Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Kiek kainuotu dokumentai,skiepai ir visa kita suniuj,kad galetu vykt gyvent i uzsieni.Ir kiek tai uztruktu.Drauge noretu suns,bet uzsienyje ju kainos kosmones.Jai tiktu ir beveislis.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 03 20, 12:05)
Na žinoma, jei šuo visąlaik vienas, tai ex šeimininkė padarė tik vieną klaidą - kam jai išvis reikėjo imt šunį  blink.gif  Bet kiek suprantu, viskas gavosi gerai ir labai gerai visiems  biggrin.gif

O manasis vakar buvo priverstinai įtrauktas į peštynes...vis tie palaidi šunys ir žiopli šeimininkai.Ėjau sau ramiausiai su Pinkiu, o kitą minutę jau bigliokas viesulu ant jo metės, lygiai taip pat už gerklės buvo prispaustas ant žemės.Bet tfu tfu tfu - vieną sėkmingai atitraukiau už pavadžio, kitą nuspyriau iš kojos, kol žioplas šeimininkas teikėsi ateit ir prisirišt savo ilgaausį medžiotoją  tongue.gif Žodž...matyt nelabai norėjo peštis manasis  rolleyes.gif

Mano i drakes nesivelia.Baugus juodai.Ijungiamas kojyciu rezimas ir tepamos slides biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 03 20, 13:02)
Mano i drakes nesivelia.Baugus juodai.Ijungiamas kojyciu rezimas ir tepamos slides biggrin.gif

gal ir pliusas...o manasis-peštukas, dar ypač kai taip iš pasalų užpuola rolleyes.gif arba pribėga kokia vampsinti pirštinė - tai tada jau laikykis...ne kartą man streso privarė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 03 20, 14:26)
gal ir pliusas...o manasis-peštukas, dar ypač kai taip iš pasalų užpuola  rolleyes.gif arba pribėga kokia vampsinti pirštinė - tai tada jau laikykis...ne kartą man streso privarė  tongue.gif

Mano verchu pasijunta kai jo kas nors bijo..O seip tevu jorkas is savo namu ji be problemu isveja.Dzekas jokiu budu pas mama i svecius eit nenori.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 03 20, 08:05)
Na žinoma, jei šuo visąlaik vienas, tai ex šeimininkė padarė tik vieną klaidą - kam jai išvis reikėjo imt šunį  blink.gif  Bet kiek suprantu, viskas gavosi gerai ir labai gerai visiems  biggrin.gif

O manasis vakar buvo priverstinai įtrauktas į peštynes...vis tie palaidi šunys ir žiopli šeimininkai.Ėjau sau ramiausiai su Pinkiu, o kitą minutę jau bigliokas viesulu ant jo metės, lygiai taip pat už gerklės buvo prispaustas ant žemės.Bet tfu tfu tfu - vieną sėkmingai atitraukiau už pavadžio, kitą nuspyriau iš kojos, kol žioplas šeimininkas teikėsi ateit ir prisirišt savo ilgaausį medžiotoją  tongue.gif Žodž...matyt nelabai norėjo peštis manasis  rolleyes.gif

mes is veto vakar.. plyso kaires pedos sausgysline pleve. zodziu menesi tik lova. o paskui kiek atsistatys tiek, bet jau liks slubavimas visam.. susinervijau negaliu unsure.gif

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 03 20, 08:37)
Kiek kainuotu dokumentai,skiepai ir visa kita suniuj,kad galetu vykt gyvent i uzsieni.Ir kiek tai uztruktu.Drauge noretu suns,bet uzsienyje ju kainos kosmones.Jai tiktu ir beveislis.

tegu ivertina pirmiausia tai, kad labai sunku rasti gyvenama vieta su suniu. nebent turi savus namus.. o siaip manau pora simteliu euro pasas su viskuom atseis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 03 20, 14:33)
Mano verchu pasijunta kai jo kas nors bijo..O seip tevu jorkas is savo namu ji be problemu isveja.Dzekas jokiu budu pas mama i svecius eit nenori.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif normaliai...bet kur kas geriau, nei didesniam už save nori į bliuską šokt rolleyes.gif

QUOTE(- hal - @ 2018 03 20, 14:39)
mes is veto vakar.. plyso kaires pedos sausgysline pleve. zodziu menesi tik lova. o paskui kiek atsistatys tiek, bet jau liks slubavimas visam.. susinervijau negaliu  unsure.gif

ojej...dar ir tokie dalykai būna... blink.gif nabagutė... 4u.gif laikykitės panos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 03 20, 10:37)

Negi uzsieny beveisliu nera?
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 03 20, 12:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif normaliai...bet kur kas geriau, nei didesniam už save nori į bliuską šokt  rolleyes.gif
ojej...dar ir tokie dalykai būna...  blink.gif nabagutė... 4u.gif laikykitės panos  4u.gif

slubas velnes ji pas mane biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2018 03 20, 14:50)
Negi uzsieny beveisliu nera?

yra pilna, bet uzsieni taip lengvai neduoda. turi irodyti, kad sugebesi ne tik rasti laiko jam, bet ir finansiskai pavezti. jai namai nesavi tai tureisi pateikti namo seimininko ar nuomojancios agenturos leidima laikyti gyvuna. ir aiksu reikes susimoketi gerokai virs 100 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 03 20, 20:28)
slubas velnes ji pas mane  biggrin.gif
yra pilna, bet uzsieni taip lengvai neduoda. turi irodyti, kad sugebesi ne tik rasti laiko jam, bet ir finansiskai pavezti. jai namai nesavi tai tureisi pateikti namo seimininko ar nuomojancios agenturos leidima laikyti gyvuna. ir aiksu reikes susimoketi gerokai virs 100  ax.gif

Gal kur to velnio foto yra ? Norėtųsi pamatyt biggrin.gif

bet tai ir gerai, mažiau išmestų šunų gal rolleyes.gif vis šioki toki saugikliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 03 20, 16:39)
Gal kur to velnio foto yra ? Norėtųsi pamatyt  biggrin.gif

bet tai ir gerai, mažiau išmestų šunų gal  rolleyes.gif vis šioki toki saugikliai  rolleyes.gif

turiu pilna, o kaip ikelti? per kur? nes seniai jau pamirsau..
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 03 20, 23:30)
turiu pilna, o kaip ikelti? per kur? nes seniai jau pamirsau..

As keliu per radikal.ru
https://radikal.ru/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 20 kovo 2018 - 22:33
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 03 20, 20:32)
As keliu per radikal.ru
https://radikal.ru/

bandau vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti