Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Aš irgi skiepiju kasmet, Anglijoje daug šunų palaidų laksto, buvo ir įkandęs, tai vis ramiau, kai maniškė paskiepyta. Ir vetai labai spaudimą daro dėl to kompleksinio skiepo...

Kadangi seniai čia nerašiau, primenu, kaip mano šunė atrodo smile.gif Lota
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 06 22, 12:21)
o paskaičius gyvūnų gerovės įstatymą,radau tik reikalavimą skiepui nuo pasiutligės.Skiepyti privaloma kasmet.

Pavarciau saviskes skiepu pasa, parasyta nuo pasiutliges revakcinuoti po 3 metu. hmm.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 06 22, 16:58)
O čia iliustracija apie šunų karšinimą  unsure.gif  https://www.facebook.../...e=3
Žiauriai liūdna dėl mėtomų pagyvenusių šunelių verysad.gif . Ir deja, tokių istorijų daug... Nesuprantama, kaip taip galima... (Taigos nuo manęs plėšte neatplėštum. )
Nors kartais, pasitaiko ir graudžių istorijų su laiminga pabaiga https://www.facebook...7393050/?type=3 wub.gif

QUOTE(Vespa @ 2017 06 22, 18:49)
Kadangi seniai čia nerašiau, primenu, kaip mano šunė atrodo smile.gif Lota
wub.gif Fainuolė kokia!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 23 birželio 2017 - 12:03
vartotojo įkelta nuotrauka
Pagaliau plaukiojam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 23 birželio 2017 - 15:40
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 06 23, 16:39)
Pagaliau plaukiojam smile.gif
Tikrai geras. good.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 06 23, 18:45)
Tikrai geras. good.gif

Cia maza lazda dar.Jam kuo didesnis rastas tuo geriau.😁
Atsakyti
Vespa, malonu matyti Lotą 4u.gif
Dėl skiepų, tai LT būtina skiepyti kas metai.P va,kiek teko girdėti UK, tai kas tris metus.Teko šia tema diskutuoti su vetu, tai sakė,kad ir porą metų, nepaskiepysi, nieko nenutiks.Va iei suprask, kad gudrus.
Saviškius vakcinuoju kas metai. Tik buvo padaryta metų pertrauk, kai taksui įgėlė gyvatė.Labai sunkiai pernešė įkandimą, tai nebenorėjau apkrauti organizmo.
Koks mauduolis wub.gif O mano dičkis tik braido po vandenį kulkšniukų.Už tai purve išsivolioti mėgėjas.
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 06 19, 13:54)
Borzika, kokia liekna( numetė svorio?)

Dėl veislynų turėjo būti sutartis bent jau taip būna parduodant šunį, bet gal labai artimas tas žmogus? Arba šuo jau kastruotas sterilizuotas, tai jokios sutarties nesirašė, čia sunku pasakyti iš tiek mažai informacijos.

Normali Borza, tikrai nėr liekna smile.gif

Svetimas žmogus, jokios sutarties/susitarimų nėr, kalytė (beveik 8 m.) nekastruota. Na, yra kaip yra.

QUOTE(Dideja @ 2017 06 22, 14:50)
kokia kitu patirtis? kaip darot ?

6 metus skiepyjau kasmet, po to dariau 1 metų pertrauką, o dabar darau 3 metų pertrauką.

QUOTE(lututė @ 2017 06 22, 13:21)
Skiepyti privaloma kasmet.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 06 24, 19:33)
LT būtina skiepyti kas metai.

...jeigu kitaip nenurodyta vakcinos gamintojo instrukcijoje.
https://www.e-tar.lt...CAE7/JnmivedoNv

Bent jau Nobivac Rabies galioja 3 metus (skiepyta buvo 2015-04-02, lipduke data - 2018-06), todėl ir naudojuosi šia galimybe, t. y. daryti 3 metų pertrauką.
Atsakyti
Įsibraunu į Jūsų temą... Kol kas šuns neturiu, bet reikia patarimo dėl sterilizacijos, įskaičiau, kad kalytę galima sterilizuoti po 2 rujų, ar yra galimybė anksčiau?
Nes bijau, kad kalės nenusaugosim, gyvenam Vilniaus raj., mūsų kiemas dalinai užtvertas (nuo gatvės pusės), bet kaimynų šunys pas mus nuolat įlenda pro vartų apačią, ar dar kažkur: 2 miniatiūriniai, o vienas didelis, peršoka tvorą blink.gif Su kaimynais draugiškai susitarti dėl jų šunų kontrolės nepavyksta, nuolat prašau, kad prižiūrėtų šunis...

Taigi jeigu įsigyčiau kalytę ar galiu sterilizuoti nelaukdama 1 rujos?
Atsakyti

Pirma kartą girdžiu, kad reikia laukti dviejų rujų... 

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 06 25, 20:48)
<p>Pirma kartą girdžiu, kad reikia laukti dviejų rujų... </p>

Tai pataisykit mane, prašau. Kada galima sterilizuoti kalę?
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2017 06 25, 21:00)
Kada galima sterilizuoti kalę?

Šeimininkas turi pats nuspręst, laukt pirmos rujos ar ne. Vieningos nuomonės šiuo klausimu, man atrodo, nėra ne tik tarp šunų augintojų, bet ir tarp pačių veterinarų.
Jūsų vietoj būdama, ko gero, nelaukčiau pirmos rujos.
Atsakyti