Niekas nevykdo "remontų"?.. Gerai, patapetuosiu truputį.
QUOTE(klopedija @ 2017 09 08, 21:33)
Niekas nevykdo "remontų"?.. Gerai, patapetuosiu truputį.
Nu jau gražios abidvi tiktai taip
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 09 08, 22:03)
Sveikos..Mama apsieme globot jorkiuka.Kol seimininkai isvyke.Seriamas kaip suprantu suo pigiu maistu.Duociau savo suns,bet kaip suprantu maniskio edalas bus per stambus.Mano eda M.
Bandykit duot po granule, turetu gi perkasti.
Lutute, kaip ligonis?
QUOTE(linamog @ 2017 09 08, 23:12)
Taip ir mes galvojam su mama,kad turetu sukramtyt,Idomu labai skirias dydis granuliuku.
QUOTE(linamog @ 2017 09 08, 23:)
Oi,ačiū,jau viskas gerai Šiandien tik kojos neapžiūrėjau,krašteliau buvusios žaizdos rausvi- tai gal ponaitis per daug pasišvarino,kai nieks nematė.Streso buvo įvaręs,kai " bliūdą" nuėmėm- liko centre siūlai,kurie su laiku turėjo ištirpt.Ir ką sau galvojat - vakare grįžus po darbo radau juos jau ištirpintus liežuviu
Kažkaip praslydom...ruošiuos sekmadienį maudyt smirdalių
Aūūū, ar gyvų yr ? Mamkos užsiėmę ar jų šunienos ?
Šekit vaizdelių.Vadinasi ĮLEEEEEEEEISKIT
http://www.dogheirs....let-back-inside
Šekit vaizdelių.Vadinasi ĮLEEEEEEEEISKIT
http://www.dogheirs....let-back-inside
Sveikos.Na ka tevai jau parsivede globotini.Ziurin is salies bus bedos kai reikes ji grazint Elgiasi kaip su mazu vaiku.Tikreiji seimininkai mazai ji vedziodavo.Siand.Isejom visi.As su Dzeku ir mama su globotiniu.Geras 2 val praleidom lauke.Dali kelio mama ji ant ranku nese. Neprates tokiu galu vaikstinet Pripras tevai prie suns,suo prei tevu bus bedos jauciu.Su Dzeku sutaria tik dideleje erdveje.Lauke vietos uzteko abiem,o va kieme aplink supyne ie eme bartis abu.Ypac audra kele augintinis.Nors Dzekas ir kelis kart didesnis uz ji,bet kazko prisibijo
Mano pilkkis Smiltynej su draugeliu. Anksciau visiskai nesutare, pjovesi, bet po keliu pasimatymu miela malonu ziuret. Beje, pora erkiu repliojanciu uzmaciau, spejau nurinkt.
Sveikos, smagu pamatyti veidus, dažniau kelkite nuotraukų
Turiu tokį klausimą: ką darote dėl šunų dantų? Anglijoje visi šunis kartą per metus veda dantų higienai (net patys tiek neina! ) - tačiau tam šunį reikia primigdyti, mane tas labai gąsdina.
Gal žinote kokį variantą be narkozės?
Kai rodžiau Lotą veterinarui, jis sakė, kad daug apnašų, dantys kliba ir jis norėtų 8 išrauti! Dėl apnašų teisybė, ir jaučiu mano kaltė, nes pradžioje įsišuninusi duodavau konservų, ji dėl jų iš proto eina. Paskui pasiskaičiau forumuose patarimų, pasitariau su veterinaru ir perėjau prie sausiako. Atbulais dantim, bet ėda. Ir dar pavalau dantis su Bearpharma pasta 2-3 kartus per savaitę (bandžiau Tropiclean, bet naudos nesimatė, o ir šuniui smirda - mėtinė). Apnašos nenusivalo, ir pametė 2 priekinius dantukus (jau buvo be vieno, kai ją gavau, gal iš silpnumo, nes ta boba šunis bulvėm maitindavo), bet šiaip problemų nematau, periodontitas lyg turėjo susitvarkyti, kvapas iš burnos irgi jau geras (anksčiau smirdėdavo). Graužia ir sausiukus, ir dž. ančių kaklus.
Lotai dabar 9 metai, pirmą ir paskutinį kartą dantų apnašas valė prieš tris metus, tuo pačiu primigdymu kaip ir sterilizavimo operacija (kuriai nuvežiau kai ją pasiėmiau iš prieglaudos).
Tad bandau nuspręst, ar verta rizikuoti ir daryti dantų higieną?
Ar įmanoma daryti nemigdžius?
O gal įmanoma padaryti pačiai?..
Papasakokite apie savo patirtį.
Prisegu Lotos nuotrauką
Turiu tokį klausimą: ką darote dėl šunų dantų? Anglijoje visi šunis kartą per metus veda dantų higienai (net patys tiek neina! ) - tačiau tam šunį reikia primigdyti, mane tas labai gąsdina.
Kai rodžiau Lotą veterinarui, jis sakė, kad daug apnašų, dantys kliba ir jis norėtų 8 išrauti! Dėl apnašų teisybė, ir jaučiu mano kaltė, nes pradžioje įsišuninusi duodavau konservų, ji dėl jų iš proto eina. Paskui pasiskaičiau forumuose patarimų, pasitariau su veterinaru ir perėjau prie sausiako. Atbulais dantim, bet ėda. Ir dar pavalau dantis su Bearpharma pasta 2-3 kartus per savaitę (bandžiau Tropiclean, bet naudos nesimatė, o ir šuniui smirda - mėtinė). Apnašos nenusivalo, ir pametė 2 priekinius dantukus (jau buvo be vieno, kai ją gavau, gal iš silpnumo, nes ta boba šunis bulvėm maitindavo), bet šiaip problemų nematau, periodontitas lyg turėjo susitvarkyti, kvapas iš burnos irgi jau geras (anksčiau smirdėdavo). Graužia ir sausiukus, ir dž. ančių kaklus.
Lotai dabar 9 metai, pirmą ir paskutinį kartą dantų apnašas valė prieš tris metus, tuo pačiu primigdymu kaip ir sterilizavimo operacija (kuriai nuvežiau kai ją pasiėmiau iš prieglaudos).
Tad bandau nuspręst, ar verta rizikuoti ir daryti dantų higieną?
Ar įmanoma daryti nemigdžius?
O gal įmanoma padaryti pačiai?..
Papasakokite apie savo patirtį.
Prisegu Lotos nuotrauką
Pridėta:
kokia fainulkina
man irgi būtų įdomu, jei kas apie dantų priežiūrą smulkiau papasakotų
man irgi būtų įdomu, jei kas apie dantų priežiūrą smulkiau papasakotų
QUOTE(Vespa @ 2017 09 18, 15:58)
Na, pagooglinus matosi, kad Lietuvoj galima atlikti ir be narkozės, pvz., http://www.savavet.l...-...kozÄs.html Tai gal ir Anglijoj galima atrasti.