Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

[quote=Jolleee,2018 04 01, 11:25]
Su Velykom!!! Džiugios šventės! smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
[/quote.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 03 20, 23:12)
dabar jau liudna voliojasi.. ar galima ka duoti nuo skausmo sunims is zmoniu vaistu? bent nakciai , kad palengvetu jai..labai jau nelaiminga.
dar prisnigo pas mus tai taip noretusi islekti, o cia sedesim ilgai ir nuobodziai.. unsure.gif

NEGALIMA. Nuo kai kuriu gali prasidėti vidinis kraujavimas
Atsakyti
Velykiniai sveikinimai nuo Mersi. 4u.gif

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 01 balandžio 2018 - 17:52

Mes taipogi jungiamės prie velykinių sveikinimų.

Gražuolės panos :wub: Man Mersi ir Taiga kažkuo panašios.Gal ,kad ilgaplaukės abi? 13d7653315ee.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 04 01, 20:20)
Man Mersi ir Taiga kažkuo panašios.Gal ,kad ilgaplaukės abi?
Gal kažkiek...
Mersi turi "antrininką", patinėlį vos metų. Ir proporcijos, ir plaukas panašus, tik Mersi dvigubai didesnė. Mersi sveria apie 12,5 kg, "drūta" mergina. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
ojj, kiek šaunių bičų ir merginų wub.gif
Milkos "vaikas" išvis šypsos kaip koks Holivudinis Džeimsas Bondas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 04 06, 12:02)
ojj, kiek šaunių bičų ir merginų  wub.gif
Milkos "vaikas" išvis šypsos kaip koks Holivudinis Džeimsas Bondas  bigsmile.gif

Kaip nesisypsosi kai mamka i lova leidzia ilipt. tongue.gif
Atsakyti
Uzdejau antkali nuo erkiu.Pagal svori geras,bet pagal ilgi gerokai per ilgas..Dabar likuti palikau uztrvirtinus su laidams skirtais tvirtinti plasmasiukais.Pernai taip tvirtinom nes buvom pamete.Dabar galvoju nukirpt pertekliu ar palikt taip sutvirtinus.
Atsakyti
aš lašus lašinau rolleyes.gif Šiaip tai jie tik sąžinei nuramint, nes vistiek siurbiasi rolleyes.gif Šįmet dar ačiūD, neradau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 04 06, 13:33)
aš lašus lašinau  rolleyes.gif  Šiaip tai jie tik sąžinei nuramint, nes vistiek siurbiasi  rolleyes.gif Šįmet dar ačiūD, neradau  rolleyes.gif

Tai va sazinei..As uzdejau,kad nereiketu vis lasint..Uzuomarasa esu..o ir kaina sezonui ne ka skirias.
Atsakyti
o jai ir lasai ir antkaklis?.. mes tiek metu nieko nenaudojom.. reikia kazka organizuotis irgi..
Atsakyti