Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(klopedija @ 2017 06 15, 21:03)
Išvyko mano svečiai...  unsure.gif

Vakar vakare namie likom dviese su Meška. Prisidūkom!.. assa.gif
Kai grįžo Kūdikis iš "festivalių" mieste, Meška pakėlė baisinį skandalą: "Ne! Neprileisiu nieko prie "mamkos"! Neleisiu niekam skriausti!.."  lotuliukas.gif

wub.gif Nu jaučia kūdikis ,kur mamuko saugumas...
Atsakyti
Oho, kiek graziu nuotraukyciu su augintiniais ideta, kol nesilankiau temoj bigsmile.gif

Pas mus buvo nemalonus nutikimas...Suo miegojo lovoj, vaikas pasilenke jo snuki pabuciuot,o tas kapt i smakra....teko deti 2 siules unsure.gif

Kazkada dar seniau man panasiai buvo...suo sirguliavo, gulejo lovoje, miegojo, o as istiesiau ranka paziureti ar nosis nekarsta, tai siaubas kaip puole, metesi urgzdamas, gerai , kad vyras laiku sureagavo, pasoko, prispaude kaip reikiant..atsipeikejo suo, pats ziuri visas pasimetes, ausis nuleides...

Tai vat po tokiu ivykiu man kazkaip neramu pasidare, nezinau kaip cia daryt, kad tas nepasikartotu... Jau prigrasiau vaikui, kad nelistu, veido nekistu, bet kaip ir vaikas...uzssimirsta, vel glaudzia, buciuoja...
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2017 06 16, 07:13)
Oho, kiek graziu nuotraukyciu su augintiniais ideta, kol nesilankiau temoj  bigsmile.gif

Pas mus buvo nemalonus nutikimas...Suo miegojo lovoj, vaikas pasilenke jo snuki pabuciuot,o  tas kapt i smakra....teko deti 2 siules unsure.gif

Kazkada dar seniau man panasiai buvo...suo sirguliavo, gulejo lovoje, miegojo,  o as istiesiau ranka paziureti ar nosis nekarsta, tai siaubas kaip puole, metesi urgzdamas, gerai , kad vyras laiku sureagavo, pasoko, prispaude kaip reikiant..atsipeikejo suo, pats ziuri visas pasimetes, ausis nuleides...

Tai vat po tokiu ivykiu man kazkaip neramu pasidare, nezinau kaip cia daryt, kad tas nepasikartotu... Jau prigrasiau vaikui, kad nelistu, veido nekistu, bet kaip ir vaikas...uzssimirsta, vel glaudzia, buciuoja...

Nelysti prie miegančio. Nelabai turbūt pats šuo suprato ką padarė
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2017 06 16, 08:13)
Dėl vaiko, žinoma, apmaudu. console.gif Bet ne šuo užpuolė vaiką, o vaikas lindo prie šuns.

Panašiais atvejais aš užtariu šunis. Yra silpnų nervų šunų, kurie visko bijo ir iš baimės ginasi; yra nepriklausomų, nemėgstančių familiarumo.
Reikia ne bijoti savo šuns, o įvertinti būdą. Galbūt jis tikrai nemėgsta jokių meilysčių, pagal tai ir elgtis su gyvūnu.

O jei vaikui nesugebu įdiegti tam tikrų elgesio taisyklių, tai čia jau mano auklėjimo brokas.
Atsakyti

Kartais būna, kad netikėtumas šuniui suveikia, nespėja susigaudyt.

Mūsų Luna manęs klauso, kad urgztų ar kąstų niekada nebūna. Net kai nagus karpau, ko žiauriai nemėgsta, tai cypia spardosi ir kartais vaidina kad kanda, bet iš tiesų, tai nekanda. Bet kartą aš ėjau iš namų, o sūnus tuo metu buvo ją išvedęs į lauką. Ir susitikom prie lauko durų. Aš mačiau kad jie pareina, nes durys su stiklais. Gavosi taip, kad aš išėjau iš laiptinės pro vienas duris, kurios kampu prie pat lauko durų, o jie kaip tik ėjo pro lauko duris. Matyt Luna iš šviesos į tamsesnę patalpą įeidama nespėjo suvokti, kas eina, o aš net minties neturėjau, kad nepažintų, o ta ėmė ir kando man į koją. Taip iš tikrųjų, piktai. Gerai, kad su pakankamai storais džinsais buvau, o ne su kokiom pėdkelnėm. Paskui sakė, kad namie parėjus tokia susigėdus buvo, kad neturėjo kur dėtis.

Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 04 18, 13:39)
Jetau, kokia ta senatvė nedėkinga :/ tikiuos, kad klysti dėl klausos...

Ooo, kaip norėčiau klysti. Deja, jau akivaizdžiai matos, kad Borza neprigirdi verysad.gif Gerai dar tiek, kad į švilpčiojimą reaguoja (bet pastebėjau, kad tik į vieną pusę galvą suka). Matyt, praeitos vasaros priepuolis nepraėjo be pasėkmių.
QUOTE(klopedija @ 2017 04 18, 15:40)
Deja, Lota šitam sniege nebesivartė, iškeliavo tyliai ir ramiai. Vaivorykštės šaly visos lovos - Lotos!

Kaip nujausdama tada paklausiau console.gif
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 05 08, 21:53)
O jusu sunys noriai plaukioja.?

Borza itin noriai plaukia tada, kai horinzonte mato plaukiojančias antytes. Orda, net ir matydama antytes (o ji - ohoho, kokia medžioklė rolleyes.gif), trypčioja įsibridus iki pusės. Bet mums itin retai pasitaiko proga būt nuošaliose vietose (kur nėr aplink žmonių ir kur savo 'magaitėms' galiu leist mėgautis vandens telkiniais), tai nežinau, kaip būtų, jeigu turėtumėm galimybę dažnai "turkštis" smile.gif
QUOTE(Agnnyte @ 2017 05 30, 22:04)
Prisiduodam smile.gif turim turim jau tą naują narį smile.gif gegužės 21 dieną gimė dičkis Juozas ir dabar mūsų šeima oficialiai iš penkių narių smile.gif

Sveikinu! wub.gif Aukit sveiki ir būkit laimingi! 4u.gif
QUOTE(Jolleee @ 2017 06 10, 10:39)
Taigos gimtadienis. Jau 12!

Ordai prieš 3 d. (06-07) suėjo 10 blink.gif Man irgi sunku patikėt, kad mano lepūnėlei Ordutei jau tiek unsure.gif
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2017 06 16, 23:13)
Nelysti prie miegančio.

Sutinku.
Pavyzdžiui, Orda, kai ją pastumiu miegančią, beveik visada suurzgia. Bet už tai aš jos niekad nesu nei barus, nei baudus. Pamėgintų ji man paurgzt nemieganti - uhuhu, kas būtų nono2.gif
Tuo tarpu, Borza nėkart (na, neskaitant to momento, kai ji pas mane buvo tik 1,5 mėn. ir šuniavimosi metu aš sumąsčiau jai 'padėti') nėra suurzgusi.

O čia primenam apie save, kad nepamirštumėt, kaip atrodo Borzikos 'magaitės' (foto darytos prieš 2 sav.) ax.gif
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka

P. S. Agnnyte, klausimas turbūt Tau (kažin, ar kuri kita šios temos dalyvė žinotų) 4u.gif
Kai veislynas parduoda savo šunį (tiksliau, atiduoda "nukaršinimui" už simbolinę kainą), argi pakanka naujajam šeimininkui tik atiduoti visus šuns dokumentus? O kaip pats šuns nuosavybės perėjimo faktas? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2017 06 17, 18:52)
Kaip nujausdama tada paklausiau
O čia primenam apie save
Kai veislynas parduoda savo šunį (tiksliau, atiduoda "nukaršinimui" už simbolinę kainą),
Nieko nepadarysi, visiems ateina toks metas... unsure.gif
Dažniau apie save priminkit, smagu matyti senbuvius. 4u.gif
Klausimas ne man, bet reaguoju, nes žiauriai nuskambėjo... blink.gif
O tai ką?! Veislynai savo susenusiais šunim, iš kurių darė biznį, atsikrato, kaip šuns apgraužta šliure?! blink.gif Iš tokių veislynų reikėtų atimti licenzijas. protest.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 06 17, 21:10)
Nieko nepadarysi, visiems ateina toks metas...  unsure.gif

Va va, aš kasdien į Borzą žiūrėdama susimąstau - ar dar ilgai mano "sene" būsi verysad.gif
QUOTE(klopedija @ 2017 06 17, 21:10)
O tai ką?! Veislynai savo susenusiais šunim, iš kurių darė biznį, atsikrato, kaip šuns apgraužta šliure?!  blink.gif

Lygiai taip sureagavau (skliausteliuose mano padarytos išvados blush2.gif), kai sužinojau faktą - tai susiję su man artimu žmogum, kuris pasisakė apie naują augintinį tik tuomet, kai namo parsivežė.
Bet galbūt per jautriai reaguoju, nežinau visų niuansų, todėl kol kas nenorėčiau plėtis. Mane domina, taip sakant, faktai/realybė.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2017 06 17, 18:52)
O čia primenam apie save, kad nepamirštumėt, kaip atrodo Borzikos 'magaitės' (foto darytos prieš 2 sav.) ax.gif
wub.gif wub.gif Iš nuotraukų net nepasakytum, kad damutės nebe jaunos. Šauniai atrodo. smile.gif

--

Kokių nerealių nuotraukų užmačiau Facebooke bigsmile.gif
Maži vaikai ir jų dideli šunys - 1
Maži vaikai ir jų dideli šunys - 2

Ten ir daugiau, pas tą fotografą, yra visokių fotoalbumų gražių!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 17 birželio 2017 - 22:17
Skaičiau,bet tingėjau prisijungt. Maniškiui dzin,miega jis ar ne-tik jei "labai" miega,tai pakibinus išsigąsta. Bet tik tiek-jokio urzgimo ar dantų kaišymo. Taikus gana.
Per vieną didelį balių svainiui nusitašius guolį užleido... lotuliukas.gif

Labai "reiškiasi " ir "gąsdina" žmones,kurie ateina į svečius,bet šituo atveju atėjusius susodinu,tik tada smarkuolį išleidžiu.Bando dar aiškint, bet labai greit "nuvėsta",o tada tik dėmesio nori labai.Irgi negerai,bet ką dabar. Ai,dar ateinant žmonėms nuvarau poną į virtuvę,uždarau.Kai kada neina,už užpakalio tenka pastumt,tai tada jau įžeistos ambicijos-raukosi ir gąsdina-bet kas jo bijo...pats tai puikiausiai supranta,tai pastaruoju metu nelabai ir stengias biggrin.gif
Atsakyti

Borzika, kokia liekna( numetė svorio?) ir jauna atrodo Borza ! Ordai 10? Nu jinai tai išvis užsikoncervavus, nei sustambėjus nei ką, kokia buvo 2 metų tokia ir dabar.  Ilgų dar metų joms.

Dėl veislynų turėjo būti sutartis bent jau taip būna parduodant šunį, bet gal labai artimas tas žmogus? Arba šuo jau kastruotas sterilizuotas, tai jokios sutarties nesirašė, čia sunku pasakyti iš tiek mažai informacijos. 

Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 06 17, 20:10)

O tai ką?! Veislynai savo susenusiais šunim, iš kurių darė biznį, atsikrato, kaip šuns apgraužta šliure?!  blink.gif  Iš tokių veislynų reikėtų atimti licenzijas. protest.gif

Aš irgi į šita kažkada jautriai žiūrėjau, bet kai pradėjo mano šunys sent požiūris kiek pasikeitė. Pvz turi veislynas kokius 20 didelių šunų, veda laukan iškart po 5-6. Jaunesni nori žaist su vyresniu šuniu, vyresnis jau nori ramybės ir bando auklėt jaunesnius. Atskirai vedžiot neišeina nes vyresnis šuo stresuoja jei mato vedamus kitus šunis ir nori eit kartu, bet eidamas kartu su jų tempais nebespėja. Tai pat tie jaunesni gali net nenorėdami tarkim žaisdami ir sužeist vyresni, jau nekalbant apie šeimininko dėmesį. Kartais manau tikrai geresnis sprendimas būtu tokiu atveju šunį atiduot kažkam kas nori jį nukaršint, o ne kad gyventu su visa likusia banda. Aišku, tai tik mano asmeninė nuomonė
Atsakyti