Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 11 23, 23:02)
Bet va tik pasakyk,kad eisim praustis.Viskas.Paislepia guolyje biggrin.gif Prausiamas leidzias.Tik apgaubiu ranksluosciu padeda pats save iskelt strykteldamas is vonios biggrin.gif

Tai pasislepia, o maniškį reik su pavadžiu nutyst iki vonios biggrin.gif urzgiantį visą nepatenkintą įkelt (33kg) blink.gif , o paskiau jau normaliai biggrin.gif
Vakar atvažiavo pas mane sesė, kurią Pinkis labai myli. Vakare einam pasivaikščiot, palikę ją pašildyt maisto, nes aš tai po darbo. Ryžas staigiai "apsiformino" , tai velkasi iš paskos, tai į priekį nucimpina, vis atsisuka į mane...tai ir sakau jam " tai ką - namo nori ? " Antrąkart kartot nereikėjo -apsisuko ir bėgte namo, vos netempdamas mane už pavadžio lotuliukas.gif Gudruolis... žinoma, namie svečių yra, o eik čia kažkur... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 11 22, 11:42)
biggrin.gif
Gaila, kad jie sensta greičiau. Kaip tavo mažiukas ? Gal jau pirmus žingsniukus žengia ? Nebesugaudau  tongue.gif
Smagu, kad dalyvaujat  thumbup.gif  išjudėt kažkur sveika visiems  smile.gif

Sėdi jau, valgo košes ir neseniai atšventė 6 mėnesių šventę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 11 28, 15:40)
Sėdi jau, valgo košes ir neseniai atšventė 6 mėnesių šventę smile.gif

Oi, kaip smagu ax.gif tai neužilgo jaunuolis šliaužios ir šunis tąsys biggrin.gif Pepė nepavydi ? Apskritai įdomu, kaip šunys reaguoja, ar myli, ar priešingai - pavyduliauja ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 11 24, 13:49)
Tai pasislepia, o maniškį reik su pavadžiu nutyst iki vonios  biggrin.gif  urzgiantį visą nepatenkintą įkelt (33kg)  blink.gif , o paskiau jau normaliai  biggrin.gif
Vakar atvažiavo pas mane sesė, kurią Pinkis labai myli. Vakare einam pasivaikščiot, palikę ją pašildyt maisto, nes aš tai po darbo. Ryžas staigiai "apsiformino" , tai velkasi iš paskos, tai į priekį nucimpina, vis atsisuka į mane...tai ir sakau jam " tai ką - namo nori ? " Antrąkart kartot nereikėjo -apsisuko ir bėgte namo, vos netempdamas mane už pavadžio  lotuliukas.gif Gudruolis... žinoma, namie svečių yra, o eik čia kažkur...  biggrin.gif

Si savaite taip jau gavos,kad mazai buvau su suniu lauke.Siand.isejau pas mama su Dzeku.Mama isejus i parduotuve.Tai mes nusprendem nueit mamos pasitikt.Dziaugsmo Dzekui pilnos kelnes.Bega neziuri kur.Begdamas kieman pas mama vos islauze posuki.Paslydes issitiese. biggrin.gif Tada pamates tolumoj mama mano taskydamas pelkes leke pasitikt.Gryzus namo ziuriu net snukis aptaskytas purvu. biggrin.gif Na ka grazuoli praust reikia.I vonia dar atvedziau.O TEN... susmuko kaip maisas ant grindu ir viskas.Istezo neikeliu vonion nors pasiusk. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 11 30, 20:08)
Si savaite taip jau gavos,kad mazai buvau su suniu lauke.Siand.isejau pas mama su  Dzeku.Mama isejus i parduotuve.Tai mes nusprendem nueit mamos pasitikt.Dziaugsmo Dzekui pilnos kelnes.Bega neziuri kur.Begdamas kieman pas mama vos islauze posuki.Paslydes issitiese. biggrin.gif Tada pamates tolumoj mama mano taskydamas pelkes  leke pasitikt.Gryzus namo ziuriu net snukis aptaskytas purvu. biggrin.gif Na ka grazuoli praust reikia.I vonia dar atvedziau.O TEN... susmuko kaip maisas ant grindu ir viskas.Istezo neikeliu vonion nors pasiusk. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sunku toks šunų mamkoms biggrin.gif
pasitikimas yr baisiai svarbus dalykas...kai dar mokinė buvau, mano šunėkas visada ateidavo prie autobuso stotelės pasitikt grįžtančios iš pamokų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 12 01, 13:50)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sunku toks šunų mamkoms  biggrin.gif
pasitikimas yr baisiai svarbus dalykas...kai dar mokinė buvau, mano šunėkas visada ateidavo prie autobuso stotelės pasitikt grįžtančios iš pamokų  biggrin.gif

Vaikysteje turejau kalyte Laika vardu.(ja paskui nusove.Man buvo idielis smugis)tai ji manes irgi laukdavo prie stoteles.Ir gindavo jei kas bandydavo skriaust.O kaip Dzekas dziaugias kai as namo gryztu..Toka naturalus,tikras nedirbtinas dziaugsmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 11 29, 11:41)
Oi, kaip smagu  ax.gif tai neužilgo jaunuolis šliaužios ir šunis tąsys  biggrin.gif  Pepė nepavydi ? Apskritai įdomu, kaip šunys reaguoja, ar myli, ar priešingai - pavyduliauja ?  rolleyes.gif

Būna visko. Stengiuos netoleruot visokių pavydų ir nesudaryt tam sąlygų.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 12 02, 15:46)
Būna visko. Stengiuos netoleruot visokių pavydų ir nesudaryt tam sąlygų.

Nieko, dar mažai laiko praėjo, susigyvens chebra mirksiukas.gif

kaip laikotės, šunų mamkos ? Aš tai džiaugiuos, kad kol kas nebešlapia ir Pinkiui kojų/pilvo valyt šlapiu skuduru nereik...bet ritualas tiek įaugo į kraują, kad prieš ėdant virtuvėj sustojęs laukia, kol pavalysiu...tai pabraukau su sausu per pėdutes biggrin.gif Man atrodo, kad labiausiai tai jam patinka finalinis apkabinimas ir pagyrimas biggrin.gif
Atsakyti
Ai, gerai laikomės... biggrin.gif

Pridėta:

Atsakyti
Nu jau blizga visa kaip šilkinė wub.gif
Atsakyti
Dėkojam. wub.gif
Kailis visiškai neproblemiškas, ko labai bijojau. Vasarą puskaltūnius išsišukavom, o dabar tik dėl grožio...
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 12 07, 20:21)
Dėkojam.  wub.gif
Kailis visiškai neproblemiškas, ko labai bijojau. Vasarą puskaltūnius išsišukavom, o dabar tik dėl grožio...

Žodž plaukų priežiūrai daug išlaidų nereik biggrin.gif
Atsakyti