Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 08 04, 20:30)

Maaaam..Na leisk ant lovos uzlipt..Na buk gera smile.gif

wub.gif taip ir sutirpsta širdis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 08 05, 12:12)
wub.gif taip ir sutirpsta širdis  lotuliukas.gif

Nei velnio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 08 05, 12:57)
Nei velnio lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu jo,jei vienąkart leisi-tai tada ir visus kitus kartus turėsi rolleyes.gif maniškis užsikaria lygiai taip pat ant sofos (miegamasis-draudžiama zona)-guli praktiškai visas,o kojos beveik kaba...ir vaidina,jog čia viskas normaliai,aš- ant žemės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 08 05, 14:26)
lotuliukas.gif  nu jo,jei vienąkart leisi-tai tada ir visus kitus kartus turėsi  rolleyes.gif maniškis užsikaria lygiai taip pat ant sofos (miegamasis-draudžiama zona)-guli praktiškai visas,o kojos beveik kaba...ir vaidina,jog čia viskas normaliai,aš- ant žemės  biggrin.gif

Tik parsivezus jis lipo ant lovos.. 2 Naktis kariavau kol pasiekiau savo.Buna ir dabar,kad uzsisiutes uzlipa ant lovos,bet greit nukrapstau.Man katino buvo lovoj per akis.O seip leidziu tik kojas uzsikelt.Ateina,glaustos.Koja mano rankas krapsto.Tipo glostyk mane. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 08 05, 23:27)
Tik parsivezus jis lipo ant lovos.. 2 Naktis kariavau kol pasiekiau savo.Buna ir dabar,kad uzsisiutes uzlipa ant lovos,bet greit nukrapstau.Man katino buvo lovoj per akis.O seip leidziu tik kojas uzsikelt.Ateina,glaustos.Koja mano rankas krapsto.Tipo glostyk mane. lotuliukas.gif

Nelipo...nuo mažens nebuvo leidžiama. smile.gif O ir nepriimtina man- ne tik kalnas plaukų- lyg negana būtų visam bute, bet dar plius purvas nuo letenų...ir net jei to nepaisyti,taigi spardos kai arklys... lotuliukas.gif O aš gana jautriai miegu.
O glostymo kaulijimo būdai kaip matau panašūs bigsmile.gif Tik ryžas dar su pačia makaule moka ranką užsimest ant viršugalvio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 08 07, 09:31)
Nelipo...nuo mažens nebuvo leidžiama. smile.gif O ir nepriimtina man- ne tik kalnas plaukų- lyg negana būtų visam bute, bet dar plius purvas nuo letenų...ir net jei to nepaisyti,taigi spardos kai arklys... lotuliukas.gif O aš gana jautriai miegu.
O glostymo kaulijimo būdai kaip matau panašūs  bigsmile.gif Tik ryžas dar su pačia makaule moka ranką užsimest ant viršugalvio  biggrin.gif

Jis pas senuosius seimininkus lovoje miegojo. smile.gif Mane,kad ir cia miegos.Neisdege.
Atsakyti
Sveiki smile30x30.png

Atėjau patarimo. Ieškau narvo, kurį kambaryje planuoju laikyti, šuniui, kuris sveria apie 10-15 kg.

Į ką reikia atkreipti dėmesį? Kurie patikimi?

Atkreipiau dėmesį, kad yra ir naudotų pirkti. Tik nežinau kaip atsirinkti.

Atsakyti
Ups, apsigalvojau... Atsiprašau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 08 rugpjūčio 2016 - 10:25
QUOTE(Karinuks @ 2016 08 08, 09:15)
Sveiki smile30x30.png

Atėjau patarimo. Ieškau narvo, kurį kambaryje planuoju laikyti, šuniui, kuris sveria apie 10-15 kg.

Į ką reikia atkreipti dėmesį? Kurie patikimi?

Atkreipiau dėmesį, kad yra  ir naudotų pirkti. Tik nežinau kaip atsirinkti.

Yra naudotų. Juos pirkti dažnai vien dėl kainos verta. Nepasididinkit narvo - jis turi būt kompaktiškas pagal šunį.
Kaip tik skelbimų temoj parduodamas yra.
Atsakyti
Jo, man tokie pribegantys is niekur ir baimes ir pykcio sestadieni gerai privare. Siaip nemegstu kai prilekia prie Axelio, nors jis ir labai draugiskas. Bet man nepatinka kai nekontroliuojamas suo pradeda lakstyti ratais aplink mane, o jei dar maniskis ant pavadzio ir ji kviecia zaisti, tai man tik daugiau problemu kelia. As saviski visada ant pavadzio segu kai tikmatau besiartinancius zmones su suniu -nesvarbu ar palaidu ar su pavadziu. Sestadieni vaziavau i kalnus su saviskiu ir paemiau is pusseseres Ruki. 8 ryto kol pradejome zygi, buvo tylu ir ramu. Praejome keleta kitu zmoniu ir tiek... Atgal einant Ruki didziaja laiko dali praleido ant pavadzio, nes popietu daug zmoniu pradejo is miego keltis ir i gamta vaziuoti. Ir aisku visi su vaikais ir sunimis... Pirma karta teko eiti vienai su neprognozuojamu suniu. Galvojau arba pati nusisausiu arba kam i galva su akmeniu skelsiu, bet tik po to kai ju suni nuspirsiu. Einant siauru taku visada bandziau arba atsitraukti nuo tako, arba kale uz petnesu laikyti, bet kitiems zmonems rodos nusisvilpt. Eina ju suo palaidas ir tiek. Sakau - mano suo nemegsta nepazistamu sunu. Ne, vis tiek jiems nusispjaut.

Spalvinu tema:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 08 08, 10:53)
Yra naudotų. Juos pirkti dažnai vien dėl kainos verta. Nepasididinkit narvo - jis turi būt kompaktiškas pagal šunį.
Kaip tik skelbimų temoj parduodamas yra.

Ačiū smile30x30.png
šuo nuo nosies iki uodegos (be uodegos) yra apie 60-70cm ilgio, tai narvas manau turi būt ilgesnis. Parduodamas narvas skelbimuose jau mažokas....
supratau, kad ir per didelio nereik. Ieškosiu, dėkui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karinuks: 09 rugpjūčio 2016 - 08:43
QUOTE(k_azu @ 2016 08 08, 22:41)
Ne, vis tiek jiems nusispjaut.

Spalvinu tema:

aga,tas žmonių abejingumas užknisa...manasis šiaip peštukas,jei pamato patiną,tai kad bėdos išvengt,tenka eit ratais,šūkaut ir ilgai aiškint,kad kažkas prisirištų savo šunį ar tiesiog nelįstų per arti

O jau nuotraukos fainos...ir šunys laimingi,šypsenos nuo ausies iki ausies...ačiū už geras emocijas;)
Atsakyti