Vakar vakare namie likom dviese su Meška. Prisidūkom!..
Kai grįžo Kūdikis iš "festivalių" mieste, Meška pakėlė baisinį skandalą: "Ne! Neprileisiu nieko prie "mamkos"! Neleisiu niekam skriausti!.."
Nu jaučia kūdikis ,kur mamuko saugumas...
Kartais būna, kad netikėtumas šuniui suveikia, nespėja susigaudyt.
Mūsų Luna manęs klauso, kad urgztų ar kąstų niekada nebūna. Net kai nagus karpau, ko žiauriai nemėgsta, tai cypia spardosi ir kartais vaidina kad kanda, bet iš tiesų, tai nekanda. Bet kartą aš ėjau iš namų, o sūnus tuo metu buvo ją išvedęs į lauką. Ir susitikom prie lauko durų. Aš mačiau kad jie pareina, nes durys su stiklais. Gavosi taip, kad aš išėjau iš laiptinės pro vienas duris, kurios kampu prie pat lauko durų, o jie kaip tik ėjo pro lauko duris. Matyt Luna iš šviesos į tamsesnę patalpą įeidama nespėjo suvokti, kas eina, o aš net minties neturėjau, kad nepažintų, o ta ėmė ir kando man į koją. Taip iš tikrųjų, piktai. Gerai, kad su pakankamai storais džinsais buvau, o ne su kokiom pėdkelnėm. Paskui sakė, kad namie parėjus tokia susigėdus buvo, kad neturėjo kur dėtis.
Borzika, kokia liekna( numetė svorio?) ir jauna atrodo Borza ! Ordai 10? Nu jinai tai išvis užsikoncervavus, nei sustambėjus nei ką, kokia buvo 2 metų tokia ir dabar. Ilgų dar metų joms.
Dėl veislynų turėjo būti sutartis bent jau taip būna parduodant šunį, bet gal labai artimas tas žmogus? Arba šuo jau kastruotas sterilizuotas, tai jokios sutarties nesirašė, čia sunku pasakyti iš tiek mažai informacijos.