

O kiek forestas kainuoja ? Nepamenu... ax.gif

QUOTE(- hal - @ 2018 04 06, 14:08)
o jai ir lasai ir antkaklis?.. mes tiek metu nieko nenaudojom.. reikia kazka organizuotis irgi..

nebus perdaug ? Jau ir taip per prievartą tuos šunis trūčijam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 04 06, 15:03)
O kiek forestas kainuoja ? Nepamenu...  ax.gif
nebus perdaug ? Jau ir taip per prievartą tuos šunis trūčijam  unsure.gif

Man kadangi reikia didziojo ankaklio tai 35 eu Advantikx mano atveju ta pati kainuotu 4men.Pernai turejau antkali.Nesakau,kad nesikabino erkes.Bet viena radau sudziuvusia.Kitos ar tai nespedavo isikabint, ar negaledavo,bet istraukdavau jas lengvai.Trucyt tai trucyt...bet gelbet uzkresta suni irgi nekazka.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 04 06, 11:03)
O kiek forestas kainuoja ? Nepamenu...  ax.gif
nebus perdaug ? Jau ir taip per prievartą tuos šunis trūčijam  unsure.gif

gal ir perdaug.. mano mergina visai netrucyta tai zinai.. man isvis tragedija butu jai pasigauti erkini encefalita.. vaikas cia mano wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 04 06, 15:32)
Trucyt tai trucyt...bet gelbet uzkresta suni irgi nekazka.

nu ne kažką...bet ir antkaklis ir lašai manau būtų perdaug rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 04 06, 16:22)
gal ir perdaug.. mano mergina visai netrucyta tai zinai.. man isvis tragedija butu jai pasigauti erkini encefalita.. vaikas cia mano wub.gif
http://www.vetvila.lt/straipsniai/babezioze
va koki bruda platina erkes
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 04 06, 12:42)

tai sita zinau, kazkodel pavadinau erkiniu encefalitu rolleyes.gif matyt del to kad vaikus suskiepyti noriu tai ir suni prie to pacio biggrin.gif biggrin.gif .

kazka reikes daryti.. tik nezinau ka. uk mano vetas visada buvo labiau uz antkakli.
Atsakyti
Neseniai žiūrėjau interviu: https://www.delfi.lt...a.d?id=77513623

Maždaug nuo 14 min. pamininėtos tabletės.
Pasiteiravau apie jas žmogaus, kuriuo pasitikiu. Jis patarė nesižavėti, nes tai yra receptiniai vaistai, kurie skirti gydymui, o ne profilaktikai.

mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi kaip fainai, kad Velykinių nuotraukų prikėlėte smile.gif

Įmetu ir aš saviškę, apžėlusi kaip meškutė, bet dabar užėjo lietaus sezonas, tai dar nekerpu.

Turiu iš tikro tokį juokingą klausimą... Lota kažko kartais pradėjo kilimu ant subinės pavažinėti... biggrin.gif blink.gif Maisto nekeičiau, pauodegė švari, vaistų nuo kirminų duodu kas 3 mėn, ką tik ir sudaviau... esu girdėjusi, kad pas mažus šunis būna kažkokios pauodegio liaukos, kurias reikia išspausti, ar teko susidurti? Veterinarė per "techninę apžiūrą" nieko negero nerado... ar čia šiaip linksminasi?..

Pridėta:

• Priedas  Lota.jpg   89,76KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
QUOTE(Vespa @ 2018 04 10, 03:16)
Turiu iš tikro tokį juokingą klausimą... Lota kažko kartais pradėjo kilimu ant subinės pavažinėti... biggrin.gif  blink.gif Maisto nekeičiau, pauodegė švari, vaistų nuo kirminų duodu kas 3 mėn, ką tik ir sudaviau... esu girdėjusi, kad pas mažus šunis būna kažkokios pauodegio liaukos, kurias reikia išspausti, ar teko susidurti? Veterinarė per "techninę apžiūrą" nieko negero nerado... ar čia šiaip linksminasi?..

taip, priežastys kelios : kirminai, užsikimšę riebalinės liaukos, hemorojus, užkietėję viduriai ar net auglys. Bet greičiausiai liaukutės užsikimšo, reik parodyt vetui būtinai, nes būna, kad prasideda uždegimas, jos supūliuoja, pratrūksta-žodžiu nieko gero, paskui tik vargas.
Atsakyti
Ui... verysad.gif
Aišku, kol kas pakeičiau maistą, kelias dienas vakare gaus konservo, jei per savaitę nepraeis, eisime pas vetą...

QUOTE(lututė @ 2018 04 10, 11:55)
taip, priežastys kelios : kirminai, užsikimšę riebalinės liaukos, hemorojus, užkietėję viduriai ar net auglys. Bet greičiausiai liaukutės užsikimšo, reik parodyt vetui būtinai, nes būna, kad prasideda uždegimas, jos supūliuoja, pratrūksta-žodžiu nieko gero, paskui tik vargas.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Alpinistas
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
maudyniu sezona atidaret bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti