Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Kerpena @ 2017 06 27, 16:12)
<p>Tai kad tėvas iš esmės nesutinka. Kai tik nugaišo šuo, iš karto net šuns vietą sutvarkė, būdą sukūreno. Aišku pas juos tas šuo prie būdos pririštas buvo, niekada nevedžiojamas, tai ir tam šuniui ne kažin kokia laimė.
</p>

Aa,nu tada kitas reikalas.Skambalo prie būdos tikrai niekam nereikia,neteikia jis niekam laimės-gyvūno kankinimas.Mano anyta irgi karts nuo karto pareiškia,kad šuniuko reik...klausiu kam...kad"varvekliuotų" prie būdos...o kas vedžios? Tada tyli.Pripratę,kad šunį atriša tada,kai jį pakast reik blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 06 27, 15:51)
Aa,nu tada kitas reikalas.Skambalo prie būdos tikrai niekam nereikia,neteikia jis niekam laimės-gyvūno kankinimas.Mano anyta irgi karts nuo karto pareiškia,kad šuniuko reik...klausiu kam...kad"varvekliuotų" prie būdos...o kas vedžios? Tada tyli.Pripratę,kad  šunį atriša tada,kai jį pakast reik  blink.gif

Nezinau as nematau didelio blogio jei suo gyvena visa laika prie budos.Jei seimininkas juo rupinasi.Gerai seria.Buda tvarkinga.Pas tevukus 2 suniukai taip suslauke senatves.Tetis tikrai juos mylejo ir rupinosi kaip jam atrode ,kad reikia.Kol mama dirbo mesos perdirbimo imoneje jiem abiem isvis buvo suniskas rojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 06 28, 23:05)
Nezinau as nematau didelio blogio jei suo gyvena visa laika prie budos.Jei seimininkas juo rupinasi.Gerai seria.Buda tvarkinga.Pas tevukus 2 suniukai taip suslauke senatves.Tetis tikrai juos mylejo ir rupinosi kaip jam atrode ,kad reikia.Kol mama dirbo mesos perdirbimo imoneje jiem abiem isvis buvo suniskas rojus smile.gif

O man baisiai atrodo... unsure.gif pati nenorėčiau tupėt ant metro lenciūgo,tikrai. Ryžas irgi per prievartą būdiniu pas tėvuką buvo patapęs , bet jis bent per visą kiemą lakstyt galėjo ant vielos,kokį 30 m...plius kai grįždavom-visada pavedžiotas būdavo, o dar visoki uogaut-grybaut,kur visiška laisvė rolleyes.gif taigi šitoj vietoj nepritariu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 06 29, 10:58)
O man baisiai atrodo... unsure.gif pati nenorėčiau tupėt ant metro lenciūgo,tikrai. Ryžas irgi per prievartą būdiniu pas tėvuką buvo patapęs , bet jis bent per visą kiemą lakstyt galėjo ant vielos,kokį 30 m...plius kai grįždavom-visada pavedžiotas būdavo, o dar visoki uogaut-grybaut,kur visiška laisvė  rolleyes.gif taigi šitoj vietoj nepritariu  ax.gif

O kiek bute gyvenanciu sunu yra isvedami i lauka tik reikalam atlikt?Nes seimininkai arba tyngi arba uzimti.Budinis suo bent gryno oro mato.Man atrodo,kad jei sunimi rupinamasi nera blogis ta grandine iki mirties.Beglobis suo laives turi apsciai,bet pilvelis tai daznai tuscias😄
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 06 29, 12:30)
O kiek bute gyvenanciu sunu yra isvedami i lauka tik reikalam atlikt?Nes seimininkai arba tyngi arba uzimti.Budinis suo bent gryno oro mato.Man atrodo,kad jei sunimi rupinamasi nera blogis ta grandine iki mirties.Beglobis suo laives turi apsciai,bet pilvelis tai daznai tuscias😄

vistiek nesutinku biggrin.gif tas grynas oras, kai lyja, šlapia arba -30 -nu nekažką. Ir metro "pasivaikščiojimas" blink.gif ir dar apsysiota visur...nu nenene ir ne biggrin.gif
Bet čia kaip sakyt-nuomonę visi turi savo ir taškas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 06 29, 11:51)
vistiek nesutinku  biggrin.gif tas grynas oras, kai lyja, šlapia arba -30 -nu nekažką. Ir metro "pasivaikščiojimas"  blink.gif ir dar apsysiota visur...nu nenene ir ne  biggrin.gif
Bet čia kaip sakyt-nuomonę visi turi savo ir taškas  rolleyes.gif

Kazin ar labai tam suniuj rupi tie apsysiojimai biggrin.gif
Del nuomoniu sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 06 29, 13:23)
Kazin ar labai tam suniuj rupi tie apsysiojimai biggrin.gif

Kaži, ar jam rūpi ir tai, kad šeimininkas įsivaizduoja jį mylįs, jei nė pavedžiot nesugeba, nei pažaist su juo, ne pašukuot, išmaudyt, nuvežt pas veterinarą esant reikalui ir t.t. ir panašiai. Meilė numestu mėsos gabalu nesibaigia.

Aš neturiu nieko prieš lauke laikomus šunis. Pas mano tėvus vokietė gyvena voljere. Su ja kartu kartais voljere dienomis tupi ir mano šunys. Bet nu... sakyt, kad šuo bile turi būdą, paėdęs, yra grynam ore ir tą vadint meile...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 29 birželio 2017 - 13:14
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 06 29, 10:30)

Na karves irgi šeria gerais pašarais fermose ir stogą virš galvos turi, kad kuo daugiau pieno duotu. Bet meile to toli gražu vadint negalima
Atsakyti
Buvau vakar Megoj, sudalyvavau maisto rinkimo akcijoje https://www.facebook...h...e=3
Truputį nusivyliau, maniau, dalyvaus ir prieglaudų atstovai su gyvūnais. Deja, nebuvo ten jokių šuniukų... unsure.gif

Bet atkreipiau dėmesį, kad Kikoj yra keli narvai su dovanojamais beglobiais. Buvo ir šuniukas, bet "aplinkybių" nebuvo... Visas savaitgalis suplanuotas...

Kilo klausimų:
Iš kur tie gyvūnai atsiduria tuose "vagonėliuose"?
Ar gyvūnai nuolat būna tie patys, kol padovanojami?
Kas juos prižiūri, jais rūpinasi?
Ir bla bla bla... Nepanašu, kad Kikos darbuotojai vedžiotų šunis, valytų gardus ir t.t. unsure.gif

Na, trumpiau: apšvieskit mane. blush2.gif
Atsakyti
Štai, kuo baigėsi mano "daugiau jokių šuniukų..." blush2.gif

Pridėta:

Atsakyti
Klopedija, sveikinu abu, grazuolis. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 03 liepos 2017 - 20:02
Jos vardas bus MERSI. wub.gif
Atsakyti