Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(vikaliu @ 2016 08 04, 08:34)
Nu bet vakar buvo bajeris. Išėjom vakare pasivaikščiot su Mėta, šuniukų daug, ji labai nori žaist su jais. Na ir išsinėrė iš pavadžio. Puolė paskui visus bėgiot, žmonės ją gaudyt. Kuo daugiau gaudo, tuo greičiau ji bėgioja, ratais duodasi        rolleyes.gif      Oi, vaizdelis buvo klasiškas      biggrin.gif      PO to vieni šunį savo paliedo, kai su juo užsižaidė, pagavau. Kažkaip net gėda pasidarė, kad šeimininko neklauso      blush2.gif    Nu bet yr kaip yr, nedresuota, nemokinta. Nors savam kieme būna, kad paleidžiu, o kai pašaukiu atbėga.

As su Badziu ir drauge su Briuselio grifonu ejom pasivaiksciot. Tai drauge stebejosi, kad mano suva klauso, atbega pasauktas, reaguoja i rankos mosta, kuria kryptim eiti. As peciais traukiau, atrodo, gi elementaru, bet jos velniukas tai nifiga nereaguoja. biggrin.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 08 03, 19:35)

http://pigu.lt/gyvun...oeKgRoCRQrw_wcB

ar toks geras? nes čia šiek tiek pigiau...
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2016 08 04, 11:47)
http://pigu.lt/gyvun...oeKgRoCRQrw_wcB

Nerodo man.
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2016 08 04, 11:47)
Sunku pasakyti, kokio jis gerumo. Gal ir neblogas.
Pataisau nuorodą: http://pigu.lt/gyvun...tems?id=4827763

Užklauskit čia: https://www.facebook...3101438737/home
Atsakyti
O maniškis PAGALIAU baigia šertis doh.gif iš tikro gerokai užkniso,nes šįmet kažkaip labai šėrėsi žiauriai.
Per atostogas irgi sukom kilometrus po mišką-kas grybavo,kas lakstė...bet per porą metelių suseno mano ryžas-jau nebereik duotis kaip išprotėjusiam,jau ateina ir pasėdėt,ir netgi pagulėt,kol grybus šienaujam... ax.gif
Furminatorių pirkau iš Akvazoo-kokybė tikrai gera,naudoju antri metai ir vargo nematau rolleyes.gif

Bet kaip vėl erkės suaktyvėję doh.gif doh.gif doh.gif gal 5 ištraukiau Pinkiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2016 08 04, 08:34)

Nu bet vakar buvo bajeris. Išėjom vakare pasivaikščiot su Mėta, šuniukų daug, ji labai nori žaist su jais. Na ir išsinėrė iš pavadžio. Puolė paskui visus bėgiot, žmonės ją gaudyt. Kuo daugiau gaudo, tuo greičiau ji bėgioja, ratais duodasi        rolleyes.gif      Oi, vaizdelis buvo klasiškas      biggrin.gif      PO to vieni šunį savo paliedo, kai su juo užsižaidė, pagavau. Kažkaip net gėda pasidarė, kad šeimininko neklauso      blush2.gif    Nu bet yr kaip yr, nedresuota, nemokinta. Nors savam kieme būna, kad paleidžiu, o kai pašaukiu atbėga.

o man tokie bajeriai juoko nekelia, nemėgstu kitų nevaldomų šunėkų schmoll.gif kodėl aš sugebu išsiauklėt savus šunis, kad jie nekeltų kitiems nepatogumų, o kiti nemato reikalo? sorry, be balionų ir smailų, bet rimtai... o pas mane dar kas 4mėn rujojanti kale, prie kurios va tokie nevaldomi kavalieriai oi kaip lenda, va tada išvis norisi visus iššaudyt g.gif
Atsakyti
user posted image
Maaaam..Na leisk ant lovos uzlipt..Na buk gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 08 04, 19:48)
o man tokie bajeriai juoko nekelia, nemėgstu kitų nevaldomų šunėkų  schmoll.gif  kodėl aš sugebu išsiauklėt savus šunis, kad jie nekeltų kitiems nepatogumų, o kiti nemato reikalo? sorry, be balionų ir smailų, bet rimtai... o pas mane dar kas 4mėn rujojanti kale, prie kurios va tokie nevaldomi kavalieriai oi kaip lenda, va tada išvis norisi visus iššaudyt  g.gif

Suo juk buvo su pavadziu, issinere. Ne siaip paleistas vejais.
Atsakyti
Ot! Dėl to ir džiaugiuosi, kad mano kalė kastruota! Visur su pavadžiu, jei kas lenda su "pretenzijom", tai ir aš su pretenzijom "Jūsų šuo palaidas!" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 08 04, 18:48)
o man tokie bajeriai juoko nekelia, nemėgstu kitų nevaldomų šunėkų  schmoll.gif  kodėl aš sugebu išsiauklėt savus šunis, kad jie nekeltų kitiems nepatogumų, o kiti nemato reikalo? sorry, be balionų ir smailų, bet rimtai... o pas mane dar kas 4mėn rujojanti kale, prie kurios va tokie nevaldomi kavalieriai oi kaip lenda, va tada išvis norisi visus iššaudyt  g.gif

Man šia savaitę darbe vaikant kumelę pribėgo šuo...Zovaduojančiam arkliui vos ne po kanopom palindo doh.gif Paskiau pamatė kitą šunį ir nubėgo. Šeimininkė priėjus atsiprašė ir sakė, '' Ir taip ėjo ratais, kad nepamatytu arklio''. Bet šuo tai palaidas. Iki nelaimės ten turbūt kelių sekundžių trūko
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 08 04, 18:48)
o man tokie bajeriai juoko nekelia, nemėgstu kitų nevaldomų šunėkų  schmoll.gif  kodėl aš sugebu išsiauklėt savus šunis, kad jie nekeltų kitiems nepatogumų, o kiti nemato reikalo? sorry, be balionų ir smailų, bet rimtai... o pas mane dar kas 4mėn rujojanti kale, prie kurios va tokie nevaldomi kavalieriai oi kaip lenda, va tada išvis norisi visus iššaudyt

visos nuomonės gerbtinos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 08 04, 19:48)

Šiuo atveju sutinku.
O kad išsimovė iš antkaklio - ne pasiteisinimas. Arba reik antkaklį trumpinti, jei nusimauna, arba pavadį imt į rankas tvirčiau, jei neužsilaiko, arba šunį auklėt, kad atsišaukt galėtumei. Jei aš šunis myliu, nereiškia, kad visi privalo mylėti. Juo labiau mano šunys kitų šunų.

QUOTE(Vetrunge1234 @ 2016 08 04, 23:52)
Man šia savaitę darbe vaikant kumelę pribėgo šuo...Zovaduojančiam arkliui vos ne po kanopom palindo doh.gif  Paskiau pamatė kitą šunį ir nubėgo. Šeimininkė priėjus atsiprašė ir sakė, '' Ir taip ėjo ratais, kad nepamatytu arklio''. Bet šuo tai palaidas. Iki nelaimės ten turbūt kelių sekundžių trūko

Gimęs po laiminga žvaigžde. Kol kas...
Šeimininkė debilė. Apie pavadėlį nėr girdėjus tikriausiai.
Atsakyti