Aha.
Bet "sijoną" vakar jau trumpinau. Paragavo obuolio, tai anądien savarankiškai apsirūpino - visą obuolį sugraužė. Tai... kaip čia pasakius...
QUOTE(klopedija @ 2018 02 27, 21:25)
Aha.
Bet "sijoną" vakar jau trumpinau. Paragavo obuolio, tai anądien savarankiškai apsirūpino - visą obuolį sugraužė. Tai... kaip čia pasakius...
Nu tai motin...ko vaikui tualetinio popieriaus neparūpini ?
Monmorensis,stipriai apkabinu tave
.Maniškiams irgi jau garbus amžius, man darosi neramu.
Bet jau Mersi kokia išgražėjusi Kaip laikotės per šituos šalčius? Mums tragedija, ypač Setukui.Kojukės traukia, batukų neturime, o ir nemokėtumėme eiti su jais.Visa laimė,kad dažnai iki kaimuko palekiame, vis palaksto laisvi po mišką.
Bet jau Mersi kokia išgražėjusi Kaip laikotės per šituos šalčius? Mums tragedija, ypač Setukui.Kojukės traukia, batukų neturime, o ir nemokėtumėme eiti su jais.Visa laimė,kad dažnai iki kaimuko palekiame, vis palaksto laisvi po mišką.
Mersi - šalčių karalienė. Viskas jai "vienodai".
Kokią savaitę pastebiu, kad plaukai ant grindų "plaukioja". Tai dabar pasišukavom truputį
Papildyta:
Tskant, Mersi "meta lapus".
Papildyta:
Kokią savaitę pastebiu, kad plaukai ant grindų "plaukioja". Tai dabar pasišukavom truputį
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2018 02 27, 20:18)
ko vaikui tualetinio popieriaus neparūpini ?
Yra sniego lauke.
Pridėta:
QUOTE(klopedija @ 2018 02 27, 23:05)
Mersi - šalčių karalienė. Viskas jai "vienodai".
Papildyta:
Papildyta:
Yra sniego lauke.
Papildyta:
Papildyta:
Yra sniego lauke.
Ojej...gali biznį daryt su šuns vilna kojines,pirštines,riešines megzt
QUOTE(lututė @ 2018 02 27, 22:23)
Ojej...gali biznį daryt su šuns vilna kojines,pirštines,riešines megzt
Ai, man su "biznio planais" nekas... Reiktų kokias tris "mersi" laikyti, kad per metus "suveikčiau" tris poras riešinių.
O jau kailio didumas ir gražumas pas Mersi
-----
Užmačiau internete eilėraštį. Labai patiko, ir nutariau pasidalinti su jumis.
Juk ryt, šiaip ar taip., pavasaris.
-----
Užmačiau internete eilėraštį. Labai patiko, ir nutariau pasidalinti su jumis.
Juk ryt, šiaip ar taip., pavasaris.
QUOTE(Jolleee @ 2018 03 01, 00:30)
O jau kailio didumas ir gražumas pas Mersi
-----
Užmačiau internete eilėraštį. Labai patiko
Mersi dėkoja. Ir dreba dėl erkių. -----
Užmačiau internete eilėraštį. Labai patiko
Nesu poezijos mėgėja, bet patiko ir man.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 02 27, 22:45)
Monmorensis,stipriai apkabinu tave
Salciu mes nebijom.Nebent pabaigoj pasivaiksciojimu jau straksi ant 3 koju.Bet va su nosim tai beda.Nespeja sasai nukrist vel galas raudonas Pastoviai kaisioja savo ilgaja i sniega.Vis knisa rausia iesko kazko.Gal pavasario
Sveikos, damos, po truputi kvepia pavasariu
uoj, koks bičas ant jūros kranto
O maniškis dabar dūsavimo/serenadų stadijoj, nes kažkur kieme yr kvepianti mergina... tai užknisa juodai su savo garsais ir strapaliojimu...
O maniškis dabar dūsavimo/serenadų stadijoj, nes kažkur kieme yr kvepianti mergina... tai užknisa juodai su savo garsais ir strapaliojimu...
QUOTE(linamog @ 2018 03 05, 15:36)
Sveikos, damos, po truputi kvepia pavasariu
Kaip visada pavydim su Taiga Badžiui
pasivaikščiojimo vietų
Kuo toliau tuo rimčiau pavasaris jaučiasi. Žiema užkniso juodai.
Tik to pereinamojo laikotarpio, su balom ir purvais, galėtų nebūti.
---
Manoji vyšnia.