Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Bet per penkerius metus ta "nelaimė" gal jau pusėtina laime pavirto, ne?

Laime nepavirto. Nes viskas taip ir yra, kaip aš įsivaizdavau.

Prieš patį gyvūną negaliu nieko pasakyt - jis yra koks yra negaliu sakyti, kad jo nekenčiu. Ir glostau, ir niurkau, ir nagus karpau, ir dar ką nemalonaus darau, kaip prireikia, pvz, kažkada vaistus leist reikėjo.

Bet mano šuninkų elgesys mane nervina. Nervina butas amžinai skęstantis plaukuose, nervina tai, kad loja be proto, kai kas ateina, o vyras taip ir neišauklėjo jos. Ir siurblio nors vieną kitą papildomą kartą nepaima, pamatęs, kad visuose kampuose vėl šunys guli - nei jis, nei vaikai. Nervina pyktinės, kam dabar eilės vedžioti, ypač, kai vyras kur išvykęs būna. Aš nuo pat pradžių griežtai pasakiau, kad nevedžiosiu, tai kai vyras namie, tai jis tą klausimą sprendžia. Bet jei pradėčiau vedžioti, tai mielai man tą pareigą perleistų :)

Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2017 10 21, 14:55)
Nebūtų. (...) O užmigdė mano Borzą dėl blužnies auglio.
Kad jau visai liūdna nebūtų, įkelsiu rugsėjo 9 d. darytas mano lepūnėlės foto:
klopedija, nejauti nieko panašaus?
Smagu išvyst ne tik keturkojų veidus. Bet kokia moteris šarminga ir efektinga - super!
Jeigu jau norima remtis horoskopais,
Beje, o kur mūsų temos naujoji mamytė - Agnnyte dingus?
Aha... Tada kažkaip "susisuko", kad su CNS negerai. unsure.gif
Smagu matyti. mirksiukas.gif
Nejaučiu, bet pasitaiko, kad Mersi Lotos vardu pašaukiu.
Ačiū. blush2.gif
Na, horoskopai - man tik žaidimas.
Sakyčiau, pavyzdinga mamytė - pirma kūdikiai (tiesiogine ir perkeltine prasmėmis), tik po to SM-as. Bet irgi smagu būtų, jei pasirodytų. biggrin.gif

Čia labai trumpam įkeliu vaizdelius iš Meškės (Kūdikio kūdikio hihihi.gif ) viešnagės:
https://www.youtube....h?v=XAaRoxYZKOM
https://www.youtube....h?v=OOs_S9n6ruQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 21 spalio 2017 - 19:52
pasirodysim smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

čia eina grybaut bachūriukas biggrin.gif

o čia šiaip ne taip išprašiau pasifotografuot portretui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 10 25, 18:24)
pasirodysim smile.gif
Nai nai nai... biggrin.gif
Kaip Pinkio sveikata?

Na ir orelis... unsure.gif Jei būtų šalčiau, būtų žiauri šlapdriba. Spėjom su Mesri dar "pasiganyt".

Kūdikio kūdikis "nuveiksmintas". doh.gif

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 10 25, 19:48)
Nai nai nai...  biggrin.gif
Kaip Pinkio sveikata?

Na ir orelis...  unsure.gif  Jei būtų šalčiau, būtų žiauri šlapdriba. Spėjom su Mesri dar "pasiganyt".

Kūdikio kūdikis "nuveiksmintas". doh.gif

bigsmile.gif Nieko...laikos diedukas.Sureguliavau maitinimą- matomai tinka,tai baigės trydelės- nebent svečiuose kas "privaišina" .O šiaip- sąnariukai matyt,kpjos dreba sysiojant.Geria šunišką artrostopą tongue.gif
Orelis tai šuniškaa.Laukiam naujo ploščiaus iš aliexpress.
Ojej,negaliu žiūrėt į " bliūdą"... blink.gif Atnešiojom kaip už tėvynę...
Atsakyti

Borzika užuojauta dėl Boržos :(  Tokiam dalykui neįmanoma pasiruošti, įsivaizduoju kaip sunku buvo, tik laikas apmalšina skausmą kažkiek  :4u:​ 

Atsakyti
labai jau tylu...reik kažką pamargint tongue.gif
Aggnyt, a gyva ? bigsmile.gif

http://www.resharewo...raid-of-things/
Atsakyti
Laba diena smile.gif
gyva gyva smile.gif tik dažniau dabar FB tupiu, nes telefonu patogiau smile.gif prie kompo retai prisėdu ir tai su kokiu skubiu reikalu biggrin.gif

Užuojautos dėl netekties. Liūdna. Labai verysad.gif
Atsakyti
nu vaaa...visus dalyvius suryja fb... unsure.gif tortininkės išlėkė, mezgėjos- irgi, o man nelabai fb patinka...nes ten jovalas totalus. Įkelia kažką pvz į dresūros temą - tai alasas, betvarkė-sunku atsirinkt...sm daug paprasčiau viskas ir mažiau tuščių kalbų...
Atsakyti

nu vaaa...visus dalyvius suryja fb... unsure.giftortininkės išlėkė, mezgėjos- irgi, o man nelabai fb patinka...nes ten jovalas totalus. Įkelia kažką pvz į dresūros temą - tai alasas, betvarkė-sunku atsirinkt...sm daug paprasčiau viskas ir mažiau tuščių kalbų...

Mezgėjos visai gerai laikosi bendraminčiuose, galima prisijungti, jei ką. :mirksiukas:  Tema vadinas Metų mezginiai.

Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2017 11 14, 10:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lututė" data-cid="71884506" data-time="1510584628"><div><p>nu vaaa...visus dalyvius suryja fb... vartotojo įkelta nuotraukatortininkės išlėkė, mezgėjos- irgi, o man nelabai fb patinka...nes ten jovalas totalus. Įkelia kažką pvz į dresūros temą - tai alasas, betvarkė-sunku atsirinkt...sm daug paprasčiau viskas ir mažiau tuščių kalbų...</p></div></blockquote><p>Mezgėjos visai gerai laikosi bendraminčiuose, galima prisijungti, jei ką. mirksiukas.gif  Tema vadinas Metų mezginiai.
</p>

O, smagu pleasantry.gif bet šiuo metu tik akis paganyt į mezginius galiu, labai nėr laiko megzt tongue.gif Bet reiks užeit, ačiū, kad nurodėt.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Taaaip forumas kuo toliau, tuo labiau tuštėja unsure.gif
Pati irgi vis rečiau čia parašau...
Kad per ilgai netylėt - bent pasirodysim smile.gif

Kai nuneri kalėdinę dekoraciją, o į ją ima ir "įkrenta" šuo.
Atsakyti