Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Kerpena @ 2017 05 31, 07:56)
Kaip šunys priėmė naują gaujos narį? smile.gif

Skirtingai. Gralis pauostė, palaižė kojas ir nuėjo. Pirmą naktį, kai vaikas verkė, tai lekavo ir dūsavo, dabar jau nebelekuoja. Tuo jo ypatingas domėjimasis baigėsi. Pepė inkštė pirmomis dienomis, cypavo ultragarsu, jei vežime kniursi vaikas ar verkia, tai lenda prie vežimo ir netgi bando ant jo užšokt. Su ja sunkiau.

QUOTE(lututė @ 2017 05 31, 09:11)
Ne kūdume laimė  mirksiukas.gif Spėsi,sukūsi...šunkos labai užpavydėjo dėmesio ?  rolleyes.gif

Nelabai pavydi. Mes daug kur einam dabar su šunim ir vežimu. Kiek įmanoma judam į parką. Abu su vyru namie esam, tai stengiamės, kad nebūt trūkumo. Aišku, dabar nėr treniruočių, ko labai reikia Pepei, nes neturi kur padėt energijos. Bet tikiuos, kad tai laikina ir jau pradėsim judėti ir į treniruotes, ne tik aplink namus.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 05 31, 18:07)
Skirtingai. Gralis pauostė, palaižė kojas ir nuėjo. Pirmą naktį, kai vaikas verkė, tai lekavo ir dūsavo, dabar jau nebelekuoja. Tuo jo ypatingas domėjimasis baigėsi. Pepė inkštė pirmomis dienomis, cypavo ultragarsu, jei vežime kniursi vaikas ar verkia, tai lenda prie vežimo ir netgi bando ant jo užšokt. Su ja sunkiau.
Nelabai pavydi. Mes daug kur einam dabar su šunim ir vežimu. Kiek įmanoma judam į parką. Abu su vyru namie esam, tai stengiamės, kad nebūt trūkumo. Aišku, dabar nėr treniruočių, ko labai reikia Pepei, nes neturi kur padėt energijos. Bet tikiuos, kad tai laikina ir jau pradėsim judėti ir į treniruotes, ne tik aplink namus.

Na Pepė visgi MOTERIS biggrin.gif
tai gerai,visiem ramiau mirksiukas.gif

O aš savo ryžo kelias nuotraukytes įmetu po savaitgalio.Ir skardžiais lipo ir saulėj deginos-žodžiu,grįžo nusikalęs po viešnagės biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

paskutinėj žolę ėda mano karvė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 31 gegužės 2017 - 17:05
Agnnyte, esat brandi šeima ir gyvūnams, ir vaikams. Sveikinu! 4u.gif Telieka palinkėti visiems sveikatos ir darnos. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visom už palinkėjimus. Bandom įsivažiuot ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti

Agnyte, jūsų šeimai pavėluoti sveikinimai. :4u:

Linkiu ramių naktelių, pieno upelių, aukit dideli, sveiki ir stiprūs.Sveikatos mamai, kantrybės tėčiui, šunims net nežinau ko linkėti.

Labai gražų varduką išrinkote :wub:

Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 05 31, 18:04)
O aš savo ryžo kelias nuotraukytes įmetu po savaitgalio.Ir skardžiais lipo ir saulėj deginos-
Turiningas savaitgalis thumbup.gif

Šiandien ir mes išlėkę buvom iš namų.
Tai irgi nusikalusi grįžo smile.gif

Svajoklė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 04 birželio 2017 - 22:57
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 06 01, 15:20)
Labai gražų varduką išrinkote wub.gif

Su vardu buvo labai paprasta - mano tėtis Juozas, mano senelis buvo Juozas, mano teta ištekėjo už Juozo. Tas vardas pas mus įprastas ir labai savas. Pernai netekom senelio ir po poros mėnesių aš sužinojau, kad laukiuosi. Po trijų metų nesėkmingų bandymų. Matyt, normalu, kad ir vardas natūraliai yra toks, o ne kitoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2017 06 05, 00:42)

Šiandien ir mes išlėkę buvom iš namų.
Tai irgi nusikalusi grįžo smile.gif

Svajoklė

Prancūziškas žavesys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2017 06 05, 15:09)
Su vardu buvo labai paprasta - mano tėtis Juozas, mano senelis buvo Juozas, mano teta ištekėjo už Juozo. Tas vardas pas mus įprastas ir labai savas. Pernai netekom senelio ir po poros mėnesių aš sužinojau, kad laukiuosi. Po trijų metų nesėkmingų bandymų. Matyt, normalu, kad ir vardas natūraliai yra toks, o ne kitoks smile.gif

Gražus lietuviškas vardas wub.gif ir vardines bernelis turės tikras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 06 05, 14:09)
Su vardu buvo labai paprasta
... ir su "perspektyva" biggrin.gif Trumpa reikšmė: iš Juozapas „teprideda Jehova (dievas) prie šio (gimusio) dar vieną vaiką“. Žinoma, čia jau jums spręsti. biggrin.gif

O aš vis dar neapsisprendus. Matyt, dar neatėjo laikas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 06 05, 17:38)
O aš vis dar neapsisprendus. Matyt, dar neatėjo laikas...  unsure.gif

o kur skubėt? bigsmile.gif jei jau kris į akį ar širdį - tai ir imsi biggrin.gif
aš tai su saviškiu peršikus......tai guziuką ant kaklo užčiuopiu,tai koja perdaug palaksčius virpa...tai erkė įsisiurbė,ir net ne viena blink.gif nu žodž...ryžas vaikas-ne kitaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 05 birželio 2017 - 16:30
Sveikinimai Agnytei.
Nesuprantu kodel Dzekas labiau klauso svetimu nei manes?Mamai buvau palikus jokiu bedu.Brolis retai ji mato,bet ir jo klauso labiau nei manes.Kai atvaziuoja draugas ir jo klauso labiau nei manes.O as ji ir seriu ir vedzioju...Kame beda?
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 06 05, 18:41)
Sveikinimai Agnytei.
Nesuprantu kodel Dzekas labiau klauso svetimu nei manes?Mamai buvau palikus jokiu bedu.Brolis retai ji mato,bet ir jo klauso labiau nei manes.Kai atvaziuoja draugas ir jo klauso labiau nei manes.O as ji ir seriu ir vedzioju...Kame beda?

bigsmile.gif nelaiko gaujos vadu tongue.gif tikriausiai palepini ir ne visada baudi už blogą elgesį ax.gif Svetimų turbūt prisibijo,nežino,ko tikėtis...o tave jau "perkando" mirksiukas.gif
Atsakyti