Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Jolleee @ 2018 03 13, 14:37)

Manoji vyšnia. biggrin.gif

Oi, kokia vyšnaitė... wub.gif paniurkyt norisi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.Dzekui kazko suprastejo apetitas.Anksciau tik parvestas is lauko tuoj puldavo prie dubenelio.Dabar rytine doze taupe iki pietu.Judrumas ir pasiutimas nedinges.I serganti nepanasus.Negi maistas nusibodo? o jo dar turiu apie 40kg unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 03 13, 21:14)
Sveikos.Dzekui kazko suprastejo apetitas.Anksciau tik parvestas is lauko tuoj puldavo prie dubenelio.Dabar rytine doze taupe iki pietu.Judrumas ir pasiutimas nedinges.I serganti nepanasus.Negi maistas nusibodo? o jo dar turiu apie 40kg unsure.gif

Gal ta pati bėda ? Kvepiančios panos ? biggrin.gif
Manasis irgi kaprizijasi - vakare kartais neėda, ryte vakar išdidžiai pauostė ir nuėjo - tipo kokį š... čia man duodi...aha, vištieną su ryžiais-net kai kurie žmogeliai prasčiau valgo doh.gif tai baigėsi tuo, kad reikšmingojo pono dubenėlį sukračiau atgal į puodą ir grafaitis liko be pusyčių. Na, vakare užtat rijo kai smakas lotuliukas.gif
Šiaip tai gal ir dar priežastis - reik suduot vaistų nuo kirminų, ką žadu greitu laiku padaryt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 03 14, 12:57)
Gal ta pati bėda ? Kvepiančios panos ?  biggrin.gif
Manasis irgi kaprizijasi - vakare kartais neėda, ryte vakar išdidžiai pauostė ir nuėjo - tipo kokį š... čia man duodi...aha, vištieną su ryžiais-net kai kurie žmogeliai prasčiau valgo  doh.gif tai baigėsi tuo, kad reikšmingojo pono dubenėlį sukračiau atgal į puodą ir grafaitis liko be pusyčių. Na, vakare užtat rijo kai smakas  lotuliukas.gif
Šiaip tai gal ir dar priežastis - reik suduot vaistų nuo kirminų, ką žadu greitu laiku padaryt...  ax.gif

Kirminai duoti neseniai.pries kokius 3 men gal..O panos..o kam bekiausiuj panos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2018 03 14, 23:12)
Kirminai duoti neseniai.pries kokius 3 men gal..O panos..o kam bekiausiuj panos biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu kam kam...bent pauostyt...vis prisiminimai... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 03 15, 01:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu kam kam...bent pauostyt...vis prisiminimai... bigsmile.gif

Na kai neragauji ir prisimint nera ko biggrin.gif Prisiuoste jis siand.Dukros drauge kvepiancia kalaite turi smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
ateinu pasisveikinti jai mus dar kas pamena ax.gif
Atsakyti
avataras matytas rolleyes.gif Gaila, kad dabar tema be ciūcikų nuotraukų, tai dar pagal ciūciką prisimint galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 03 19, 16:22)
avataras matytas  rolleyes.gif Gaila, kad dabar tema be ciūcikų nuotraukų, tai dar pagal ciūciką prisimint galima  ax.gif

as cia labai labai seniai buvau su Kingu wub.gif . man paskui ji masina nutrenke.. tada paskubejau buliuka paimti ir vis tik radau jam kitus namus po savaites, tada pora metu buvau visai be suns, kol bendradarbe paprase savaitgaliui paziureti jos pitbuliuke ir ji taip ir liko pas mane gyventi jau 5-ti metai wub.gif
as tave pamenu labai gerai ax.gif ir taiga ir agnyte ir kitas senbuves..
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 03 19, 22:22)
as cia labai labai seniai buvau su Kingu  wub.gif . man paskui ji masina nutrenke.. tada paskubejau buliuka paimti ir vis tik radau jam kitus namus po savaites, tada pora metu buvau visai be suns, kol bendradarbe paprase savaitgaliui paziureti jos pitbuliuke ir ji taip ir liko pas mane gyventi jau 5-ti metai  wub.gif
as tave pamenu labai gerai  ax.gif ir taiga ir agnyte ir kitas senbuves..

Nieko sau savaitgaliui bigsmile.gif Kaip čia taip atsitiko,kad nebenorėjo savo šuns? rolleyes.gif Aš savo ryžo nė už ką nebūčiau atidavus nuo pirmos dienos...niekam... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2018 03 19, 19:55)
Nieko sau savaitgaliui  bigsmile.gif Kaip čia taip atsitiko,kad nebenorėjo savo šuns?  rolleyes.gif Aš savo ryžo nė už ką nebūčiau atidavus nuo pirmos dienos...niekam... ax.gif

istikro tai jo pasielge labai atsakingai.. priziureta buvo tikrai, skiepai, sterilizuota, gerai seriama, bet jos ex seimininke buvo beproto uzimta ir labai daug dirbo. Beile budavo nuolat viena, viena pailkta viska grauze, liudejo. ir ji nekarta prase manes paimti ja, bet as vis atsisakydavau, bijojau kad nebutu kaip su buliuku, per anksti man. o kai pasiemiau pavieseti tai va ir liko bigsmile.gif meila cia mano wub.gif
negaliu tikrai blogu mineti ex seimininkes, as manau ji padare kas geriausia Beilei, kad ir kaip paciai gaila bebutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 03 20, 00:46)
istikro tai jo pasielge labai atsakingai.. priziureta buvo tikrai, skiepai, sterilizuota, gerai seriama, bet jos ex seimininke buvo beproto uzimta ir labai daug dirbo. Beile budavo nuolat viena, viena pailkta viska grauze, liudejo. ir ji nekarta prase manes paimti ja, bet as vis atsisakydavau, bijojau kad nebutu kaip su buliuku, per anksti man. o kai pasiemiau pavieseti tai va ir liko  bigsmile.gif  meila cia mano  wub.gif
negaliu tikrai blogu mineti ex seimininkes, as manau ji padare kas geriausia Beilei, kad ir kaip paciai gaila bebutu  smile.gif

Na žinoma, jei šuo visąlaik vienas, tai ex šeimininkė padarė tik vieną klaidą - kam jai išvis reikėjo imt šunį blink.gif Bet kiek suprantu, viskas gavosi gerai ir labai gerai visiems biggrin.gif

O manasis vakar buvo priverstinai įtrauktas į peštynes...vis tie palaidi šunys ir žiopli šeimininkai.Ėjau sau ramiausiai su Pinkiu, o kitą minutę jau bigliokas viesulu ant jo metės, lygiai taip pat už gerklės buvo prispaustas ant žemės.Bet tfu tfu tfu - vieną sėkmingai atitraukiau už pavadžio, kitą nuspyriau iš kojos, kol žioplas šeimininkas teikėsi ateit ir prisirišt savo ilgaausį medžiotoją tongue.gif Žodž...matyt nelabai norėjo peštis manasis rolleyes.gif
Atsakyti