Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2017 06 05, 17:52)
bigsmile.gif  nelaiko gaujos vadu  tongue.gif tikriausiai palepini ir ne visada baudi už blogą elgesį  ax.gif Svetimų turbūt prisibijo,nežino,ko tikėtis...o tave jau "perkando"  mirksiukas.gif

Ot koks...Pikta buna.Nesakau,kad visai neklauso.Bet...Geriausia kai nusikalsta draugui.Jis bara,o Dzekas uz manes slepias
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 06 05, 16:41)
Sveikinimai Agnytei.
Nesuprantu kodel Dzekas labiau klauso svetimu nei manes?Mamai buvau palikus jokiu bedu.Brolis retai ji mato,bet ir jo klauso labiau nei manes.Kai atvaziuoja draugas ir jo klauso labiau nei manes.O as ji ir seriu ir vedzioju...Kame beda?

Neturit pakankamai tvirto kontakto. Dirbt reik...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 06 05, 15:22)
Gražus lietuviškas vardas  wub.gif ir vardines bernelis turės tikras  biggrin.gif

Taip, pas mus Juozapai - šeimos susibūrimo šventė.

QUOTE(klopedija @ 2017 06 05, 16:38)
... ir su "perspektyva"  biggrin.gif Trumpa reikšmė: iš Juozapas „teprideda Jehova (dievas) prie šio (gimusio) dar vieną vaiką“. Žinoma, čia jau jums spręsti.  biggrin.gif

O aš vis dar neapsisprendus. Matyt, dar neatėjo laikas...  unsure.gif

O, puiki reikšmė smile.gif
Apsispręsi. Neforsuok įvykių. Viskam savas laikas.

QUOTE(lututė @ 2017 06 05, 17:30)
aš tai su saviškiu peršikus......tai guziuką ant kaklo užčiuopiu,tai koja perdaug palaksčius virpa...tai erkė įsisiurbė,ir net ne viena  blink.gif nu žodž...ryžas vaikas-ne kitaip...

Stebėk. Gal kokius vaistus į sprandą leido, gali būt guziukas dėl to.

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 06 05, 17:41)
Sveikinimai Agnytei.
Nesuprantu kodel Dzekas labiau klauso svetimu nei manes?Mamai buvau palikus jokiu bedu.Brolis retai ji mato,bet ir jo klauso labiau nei manes.Kai atvaziuoja draugas ir jo klauso labiau nei manes.O as ji ir seriu ir vedzioju...Kame beda?

Kontakto greičiausiai neturi su šunimi. Vedžiojimas ir šėrimas nepadaro tavęs svarbiausiu pasaulyje.
Atsakyti
sveikinimai Agnnytei 4u.gif
o as ant Miltes pikta nuo ryto. neauginu kaciu dar ir todel, kad jos tokios medziotojiskos. o vakar vakare musu ramioji letoji Milte, kuri siaip vos ten ratuka apkeblina zingine, susimedziojo jauna sarkiuka, nekreipdama demesio i jo rekiancius tevus, atsinese i voljera ir uzsikase dar. o sarkos ir varnenai nuolatiniai kiemo gyventojai, perinasi kasmet. jauciuosi beveik kaip augintinio netekus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 06 09, 13:09)

Stebėk. Gal kokius vaistus į sprandą leido, gali būt guziukas dėl to.

nu ne tas atvejis. Ant kaklo viršaus,beveik prie priekinės kojos pradžios , yra pora mažų kietų guziukų-kai pipirai-tai į tuos nebekreipiu dėmesio,visi senstam. O va po apykakle,netoli gerklės atsirado vienas didėlesnis,minkštas.Bijau,kad nebūtų koks limfmazgis-jų padidėjimas nieko gero nežada unsure.gif

Užvakar vyras pakraupinęs mane buvo: paskambino ir sako-šuniui kažkas ne taip.Parėjo,vandens nelaka,atgulė. Na ir man tuoj visokios baisiškos pabaisiškos teorijos pradėjo lįst,juo labiau,kad vyrui-naktinė.Susiradau intike visą parą budinčių vetų,kur galima kviestis ir ,jau autobusu važiuodama vos ne dirbtinį kvėpavimą mintyse ryžui dariau,parlėkiau be žado-ogi normaliausias šuva bigsmile.gif rezultate bart gavo vyras-nes tikriausiai šuniui depresija buvo,kadangi greičiausiai brangusis užsidaręs iki pietų su kompu lovoj marinavos ir vargšas Pinkiauskas riogsojo sau vienas bigsmile.gif

žodžiu,jaučiu kad bręsta konsultacija su rimtesniu vetu-ir dėl guzo,ir dėl drebančios kojos ir dėl tos nelemtos ir amžinai nugraužtos karpos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 06 09, 13:53)
bręsta konsultacija su rimtesniu vetu
Neseniai su kolegėm diskutavom, viena gyrė šitą kliniką.

Kūdikio Meškės sesė Trepsė ieško namų... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 06 09, 15:25)

Kūdikio Meškės sesė Trepsė ieško namų...  mirksiukas.gif

pravažiuoju šitą...
man šita patogiau biggrin.gif http://veterinarijosklinikakaune.lt/ ir atrodo pusėtina. Nes į tą,kur prie namų,tik skiepyt vedu. Daktaras pastoviai "dūrą" įjungęs.Dar kai moteris dirba-dar dar...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 06 09, 15:55)
Ir apie šitą girdėjau gerų atsiliepimų.
Atsakyti
Sveikos. smile.gif

Taiga šią savaite irgi reikalų su vet turėjo. Piktą erkę pasirodo buvo sutikusi verysad.gif Babeziozė.
Dabar jau atrodo viskas neblogai. Tikėsimės be pasekmių viskas eis ir praeis.

O čia mes atėjom kaip visada... Pasimaivyti!
Taigos gimtadienis. Jau 12! Siaubas kaip greit!

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2017 06 10, 11:39)
Sveikos. smile.gif

Taiga šią savaite irgi reikalų su vet turėjo. Piktą erkę pasirodo buvo sutikusi verysad.gif Babeziozė.
Dabar jau atrodo viskas neblogai. Tikėsimės be pasekmių viskas eis ir praeis.

O čia mes atėjom kaip visada... Pasimaivyti!
Taigos gimtadienis. Jau 12! Siaubas kaip greit!

Ojej...bet tų erkių tai bele kiek...neviltis ima.Gerai,kas gerai baigiasi...
Tai su gimtadieniu Taigutę ! 4u.gif Kad. žvali or sveika būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 06 09, 13:25)

QUOTE(lututė @ 2017 06 09, 14:55)
pravažiuoju šitą...
man šita patogiau  biggrin.gif  http://veterinarijosklinikakaune.lt/ ir atrodo pusėtina. Nes į tą,kur prie namų,tik skiepyt vedu. Daktaras pastoviai "dūrą" įjungęs.Dar kai moteris dirba-dar dar...

''Pas Puma'' nebloga klinika, tik kiek teko girdėt kainos nemažos...
Męs jau ne vienus metus lankomės ''Vetviloj'' . Nusiskundimu jokių tik pačios geriausios rekomendacijos smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai ir geriausi linkėjimai Taigytei 4u.gif Linkime dar ilgų šuniškų metų 4u.gif
Jolleee , žinokite,kad 12 metų mišrūniukui dar ne riba, taip,kad be panikos.
Taip, su erkėmis visiška bėda, Maniškiai prilašinti, ir vis tiek kabinasi bjaurybės.
Setas jau du kartus nuo babezijozės išgelbėtas buvo.Svarbu laiku sureaguoti.
Atsakyti