Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

https://lt.wikipedia...iki/Borderkolis
Man skirtas va sitas..Panasumu turi biggrin.gif Ypac del noro begti, lekti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atliekam nemokamus kasimo darbus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 10 13, 22:41)
[

lotuliukas.gif Samdysiu...melioracijos darbam kaime biggrin.gif
Bet peliautojas tai nemirtingas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 13 spalio 2017 - 21:13
QUOTE(lututė @ 2017 10 13, 23:12)
lotuliukas.gif Samdysiu...melioracijos darbam kaime  biggrin.gif
Bet peliautojas tai nemirtingas  biggrin.gif

Peles kitam urvo gale numirs belaukdamos kol jis jas iskas biggrin.gif Isrause 2 kuokstus zoles susuktos i kamuoliukus.Rausia tikrai daug.Tik as laukt kol baigs raust as nelabai turiu laiko.Ir noro aisku.O seip pagal jo drasa pamates pele begtu kiek kojos nesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 10 13, 23:40)
Peles kitam urvo gale numirs belaukdamos kol jis jas iskas biggrin.gif Isrause 2 kuokstus zoles susuktos i kamuoliukus.Rausia tikrai daug.Tik as laukt kol baigs raust as nelabai turiu laiko.Ir noro aisku.O seip pagal jo drasa pamates pele begtu kiek kojos nesa biggrin.gif

lotuliukas.gif
Aš kai vaikas buvau,varydavom su pusiau žmogum Pifu pelių raust į laukus biggrin.gif tai pelių aišku nepagaudavo urve,bet peliūkščius tai sunaikindavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 10 14, 18:51)
lotuliukas.gif
Aš kai vaikas buvau,varydavom su pusiau žmogum Pifu pelių raust į laukus  biggrin.gif tai pelių aišku nepagaudavo urve,bet peliūkščius tai sunaikindavo  biggrin.gif

Kazin ar noreciau as leist Dzekui uzkandziaut peliukais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 10 14, 22:13)
Kazin ar noreciau as leist Dzekui uzkandziaut peliukais unsure.gif

Pelė- bjaurus kenkėjas mirksiukas.gif Šiaip šuo jų neėda.Tik pribaigia.Nežinau,man dėl pelių jokio strreso nebūdavo.Tokia gamta ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 10 14, 22:58)
Pelė- bjaurus kenkėjas  mirksiukas.gif Šiaip šuo jų neėda.Tik pribaigia.Nežinau,man dėl pelių jokio strreso nebūdavo.Tokia gamta ir tiek  ax.gif

gal nuo suns priklauso. Pas mano senelius buvo suo, kur kiekviena vakara eidavo i pieva peliu gaudyt ir...est. Kelis kartus sukasdavo ir prarydavo blink.gif Dabar galvoju, kad gal kiek bjauru. Bet is kitos puses suo - medziotojas, vat eme ir sumedziojo grobi. Ir suede.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2017 10 15, 09:59)
gal nuo suns priklauso. Pas mano senelius buvo suo, kur kiekviena vakara eidavo i pieva peliu gaudyt ir...est. Kelis kartus sukasdavo ir prarydavo  blink.gif Dabar galvoju, kad gal kiek bjauru. Bet is kitos puses suo - medziotojas, vat eme ir sumedziojo grobi. Ir suede.

Ne esme,kad suede,bet ka suede.Su visais parazitais esanciais pelyteje.
Atsakyti
Rytas po baliaus (juokauju biggrin.gif ): https://www.youtube....h?v=1ARvbledASo
Mersi su viešnia Meške (Kūdikio kūdikiu) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 15 spalio 2017 - 17:21
pamarginsiu temą biggrin.gif
gražūs portretukai biggrin.gif

http://www.resharewo...aits-rob-bahou/
Atsakyti
Sveikos.

Skausmui kiek aprimus, sugrįžtu temon (spalio 27 d. bus 3 mėn., kai nėr mano Borzikutės).
QUOTE(klopedija @ 2017 07 27, 20:47)
Reiškia, palaipsniui būtų buvus visa paralyžiuota.  unsure.gif

Nebūtų. Neparašiau tada iškart, kad vet-ė tame nematė nieko baisaus (pasak jos, kažkur nedidelis uždegimas - būtų skyrus atitinkamų vaistų, po kurių turėjo viskas stotis į savo vietas).
O užmigdė mano Borzą dėl blužnies auglio. Man be galo apmaudu dėl to, kad nei kraujo tyrimai, nei echoskopas to nerodė. Bet, dabar blaiviai pamąsčius, galvoju, o ką būčiau darius, jeigu būtų rodę? Ta prasme, juk ne viską galima tiesiog taip paprastai imt ir išpjaut. Deja, viskas kur kas sudėtingiau. Nors vis tik ne be reikalo nerimavau pastaruosius metus. Jaučiau, kad kažkas ne taip. Bet vėl gi - tikslus jos amžius nežinomas (gal jai buvo visai ne 12-14 m., o 16-18 m.?), tai save a la nuramindavau, kad jau sensta mano "senė"...
Pirmas 2-3 sav. jaučiausi tikrai labai labai blogai, o dar kai Orda taip viltingai į buto duris žiūrėdavo, ar negrįžta jos "mamka", tai išvis...
QUOTE(klopedija @ 2017 07 27, 20:47)
Nepanikuok dėl Ordos. Ji jaučia tuštumą, bet dar labiau jaučia Tavo prislėgtą būseną. Palaikykit viena kitą, apiem bus lengviau ištvert. console.gif

Sakyčiau, teisi buvai, kad nereik panikuot dėl Ordos. Nežinau, ar ji mano būseną jausdama atitinkamai elgėsi, ar pati liūdėjo savo mamos, bet, ačiū Diev, neatsitiko jai nieko blogo.
Nors... Aptikau pas Ordą kelis gumbelius skirtingose vietose (vienas minkštas netoli kirkšnies atsirado dar Borzai esant, bet jis, man atrodo, didėja) - mane tai labai neramina, bet pas vet-ę delsiu eit... Gal ten ir nieko blogo. O jeigu? Kas tada?

Kad jau visai liūdna nebūtų, įkelsiu rugsėjo 9 d. darytas mano lepūnėlės foto:
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Gal jau man visai "kvankšt", bet aš labai dažnai 'pagaunu' save jaučiančią, tarsi Borza šalia būtų, tik kažkur kitur - kitam kambary, truputį atsilikus nuo Ordos, bet jau tuoj tuoj parbėgs ir pan.
klopedija, nejauti nieko panašaus?

QUOTE(Kerpena @ 2017 08 01, 10:21)
atrodo taip neseniai ta nelaime mane ištiko.

Bet per penkerius metus ta "nelaimė" gal jau pusėtina laime pavirto, ne?

QUOTE(klopedija @ 2017 09 08, 20:33)
Gerai, patapetuosiu truputį. hihihi.gif

Smagu išvyst ne tik keturkojų veidus. Bet kokia moteris šarminga ir efektinga - super!

QUOTE(Vespa @ 2017 09 18, 15:58)
Turiu tokį klausimą: ką darote dėl šunų dantų? Anglijoje visi šunis kartą per metus veda dantų higienai (net patys tiek neina! smile.gif ) - tačiau tam šunį reikia primigdyti, mane tas labai gąsdina.

Nieko nedariau 10 metų (nei Ordai, nei Borzai). Borzos dantys buvo baisūs/negražūs (parudavę, iltys vietomis 'nuzulintos') jau prieš 10 metų, t. y. tokie buvo jau tada, kai ją į savo namus parsivedžiau - o tai ypač apsunkino jos apytikrio amžiaus nustatymą). Mano įsitikinimu, kad tiek žmogaus, tiek šuns dantys priklauso nuo genetikos.
Bet šiemet pirmąsyk nuvedžiau Ordą (dešimtmetę), kad nuvalytų apnašas. Operaciją atliko su narkoze. Apnašų per tuos 10 metų ne taip jau baisiai ir buvo prisikaupusių, ryžausi tam labiau dėl kvapo iš nasrų. Deja, kvapas taip ir liko. Vadinas, priežastis kažkur kitur, tik nesuprantu kur.

QUOTE(klopedija @ 2017 09 26, 17:06)
"Horoskopai man pasakė..."

Jeigu jau norima remtis horoskopais, reik žinot, kas iš tikrųjų esi. Pvz., imant "pliką" gimimo datą, aš esu - Šaulys. Bet... pagal tikslią gimimo datą (minučių ir gimimo vietos tikslumu), esu 1/3 Šaulio, 1/3 Avino ir 1/3 Skorpiono. Va.

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 10 13, 21:41)
vartotojo įkelta nuotrauka

Mano "magaičių" kolega. Beveik viens prie vieno (ypač, tas velėnos su dantim plėšimas), tik tiek, kad maniškės be papildomų garsų darbuodavos.
Tiesa, šiais metais jos to nėkart nedarė - man net keista buvo. Nežinau, gal iš mūsų laukų visi kirstukai dingo, o gal tai reiškė, kad Borzai jau buvo ne iki to, tad ir Orda jų nemedžiojo. Nežinau.

Beje, o kur mūsų temos naujoji mamytė - Agnnyte dingus?
Atsakyti