"Tvarkelė"...
QUOTE(lututė @ 2018 02 06, 18:34)
o rimadyl ką gydo?
Pasižiūrėjau veterinarinių vaistų registre, tai tikslesnis paskirties aprašymas: RIMADYL 50 mg, kramtomosios tabletės
Šunims skausmui ir lėtiniam uždegimui slopinti, pvz., sergant degeneracinėmis sąnarių ligomis.
Galima naudoti pooperaciniam skausmui slopinti.
Geras psl. norintiems apie vet.vaistą sužinoti. Įvedi pavadinimą - gauni info.
http://vetlt1.vet.lt/vr/
Yra ir pilnas vaisto info lapas prisegtas PDF formatu prie dominančio vaisto.
QUOTE(Kerpena @ 2018 02 07, 11:34)
Bet ir žino iš karto, kad čia jos. Fainuolė Taiga.
Dėkui Taip, iš kart pripažino čiužinį. Patiko jai
QUOTE(linamog @ 2018 02 07, 14:49)
Hello, ladies:
Kokie pasivaikščiojimo plotai Super. Baltai pavydim QUOTE(lututė @ 2018 02 12, 12:01)
apturėjau vakar baimės Susuko vakar mano ryžą
Kaip šiandien Pinkis jaučiasi?QUOTE(klopedija @ 2018 02 12, 20:17)
kokios fainos Šaunios tvarkytojos!------------------------------------------------------------------------------------------
O aš ir Taiga sveikinam su žiemos išvarymo švente!
Smagių Užgavėnių, gardžių blynų!
QUOTE(Jolleee @ 2018 02 13, 15:00)
Kaip šiandien Pinkis jaučiasi?
Oi, ačiū-geriau. Jau kitą rytą buvo geriau, bet aš vakar kai vetkėn pasiskambinau, sužinojau, jos nimezilio tai arklinę dozę sudaviau paaiškėjo, jog tereikėjo pusę pakučio žiūriu, kad mano šuo apsnūdęs kažkoks po vaistų
Vakar dar laisvai-priverstinai teko lipt bičui aukštyn-žemyn į septintą aukštą , liftas neveikė. Tai gerai, kad jau prakutęs buvo-nežinau, kaip būčiau jį užvilkus ir nuvilkus...
O jau Taiga tai kaip visada-moka gražiai papozuot nepersivalgykit blynų ir kad visi likę metai būtų skalsūs ir riebūs !
Nu, Lutut, Nimesil labai stiprus zmogui, kepenims smugis, o tu visa pakeli suneliui...
QUOTE(linamog @ 2018 02 13, 19:15)
Nu, Lutut, Nimesil labai stiprus zmogui, kepenims smugis, o tu visa pakeli suneliui...
Tai va,kad žąsis...nu ką daryt) svarbu ,gerai baigės šunelis žvalus,dar pasirodo ir nevaldomas - tai viskas gerai kitam kartui žinosiu
Sveikos. Matau, kad temoje dar lankosi nikai, su kuriais aš ir Spaikis pradėjome savo kelionę. Deja, mums vakar ji jau baigėsi. Spaikis nesulaukė savo 12-to pavasario, vėžys buvo greitesnis už jį.
Labai sunku, guodžia tik tai, kad išėjo labai mylimas ir be skausmų
Sveikatos visiems temos šuniukams ir jų šeimininkėms.
Labai sunku, guodžia tik tai, kad išėjo labai mylimas ir be skausmų
Sveikatos visiems temos šuniukams ir jų šeimininkėms.
Užjaučiu labai dėl Spaikio Skauda kai jie iškeliauja...
Užuojauta dėl šeimos nario netekties
QUOTE(Monmorensis @ 2018 02 19, 10:54)
Spaikis nesulaukė savo 12-to pavasario
Užuojauta...
Noriu tas liūdnas gaidas pravaikyt.Juokiaus anądien iš savo senio profesoriaus,sakiau tuoj knygas pradėsi skaityt...žodžiu knygas užsisakiau tai aš.Ryte paskambino kurjeris,sako esu gretimoj gatvėj,tuoj būsiu.Gerai,sakau,laukiu,atvažiuokit.Nespėjau telefo padėt,o ryžas žiūriu tik visas parengty,stumbą pastatė ir prie durų "Au".Sakau,eik sau, žmogus dar kitoj gatvėj,o tu jau vambriji. Tai kol kurjeris atėjo,tol kvaksėjo mano gynėjas
Mano "žieminis" šuniukas.
Papildyta:
Ups, truputį didokas paveiksliukas, atsiprašau.
Papildyta:
Mersi
Papildyta:
Ups, truputį didokas paveiksliukas, atsiprašau.
Papildyta:
Mersi
Pridėta:
na, taviškė turbūt povo genų turi uodegaaaa