Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2017 07 11, 12:53)
Ir ką ?Mergina savo vietoj ?  smile.gif
Net labai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 07 11, 14:35)
Net labai. thumbup.gif

Kaip miela biggrin.gif
Atsakyti
Mersi domisi viskuo, kas atspindi vaizdą. Šįryt taip juokingai žaidė, žiūrėdama į veidrodį... lotuliukas.gif
Virtuvėj spokso į orkaitės stiklą ir seka mano veiksmus.

Namuose jau pradedam mokytis komandų "ateik čia", "sėsk" ir pan. Lauke tos komandos, aišku, negalioja. lotuliukas.gif Be abejo, suprantu, kad viso to reikia mokytis lauke, bet noriu, kad šiek tiek daugiau apsiprastų.

Lauke jau išmoko "nesiraut", reaguoja į "stok" ir "numeta" greitį. Petnešos beveik nereikalingos. good.gif

Minėjau, kad pirmą vakarą reikėjo užnešt laiptais, įkelt į liftą, įtempt pro duris... Veiksmas lauko durys - laipteliai - liftas ir t.t. jau įprastas. Vieną kartą reikėjo palipti aukščiau iki pašto dėžučių, veiksmas "neįsipaišė" į planą, vėl reikėjo kelis laiptus panešt. Dabar tarp laiptų ir lifto stabteli ir pasitikslina "lipsim?"

Va! Prisigyriau, koks protingas mano šuo. blush2.gif Dabar telieka man pačiai lįst iš komforto zonos ir kartu su Mersi mokytis naujų gerų dalykų, o tai atsiliksiu nuo savo šuns lotuliukas.gif
Atsakyti

Labai gražus šuo ir smagu, kad taip pasiduoda mokslams :super:

Atsakyti
Mersi sako: merci beaucoup!
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 07 12, 12:38)
Mersi domisi viskuo, kas atspindi vaizdą. Šįryt taip juokingai žaidė, žiūrėdama į veidrodį... lotuliukas.gif
Virtuvėj spokso į orkaitės stiklą ir seka mano veiksmus

Suvokia save kaip asmenybę biggrin.gif mirksiukas.gif
Smagu,protingas šuo.
Atsakyti
Bendras mano ir Mersi iššūkis - iššukuoti uodegą - įveiktas. karsta.gif
Misija "šš" įmanoma. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažką radom...
Papildyta:
Fu!
Na, kodėl?..

Papildyta:
Tiek to, mojam uodega!

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 18 liepos 2017 - 14:49
Matau,kad Merci bus ta antroji obuolio puselė,jei taip galima pasakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokia isgrazejusi mergyte, tikra princese.
Mano angelas priede zoles, paliktas masinoj, kol prekinomes, apveme sedyne. Paziurejau i tuos du issigandusius kastonus, nu ka bebarsi... Gerai, kad dregnu serveteliu turejau. Namo vaziavau gale atsisedus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 07 18, 13:29)
Bendras mano ir Mersi iššūkis - iššukuoti uodegą - įveiktas. karsta.gif
Misija "šš" įmanoma. lotuliukas.gif

Issivaizduoju kiek "gerio" buna uodegoje po pasivaiksciojimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 07 21, 09:23)
Issivaizduoju kiek "gerio" buna uodegoje po pasivaiksciojimu biggrin.gif
Kaip nekeista, uodega lieka švari.
Pirmadienį užsiregistravom profilaktinei apžiūrai. Padarysim kraujo tyrimus, aptarsim dar visokius klausimus.

Vakar buvom mano darbe, ėjom socializuotis į vet. kliniką. Ojojoi, kokia sunki ta socializacija... unsure.gif Bijo visų nepažįstamų patalpų. Tik "viešos erdvės" domina.
Atsakyti