Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

]cd4435d2cab8.jpg

Ponai '' pencijos '' :) 

O gali būt taip, jog šuniui tiesiog neskanus jo maistas ? Nes šiep jie pas mane visada ėda viską ką paduodu ir gauna normuotai vieną kart dienoj ir maistas niekada nestovi bliūduose, tačiau dabar nusipirkau porą maišų naujo maisto ir didelis nelabai ėda jį...Arba visai neėda. Svarstau ar kažkur pradangint vieną maišą sauso, ar bandyt visgi sušer...

Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2017 12 12, 14:24)
O gali būt taip, jog šuniui tiesiog neskanus jo maistas ?
Gali.
Gal ne tiek neskanus, kiek "nekvepia maistu".
Lota jau viską ėsdavo, bet kažkurio... mastau.gif Nė pro kur...

O Mersi "šlapdešrę" ėda kaip skanėstą, bet ne bet kokią. Pagal tai ir sau neperku tos, kurios Mersi neėda. biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Vetrunge1234 @ 2017 12 12, 14:24)
O gali būt taip, jog šuniui tiesiog neskanus jo maistas ?
Gali.

Jisai kvepia, bet nežinau...Kažkaip ne taip kaip atsimenu jog turėtu. Kažkaip turiu įtarimą, kad gal kur ant saulės laikytą ar seną pardavė  :unsure: 

Atsakyti
Aš saviškį bandžiau brangesniais šert,paskiau bandžiau BRIT įvarių rūšių- neėdė arba ėdė atbulais dantim.Apsistojom ties Josera Premium su vištiena.Šitą ryja kai smakas biggrin.gif O BRIT atvirai kalbant,man smirda... rolleyes.gif
Atsakyti
Mano poziuris paprastas - issisiks ir sues. Maniskis visus eda, kazkuri pigu, ant smugio nupirkta, kol iprastasis atkeliaus, atbulais dantim ede, bet niekur nesidejo.
Beje, savo juslem labai nepasikliaunu, nes kas man dvokia, suniui yra dieviska, kad ir jaucio duda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 12 gruodžio 2017 - 21:49
ai, aš nebestresinu senuko biggrin.gif
Žėkit, ką radau...šunys pagal kompasą kakoja... lotuliukas.gif

http://www.dogheirs....magnetic-field/
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=crgp-oZbugs
Gal ne visai i tema,bet verta paziuret
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2017 12 12, 23:14)
Aš saviškį bandžiau brangesniais šert,paskiau bandžiau BRIT įvarių rūšių- neėdė arba ėdė atbulais dantim.Apsistojom ties Josera Premium su vištiena.Šitą ryja kai smakas  biggrin.gif O BRIT atvirai kalbant,man smirda... rolleyes.gif

Aie BRIT gerai arba nieko tongue.gif Tikrai jis nesmirda,o man net kvepia.Sutina maniskis su tevu globotiniu net ausys linksta smile.gif
Atsakyti

Mano poziuris paprastas - issisiks ir sues. Maniskis visus eda, kazkuri pigu, ant smugio nupirkta, kol iprastasis atkeliaus, atbulais dantim ede, bet niekur nesidejo.
Beje, savo juslem labai nepasikliaunu, nes kas man dvokia, suniui yra dieviska, kad ir jaucio duda.

Tai pas mane požiūris tas pat, bet, kad palieką po pusę porcijos arbą visą jau turbūt antra savaitė

Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2017 12 14, 18:53)
Tai pas mane požiūris tas pat, bet, kad palieką po pusę porcijos arbą visą jau turbūt antra savaitė

Giliai kvepuojam ir laikomes rezimo. Jei eda puse, reiskia, es ir visa.
Atsakyti

Man atrodo, kad gal viskam reikia pusiausvyros. Išsišiks ir ės - gerai, bet jei šuo šiaip normaliai ėda ir nežiūri, kad tik kokio skanėsto gautų vietoj ėdalo, o kažkokios rūšies nenori nė už ką imti, tai gal  nereikia to duoti

Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2017 12 14, 20:35)
<p>Man atrodo, kad gal viskam reikia pusiausvyros. Išsišiks ir ės - gerai, bet jei šuo šiaip normaliai ėda ir nežiūri, kad tik kokio skanėsto gautų vietoj ėdalo, o kažkokios rūšies nenori nė už ką imti, tai gal  nereikia to duoti

Antra karta nepirkciau to, kuri prastai eda, bet tikrai nesukciau galvos, kur dabar ta maisa det, suserciau.
Atsakyti
ai, o aš manau-kam stresint šunį be reikalo...perki tą patį ir gerai...va sesė pamalonint norėjo-kažkokio irgi mandro nupirko...aha, išvežiau kaimynkos šuniui kaiman tongue.gif
Atsakyti