Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Awww,kokia faina wub.gif Ir dar smaližė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 03 20, 21:04)
Awww,kokia faina  wub.gif Ir dar smaližė  biggrin.gif

dabar jau liudna voliojasi.. ar galima ka duoti nuo skausmo sunims is zmoniu vaistu? bent nakciai , kad palengvetu jai..labai jau nelaiminga.
dar prisnigo pas mus tai taip noretusi islekti, o cia sedesim ilgai ir nuobodziai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 03 21, 01:12)
dabar jau liudna voliojasi.. ar galima ka duoti nuo skausmo sunims is zmoniu vaistu? bent nakciai , kad palengvetu jai..labai jau nelaiminga.
dar prisnigo pas mus tai taip noretusi islekti, o cia sedesim ilgai ir nuobodziai.. unsure.gif

aš daviau nimezilio miltelių su grietine. Tik paskiau nuo vetės gavau bart, kad didoka dozė. Reik pusę pakučio atmatuot.
Atsakyti
Žmonių vaistų šunims jokiu būdu negalima duoti. Šunims yra atskiri vaistai, juk jų kitokia fiziologija. Nuo lėtinio skausmo duodamas Metacam, bet geriausiai su veterinaru tartis, galit bent paskambinti, jei jau nedirba. O šiaip geriausiai turėti vaistinėlę ir augintiniams, maža ką... tik nenuodykite paracetamoliu ar panašiais vaistais, labai pakenksite šuns kepenims. Va čia lengvai suskaitomas straipsniukas:
https://www.pets4hom...ol-to-dogs.html
...
Och aišku tik dabar pastebėjau, kad klausimas savaitės senumo... retai beužšoku į supermamas...

QUOTE(- hal - @ 2018 03 20, 23:12)

Atsakyti
QUOTE(Vespa @ 2018 03 28, 05:31)
Žmonių vaistų šunims jokiu būdu negalima duoti. Šunims yra atskiri vaistai, juk jų kitokia fiziologija. Nuo lėtinio skausmo duodamas Metacam, bet geriausiai su veterinaru tartis, galit bent paskambinti, jei jau nedirba. O šiaip geriausiai turėti vaistinėlę ir augintiniams, maža ką... tik nenuodykite paracetamoliu ar panašiais vaistais, labai pakenksite šuns kepenims. Va čia lengvai suskaitomas straipsniukas:

šiaip aš vetės klausiau rolleyes.gif paracetamoliais ir panašiom nesąmonėm šuns tikrai nešerčiau, bet jogurto kapsulės, tabletės nuo vėmimo puikiausiai tinka ir iš žmonių vaistinės. Kaip ir man-tepalas arkliams, nuo sąnarių skausmo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vespa @ 2018 03 28, 01:31)
https://www.pets4hom...ol-to-dogs.html
...
Och aišku tik dabar pastebėjau, kad klausimas savaitės senumo... retai beužšoku į supermamas...

ne ne, nieko nedaviau. tik pasiteiravau mirksiukas.gif . sunkus jai metas, oras geras, vaikai lauke duodasi, o jai namie sedeti.. nekas.
Atsakyti
Hal, tikiuosi, kad jūsiškei greit pagerės...

Prisegu nuotrauką priminimui apie mus - Lotukė kavinėje (užsižaidžiau su Instagramu smile.gif)
Priedas  lotuke.jpg   182,66KB   0 Parsiųsta kartų

Lutute, o kam tuos vaistus kaitalioti? Juk Lietuvoje augintinių vaistai nėra brangūs, geriau nupirkti tai, kas specialiai jiems skirta. Man Anglijoje šokas buvo, kad veterinarai užsideda apie 70% antkainį už vaistų pardavimą - arba paima papildomai apie 20 svarų už kiekvieno recepto išrašymą.
Ai dar ne į temą prisiminiau, kai šuo ima nevirškinti ar nevalgyti, maniškei labai padėjo Protexin probiotikas šunims, tai dabar visad laikau šaldytuve atsargai smile.gif

QUOTE(lututė @ 2018 03 28, 10:48)
šiaip aš vetės klausiau  rolleyes.gif paracetamoliais ir panašiom nesąmonėm šuns tikrai nešerčiau, bet jogurto kapsulės, tabletės nuo vėmimo puikiausiai tinka ir iš žmonių vaistinės. Kaip ir man-tepalas arkliams, nuo sąnarių skausmo  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Vespa @ 2018 03 28, 18:43)

Lutute, o kam tuos vaistus kaitalioti? Juk Lietuvoje augintinių vaistai nėra brangūs, geriau nupirkti tai, kas specialiai jiems skirta. Man Anglijoje šokas buvo, kad veterinarai užsideda apie 70% antkainį už vaistų pardavimą - arba paima papildomai apie 20 svarų už kiekvieno recepto išrašymą.
Ai dar ne į temą prisiminiau, kai šuo ima nevirškinti ar nevalgyti, maniškei labai padėjo Protexin probiotikas šunims, tai dabar visad laikau šaldytuve atsargai smile.gif

oi, kokia faina wub.gif
ne dėl to, kad kaitalioti - šitie dalykai žmonių vaistinėj gerokai pigesni - na, tarkim tai smulkmena.
Bet dar - iki vetkės galiu nusigaut tik savaitgalį (šeštadienį), nes ilgai dirbu.O žmonių vaistinė bėdai ištikus šalia darbo ax.gif
Atsakyti
nu ir foto wub.gif wub.gif

maniske dusauja, jai tikra kancia sedet namuose ir laukia praleisti lygiai trys minutes. gaila karvutes labai..

panos kur geriausia deti skelbimus del suns maisto pardavimo..?
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 03 30, 10:59)
maniske dusauja, jai tikra kancia sedet namuose ir laukia praleisti lygiai trys minutes. gaila karvutes labai..
panos kur geriausia deti skelbimus del suns maisto pardavimo..?

Į fb, šunų mylėtojų grupėse mirksiukas.gif Dar skelbiu.lt galbūt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 03 30, 08:34)
Į fb, šunų mylėtojų grupėse  mirksiukas.gif Dar skelbiu.lt galbūt...  ax.gif

aciu, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Su Velykom!!! Džiugios šventės! smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti