Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Sveiki bendraminčiais. :4u: Su artėjančiais N.Metais :newyear: Linkime laimės, neišsenkančios šeimininkų meilės ir sveikatos,skanių kauliukų ir ilgų pasivaikščiojimų.

Taigytė nabagytė :oh:

Jungiamės į drebėtojų gretas. :blush-anim-cl:

Setas taipogi pasiruošęs naujų sutikimui.Ilgas pasilakstymas miške+ raminamoji tabletė.O kai bus šaudynių. pikas dėsimės antistresinę liemenę. Taksiukas šūvių nebijo, tik loja.e6d176bda237.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 gruodžio 2017 - 16:18
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 12 31, 17:16)
Ačiū už sveikinimą ir palinkėjimus smile.gif 4u.gif

Oi tie mūsų drebuliukai...
Kaip ta liemenė? Padeda Setui? Kažkuriais metais bandžiau Taigą bintuot su elastiniu bintu.
Tačiau kažkokio skirtumo nepasijuto. Gal nemokėjau gerai subintuoti.. Gal per mažai aptempiau. mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 31 gruodžio 2017 - 16:55
Ir mes su Orda visus sveikinam su artėjančiais mūsų (šuns) metais!!! smile.gif newyear.gif

Laukiam naujametinių fejerverkų ramios ir atsipūtusios ax.gif
Borzai jie nepatikdavo - 'puldavo' juos, aršiai lodama, o Orda prisijungdavo nebent į kompaniją paamsėt, kai jau 'mamka' labai ilgai bardavos...

QUOTE(Vetrunge1234 @ 2017 12 12, 14:24)
Svarstau ar kažkur pradangint vieną maišą sauso, ar bandyt visgi sušert

Kai jaunas šuo "išsikalinėja" - viena kalba, dabar gi Taviškis - jau garbaus amžiaus, tad Tavo vietoj aš tikrai neužsiimčiau jo "auklėjimu" 4u.gif
QUOTE(Agnnyte @ 2017 11 22, 10:18)
Graliui suėjo 8, norėtume sudalyvaut kaip veteranai...

Čia rimtai - 8 m. jau veteranas? unsure.gif verysad.gif

QUOTE(lututė @ 2017 11 13, 16:50)
nu vaaa...visus dalyvius suryja fb...

Oi, nežinau, ką ten FB ryja, bet bent man FB - tikrai ne draugas. Man laiko nebelieka į SM užsukt, tai ką bekalbėt apie kitus soc. tinklus.

QUOTE(sagyte @ 2017 11 04, 20:09)
tik laikas apmalšina skausmą kažkiek  4u.gif

Tu tą praėjai - žinai. Bet, pasirodo, aš labai prie savo "senės" buvau prisirišus, gal net labiau, nei ji prie manęs (nors jos atsidavimo man visi pavydėjo). Juodai man jos trūksta. Myliu labai ir Ordą (o dabar ji, po Borzos netekties, mūsų namuos iš vis kaip karalaitė), bet Borza turėjo kažką tokio, ko neturi Orda...
Atsakyti

Šitos liemenės efektas toks pat kaip elastinio binto.Taip keistai apspaudžia kūną.Nepatinka jam, nejaukiai jaučiasi.Nežinau nė ką sakyti, tik prieš mėnesį atsisiunčiau.Dabar guli snaudžia prie mano kojų.Tabletė ir nuovargis savo daro.

Borzika, tau draugiškas apkabinimas.Žinau kas yra netektis, ne vieną kartą tai pergyvenau.Atrodo tik raudojau juodojo takso, o žiūriu,kad Vėjukui jau pavasarį bus 12 metų.Stengiuosi negalvoti apie blogus dalykus, bet...

Jeigu šuniui 8 metai ir jis jau senjoras.Tai kaip vadinti tuos,kurie perkopė 11 metų ribą? :lol:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 12 31, 17:21)
Žinau kas yra netektis, ne vieną kartą tai pergyvenau.

Žinai, aš pati, kol neturėjau savo "magaičių", tikrai nesupratau tų, kurie dėl savo šuniuko, kačiuko, triušiuko, peliuko, papūgėlės netekties liejo ašaras. Maniau, o gal net ne sykį esu ir garsiai ištarus - "būta čia ko raudot". Gyvenimas, taip sakant, pamokė smile.gif Raudojau (o kartais vis dar paraudu) krokodilo ašarom (tiesiogine to žodžio prasme).
Atsakyti
Mersi kategoriškai atsisakė pozuoti prie eglutės, tai tik šiaip buitiškai pasirodom.
O linkėjimai patys šuniškiausi: besąlygiškos meilės, prieraišumo, saugumo jausmo ateinantiems metams ir visiems laikams.
Su Naujaisiais! newyear.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 12 31, 17:21)
Jeigu šuniui 8 metai ir jis jau senjoras.Tai kaip vadinti tuos,kurie perkopė 11 metų ribą? lotuliukas.gif
Nekurių veislių šunims 8 metai - jau riba... unsure.gif Pvz., mano "neakivaizdinei meilei": http://www.sunuveisl...riu-vilkogaudis
Lota išgyveno 14-16 metų (tiksliai niekas nepasakytų), 8 metai buvo pats žydėjimas.

Borzika, niekada neįtariau, kad esi tokia jausminga. sad.gif

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 12 31, 19:17)
Pvz., mano "neakivaizdinei meilei": http://www.sunuveisl...riu-vilkogaudis

Norėjau kaip tik rašyt apie vilkogaudžius drinks_cheers.gif Nors iš kurtų man labiausiai artimi dūšiai grėjai wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Senuosius metus palydint, nostalgija užpuolė smile.gif

Orda sava ir laiminga jautės su kurtais smile.gif

QUOTE(klopedija @ 2017 12 31, 19:17)
Borzika, niekada neįtariau, kad esi tokia jausminga.  sad.gif

Ne Tu pirma, ne Tu paskutinė, kuri man tai sako smile.gif Taip, iš išorės nepanaši į tokią, bet širdy...
Atsakyti
Su ateinančiais gerais metais ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mes sėdim kaime,laukiam dvylktos fejerverkų.Didelio streso nebus,palos gal truputį,norės gal eit duot "į bliuską", bet galės pabūt verandoj biggrin.gif Stiprybės jautruoliams 4u.gif
Atsakyti
Mersi vakarinis pasivaikščiojimas buvo neįprastai trumpas. Po pirmo driokstelėjimo mikliai "apsiformino" ir partįsė mane namo. doh.gif
Papildyta:
Smagu žiūrėt...

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 12 31, 21:01)
Smagu žiūrėt...

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

newyear.gif

Atsakyti
O mūsų šiandieninis labai neilgas...nes jau oras blink.gif blink.gif blink.gif Šuo ir tas didelio noro slampinėt neparodė... rolleyes.gif
Atsakyti
Mersi "naujakas - ne kažką..." doh.gif
Papildyta:
Nepavyksta prikabint foto... unsure.gif

Žodžiu, Mersi nepanikavo, bet ir sužavėta neliko. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 01 sausio 2018 - 16:54