Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(klopedija @ 2017 07 31, 14:04)
Deja, rinktis negalim.  unsure.gif  Galim rinktis tik tirt-netirt, gydyt-migdyt... Labai linkiu, kad veterinarai turėtų pagrindo nuramint.

dėkui ax.gif gal kaip nors.Gal vaidenasi man ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.seniai buvau pas jus atlindus, o čia tokios naujienos.Paskaičiau, ir apsižliumbiau.Žiauru, bet tu Borzika padarei viską.
Lutute, console.gif Turėk vilties.Taip jau yra su tais senukais.
Manęs ir gi tas pats laukia.Maniškiai jau metuose.
Laikykitės mergaitės.
Atsakyti

Mūsų Lunai pagal dokumentus šiandien 5 m. Aišku niekas tikslios dienos nežino, tik veterinaras į skiepų pasą, taip įrašė. O rudenį jau bus 5 m, kaip ji pas mus. O atrodo tip neseniai ta nelaime mane ištiko.

Šiandien važiuojam į kaimą, kaip vaikai juokiasi, gimtadienio dovanų, gaus laisvės palakstyti po laukus.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 08 01, 07:02)

Lutute,  console.gif Turėk vilties.Taip jau yra su tais senukais.

Dėkui. Buvom pas vetą šiandien, truputį nuramino mano paniką. Sakė,kad narkozę duoda ne "vadovėlinę", o pagal tai, kiek konkrečiam gyvūnui reikia. Nes iš karto pasakiau,jog noriu garantijų,jog namo parsivešiu gyvą ir sveiką.
Taigi paklausė širdutės (lyg ir normaliai dirba) ir sakė suskambint iš vakaro prieš atvežant.Nes ta karpa pati nepradings,deja.Reiks išimt ir išgrandyt dar kojytę ir užsiūt.Teks ponaičiui kokį laiką su "abažiūru" ant galvos pasivaikščiot. smile.gif
Miego noriu...nemiegojau pusę nakties dėl savo ryžo,matyt ir man jau senatviniai marazmai reiškiasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 08 01, 10:42)
Miego noriu...nemiegojau pusę nakties dėl savo ryžo,matyt ir man jau senatviniai marazmai reiškiasi  tongue.gif
Lutute, Tu gi didelė, protinga mergaitė... mirksiukas.gif
Dėl ryžo tai džiaugiuosi. 4u.gif
Atsakyti
Prisiduodu turėdama laiko smile.gif mūsų vyras auga puikiai, yra geras vaikas, todėl visai paprasta būt mama smile.gif
Šunys gyvena gerai, tik veiklos gauna šiek tiek mažiau, bet mes įsivažiuosim ir grįšim į vėžias smile.gif Pepė juda lyg ir be pokyčių, bet akivaizdžiai sensta Gralis. Rudenį jau 8 bus. Pepei vasarą kažkada jau suėjo. Per greit jie gyvena lyginant su žmogum.

Ai, pasigirsiu, Gralis oficialiai patapo seneliu ir mūsų veislyne gimė 12 anūkiukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 08 01, 12:15)
Lutute, Tu gi didelė, protinga mergaitė...  mirksiukas.gif
Dėl ryžo tai džiaugiuosi.  4u.gif

tik taip atrodo... biggrin.gif kai reikalas liečia šeimos narius-nebe biggrin.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2017 08 01, 12:58)
Prisiduodu turėdama laiko smile.gif mūsų vyras auga puikiai, yra geras vaikas, todėl visai paprasta būt mama smile.gif
Šunys gyvena gerai, tik veiklos gauna šiek tiek mažiau, bet mes įsivažiuosim ir grįšim į vėžias smile.gif Pepė juda lyg ir be pokyčių, bet akivaizdžiai sensta Gralis. Rudenį jau 8 bus. Pepei vasarą kažkada jau suėjo. Per greit jie gyvena lyginant su žmogum.

Ai, pasigirsiu, Gralis oficialiai patapo seneliu ir mūsų veislyne gimė 12 anūkiukų smile.gif

smagu dėl mažiaus 4u.gif
O 8...nu nemažai,bet ne taip ir baisiai daug 4u.gif jei gerai jaučiasi... ax.gif bet kažkaip jo...galėtų stabdyt arklius su savo senėjimais tongue.gif
Ohoho,nieko sau diedukas thumbup.gif daugiaanūkis biggrin.gif
Atsakyti
Olialia, koks burelis anuku pas Grali biggrin.gif
Atsakyti
susitariau dėl peracijos...ryt 8 ryto ...širdis vistiek dreba... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 08 01, 13:41)
Olialia, koks burelis anuku pas Grali biggrin.gif

Gralis pats iš 12 ;) jo vaikų dvi vados buvo - viena 9, kita 10 smile.gif

QUOTE(lututė @ 2017 08 01, 14:21)
susitariau dėl  peracijos...ryt 8 ryto ...širdis vistiek dreba... unsure.gif

Viskas bus gerai. Laikyk save stipriai.
Atsakyti
Lutute, sėkmės. 4u.gif
Ir nestresink šuns, jam irgi širdis dreba, kai jaučia, kad dreba Tau. Iš Cilės išmokau: "jei reikia, tai reikia!" Griebi už karšiaus ir darai, tai, ką reikia, nepaisydamas aplinkybių.
O tai kaip tam anekdote apie chirurgą: "Ai, negaliu pjaut, pacientui skaudės..."

Agnnyte, sveikinimai visiems tėveliams, vaikeliams ir anūkėliams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 08 01, 15:33)
Gralis pats iš 12 ;) jo vaikų dvi vados buvo - viena 9, kita 10 smile.gif
Viskas bus gerai. Laikyk save stipriai.

galingas tas tavo Gralis 4u.gif

laikau,ačiū 4u.gif ...bet įtariu,bus dar viena nemiegota naktis ir diena kaip sulėtintam kine unsure.gif jaučiu reiks bent valerijankės įkalt grįžus rolleyes.gif nu tikrai suvaikėjau visai tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2017 08 01, 16:12)
Lutute, sėkmės.  4u.gif
Ir nestresink šuns, jam irgi širdis dreba, kai jaučia, kad dreba Tau. Iš Cilės išmokau: "jei reikia, tai reikia!" Griebi už karšiaus ir darai, tai, ką reikia, nepaisydamas aplinkybių. 
O tai kaip tam anekdote apie chirurgą: "Ai, negaliu pjaut, pacientui skaudės..."

dėkui dėkui...darbe dabar,neišeina stresint. Namie tik apie 20 val atsirasiu,tai irgi nelabai pastresinsiu... ax.gif
Anekdotas geras thumbup.gif ... aš dar kadangi labai praktiška, pasiprašiau dar ir manikiūrą bachūrui padaryt tongue.gif nes paskutinį kartą nekaip gavosi-kraujai tik pasipylė tongue.gif
Atsakyti