Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(klopedija @ 2017 07 04, 18:05)
Tikrai, kol kas nepatikliai viską tyrinėja.
Aš irgi tyrinėju. hihihi.gif  Nakčiai palikau nudrengtus batus, laidus, nepajungtus į elektros tinklą, šiukšlių maišelį... Niekas negraužta, netaršyta. Porąsyk išėjau trumpam iš namų, negirdėjau, kad cyptų, inkštų, lotų.  good.gif

Į guoliuką negula, sausgyslinių "kaulų" negraužia, skaniukais nelabai domisi. Patiko varškės sūrio gabaliukai.
Pilni namai plaukų. doh.gif  Kol kas nestresinu jokiom "grožio" procedūrom, tegul apsipranta.

Gal ir neužeis noras rolleyes.gif
matyt gyvenimo sąlygos "neuchty" buvo,kad negula,o ir neėda.
Nuo sausgyslinių kaulų maniškiui tryda būna-neduodu išvis...pasiskaičiau dar,kad vienas brudas ir nupirkau lateksinį dantenų masažui...kol kas laabai gerai laiko,nors pirmą dieną graužė taip,kad maniau bus tikrai amen biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 07 04, 17:13)
matyt gyvenimo sąlygos "neuchty"  buvo,kad negula,o ir neėda.
nupirkau lateksinį dantenų masažui...
Panašiai ir su Lota buvo.
Kokį konkrečiai?
Atsakyti
Dar stresuoja šunytė, dar nesupranta kur atsidūrė, ir matyt jau buvo mačiusi ir šilto ir šalto.
Suaugęs šuo tai vieni pliusai, nors namų nesiaubia.
Plaukai tai menkniekis, juk siurblys yra namuose.
Man tai tos geltonos dėmės virš akyčių patinka labai,sakytum, kad su akinukais. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 07 04, 17:32)
Suaugęs šuo tai vieni pliusai, nors namų nesiaubia
sakytum, kad su akinukais. wub.gif
Dėl to ir ėmiau suaugusį šunį, nors puikiai suvokiau, kad rizikuoju parsitįst kokį prietranką. lotuliukas.gif Bet taip romiai Tita-Mersi ten gulėjo... tik akis vartė, menkai reaguodama į parduotuvės lankytojus.
Kaip ir šeimininkė. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 07 04, 18:16)
Panašiai ir su Lota buvo.
Kokį konkrečiai?

Konkrečiai šitą,didesnį iš "Senių" ...o tokiai mažikei ir mažesnio užtektų

https://www.senukai....slas-comfy/4sh8
Atsakyti
Isdrases, apsipras suniuke, bus galima issukuot, ismaudyt. As is savo vilko parsivezus pilna didiji maximini maisa kailio prisukavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 04 liepos 2017 - 17:48
QUOTE(linamog @ 2017 07 04, 18:45)
bus galima issukuot, ismaudyt.
Pasišukavom truputį

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 07 04, 20:53)
Pasišukavom truputį

lotuliukas.gif Šuo dar vieną šunį paliko biggrin.gif
Kaip su kirpyklos procedūrom? Noriai davėsi?

Kažko mano ryžiukas liūdnas ir vangokas antrą dieną unsure.gif Vakar neėdė...sunkiai keliasi...panašu,kad ir su virškinimu nekažkas,o gal dar ir sąnarius skauda...Išmatos geltonos,o jau kvapą kai užneša blink.gif Neišmanau,ką daryt- ar tyst pas veterinarą,ar palaukt...nes šeštadienį atostogų kaimukan lekiam... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 07 03, 22:50)
Iš Kikos. O Kikoj iš "Penktos kojos" http://www.penktakoj...tinis/meskenas/
Nuo šeštadienio akcijos neišėjo iš galvos, kai pamačiau parduotuvės garde.  wub.gif
-----------------------
Trumpa Mersi "istorija"  biggrin.gif :

Tykesnio šuns nesu mačius... Pirma naktis ir šis pusdienis - be jokių problemų, išskyrus laiptų ir lifto baimę. Bet ir su tuo jau apsipranta.

Kaip smagu, kad šitaip pasisekė šunei, kad pas jus atkeliavo smile.gif
Na ir Jums pasisekė smile.gif Tikra fainuolė Mersi wub.gif

QUOTE(klopedija @ 2017 07 04, 19:53)
Pasišukavom truputį
bigsmile.gif oho kiek gaurų. Kaip patiko jai šukavimas?

QUOTE(lututė @ 2017 07 04, 21:00)
Kažko mano ryžiukas liūdnas ir vangokas antrą dieną  unsure.gif Vakar neėdė...sunkiai keliasi...panašu,kad ir su virškinimu nekažkas,o gal dar ir sąnarius skauda...Išmatos geltonos,o jau kvapą kai užneša  blink.gif Neišmanau,ką daryt- ar tyst pas veterinarą,ar palaukt...nes šeštadienį atostogų kaimukan lekiam... ax.gif
Taigai kažkas irgi su viduriais buvo negerai. Prieš porą savaičių užmačiau kad labai negražiai tuštinasi, su gleivėm ir krauju. unsure.gif .
Kadangi jau po babeziozės norėjau kraujo tyrimus jai daryt. Tai nauja bėda paspartino važiavimą tirtis. Gaila, mūsų vet. Anykščiuose neturi laboratorijos,
nedaro kraujo tyrimų. Tai už 50km į Utena varėm. Išsityrėm. Rado kažkokį rodiklį kraujyje, dėl kurio antibiotikų tablečių 10čiai dienų skyrė.
Na bent nuramino, kad inkstai ir kepenys tvarkoje.
Vaistai padėjo, viskas susitvarkė.

Užvakar vėl Taiga mane buvo išgąsdinusi. Nei ėdė, nei lakė. Lėta kaip sraigė. Laiptais vos lipo, tai ant rankų laukan ir atgal nešiojama buvo.
Bent temperatūros neturėjo...Kaip tyčia sekmadienis, ir ne tik mūsų Anykščių vet nedirba, bet ir Utena ne. Mūsų vete telefonu parekomendavo
nošpos duot, ir pirmadienį iš ryto į veterinarine atvažiuot. Matomai nošpa į nauda buvo. Atkiuto, pradėjo maisto reketuoti.
Pirmadienį ryte dar ne pilnai gerai jautėsi. Bet gavo pas vet vaistų į subiniukę. Ir po to jau gerai viskas. Susitvarkė. Taigos nuotaika sugrįžo smile.gif
Šiandien ir elgsena įprasta. Ir apetitas geras. Tikiuosi nebekrės man Taiga tokių šunybių su apsirgimais. unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

wub.gif

Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 07 04, 21:00)
Kaip su kirpyklos procedūrom? Noriai davėsi?
Atsargiai, bet neprieštaravo. Su uodega gali būti vargo. doh.gif

Jolleee, Taigos portretas kaip visuomet puikus.

Sveikatos visiems šuniukams. 4u.gif

Pridėta:

• Priedas  Mersi3.jpg   73,45KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2017 07 04, 23:56)

Užvakar vėl Taiga mane buvo išgąsdinusi. Nei ėdė, nei lakė. Lėta kaip sraigė. Laiptais vos lipo, tai ant rankų laukan ir atgal nešiojama buvo.

Pirmadienį ryte dar ne pilnai gerai jautėsi. Bet gavo pas vet vaistų į subiniukę. Ir po to jau gerai viskas. Susitvarkė. Taigos nuotaika sugrįžo smile.gif
Šiandien ir elgsena įprasta. Ir apetitas geras. Tikiuosi nebekrės man Taiga tokių šunybių su apsirgimais.  unsure.gif

Taigi...vyresnio amžiaus bėdelės unsure.gif
Madam Taiga kaip visada fotogeniška biggrin.gif
QUOTE(klopedija @ 2017 07 05, 09:22)
Atsargiai, bet neprieštaravo. Su uodega gali būti vargo. doh.gif 

Sveikatos visiems šuniukams.  4u.gif

O uodegaaaa bigsmile.gif kaip lapės bigsmile.gif
ačiū ačiū...iš tamstos lūpų į pon Dievo ausį rolleyes.gif
Atsakyti
Mersi šiandien kukliai "paprašė" dėmesio, supratau, kad norėtų žaisti. Susukau į virvę seną šaliką, patiko. Tik nemoka kovoti už savo "grobį", trukteliu virvę - iškart paleidžia. Nieko, išmokysiu. Įtariu, turi žaismingą prigimtį. biggrin.gif
Atsakyti