Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Jolleee @ 2017 05 08, 00:27)
Gan greitai ji perpranta nesudėtingus triukus.  ax.gif
Šitą per kelioliką  minučių išmoko.  wub.gif

Šaunuolė, kad skiri laiko tam. Aš neturiu kantrybės su triukais smile.gif

Pasirodom ir mes. Kadangi aš į kadrą jau senokai nebetelpu, tai tik šunys bigsmile.gif Varlinėjam po kiemą kasdien. Džiaugiuos, kad savo laiku šunis "ėmiau stipriai", tai dabar beveik ramiai galiu juos vestis viena ranka abu. Veiksmo šunims mažai, bet ką darysi smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 05 08, 11:56)

Pasirodom ir mes. Kadangi aš į kadrą jau senokai nebetelpu, tai tik šunys  bigsmile.gif Varlinėjam po kiemą kasdien. Džiaugiuos, kad savo laiku šunis "ėmiau stipriai", tai dabar beveik ramiai galiu juos vestis viena ranka abu. Veiksmo šunims mažai, bet ką darysi smile.gif

Baisiai rimti abudu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 05 08, 10:00)
Profesorė  biggrin.gif
smartass.gif Profesore - smalyžė . Už skanėstą viską padarys biggrin.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2017 05 08, 10:56)
*Šaunuolė, kad skiri laiko tam. Aš neturiu kantrybės su triukais smile.gif

**Pasirodom ir mes.
*Dėkui smile.gif
O Tu turi kantrybės kitose srityse. Abu taviškiai varžybų, parodų, dresūrų žvaigždės respublikiniu(ir ne tik) mastu thumbup.gif . O mūsų mastas - naminis ax.gif .
**Fainuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2017 05 08, 18:14)
O Tu turi kantrybės kitose srityse. Abu taviškiai varžybų, parodų, dresūrų  žvaigždės respublikiniu(ir ne tik) mastu  thumbup.gif  . O mūsų mastas - naminis  ax.gif .

Kiekvienas randa savo "arkliuką" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 05 08, 09:56)
Pasirodom ir mes.
Kadangi aš (...)  bigsmile.gif
Gralis jau lyg ir pažilęs?..
Atsiprašau, klausimas ne į temą: o kaip pačios savijauta?

Mano savijauta prieštaringa. Kai Lota išėjo, sakiau, "daugiau jokių šuniukų"... Dabar pasižiūriu per langus, pievoje tiek daug zujančių "figūrėlių"... Nostalgija... Tada prisimenu, jog sakiau ir "šuniukas dėl sveikesnio gyvenimo būdo"... Neapsisprendžiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 05 08, 19:45)

Mano savijauta prieštaringa. Kai Lota išėjo, sakiau, "daugiau jokių šuniukų"... Dabar pasižiūriu per langus, pievoje tiek daug zujančių "figūrėlių"... Nostalgija... Tada prisimenu, jog sakiau ir "šuniukas dėl sveikesnio gyvenimo būdo"... Neapsisprendžiu. blush2.gif

Gralis žilti pradėjo, kai jam buvo vos dveji. Genetika. Dabar jam jau 7,5. Pražilo per žiemą jau ir antakiai, kojos, tarpupirščiai.

Mano savijauta nebloga. Dusina šiek tiek jau gera savaitė, bet nebedaug liko ridentis smile.gif Labiausiai nervuoja mano pačios lėtumas. Tiesiog niekur paskui nieką nebespėju. Bet kitą savaitę terminas, tai jau bus gerai smile.gif

O dėl šitos savijautos... Įtariu, keista ji. Dviprasmiška. Mačiau savo tėvus, draskomus jos. Bet vienodo vaisto nuo to nėra. Jei galima pavadinti tai "vaistu". Vieniems reikia laiko, kitiems reikia kito šuns staigiai "čia ir dabar", tretiems nebereikia visiškai. Negali rasti taisyklės, kur yra kažkokie sentimentai, jausmai ir prisiminimai.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 05 08, 19:45)

Taip sake tevukas kai isejo jo suniukas,bet po kurio laiko pradejo i turgeli eit ziuret smile.gif Mano Dzeka myli savaip.Kai uzsuka i svecius visa nuglosto. O ir kiema isnuomojo vasarai Dzekui.Aisku prie budos,bet vis grynas oras.
Na kas lliecia mane.Neisvaizduoju gyvenimo be Dzeko.Aisku buna visko.Noris kartais isspirt pro duris tongue.gif Bet geras oras,ausinukas,Dzekas ir droziam pasivaiksciot.Dar ir kompanijos randam.Tai mama tai bendradarbe.Jjei ne suo nekelciau kojos is namu be reikalo.O cia REIKALAS ir dar koks rimtas po namus vaiksto biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
O jusu sunys noriai plaukioja.?Dzekas i vamdeni,bala,purvyna lipa.Bet jei kur gilu.Ir jau reikia plaukt viskas.Pagaliukus metau-soka i vandeni ju paimt,bet tik tol kol nereikia plaukt.Tik giliau ir cypia.Nebent per klaida.Uzsimirses.Imetus akmenuka i vandeni kisa galva ir bando ji paimt.Tik ausys virs vandes pluduriuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 08 gegužės 2017 - 21:00
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 05 08, 21:53)
Na kas lliecia mane.Neisvaizduoju gyvenimo be Dzeko.Aisku buna visko.Noris kartais isspirt pro duris tongue.gif Bet geras oras,ausinukas,Dzekas ir droziam pasivaiksciot.Dar ir kompanijos randam.Tai mama tai bendradarbe.Jjei ne suo nekelciau kojos is namu be reikalo.O cia REIKALAS  ir dar koks rimtas po namus vaiksto biggrin.gif

Pas mus lygiai taip pat. Kartais užmušt noriu vieną, kartais - kitą, rečiau, bet pikčiau - abu. Ir išskraidint per langą. Kai būna už ką. O paskui apsisuki, pakvėpuoji giliai ir praeina siutas. O vat išėjimai iš namų, šunininkai draugai (kurie kartais dažniau sutinkami nei artimi giminės), daug gryno oro, nesvarbu, koks metų laikas, mūsų atveju, dar ir didelis hobis. Nu... visai gerai. Kitaip kirmytumėm prie teliko ar kompo. Ko ir taip per daug gyvenime. O ir svoriai abiem augtų biggrin.gif

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 05 08, 21:53)
O jusu sunys noriai plaukioja.?

Taip. Gralis iš viso yra ruonis. Jam turkštis po vandenį yra būtinybė. Tai kartu su tėvų vokiete kaime upely prasėdi nemažai laiko. Pepė kiek mažiau sužavėta vandeniu, bet paskui kamuoliuką ar pagaliuką noriai plaukia, vasarą lipa plaukt savo noru. Nardyt nardytų abu, ir net ausis paskandintų, bet aš to vengiu ir nelabai sudarau tam sąlygas (mėtau tik tą, kas plaukia - kamuoliai, pagaliai, akmenų - ne), nes po to ausų uždegimus reikia gydyt.
Atsakyti
O aš savo kaimiečiu tik džiaugiuos biggrin.gif būna kartais pikta, bet čia jau mano pačios tingėjimas užsiimti ir auklėjimo spragos. Tai galiu tik save kaltint. Kitais atžvilgiais - jokių šunybių, graužimų, vagimų, staugimų, lojimų bele tik lot. Mano kineziterapeutas ir psichologas biggrin.gif neskaitant draugelio-paprašaikos biggrin.gif O jei rimtai,tai prieš parsivežant Pinkį nugara man skaudėjo tiek, kad lovoj tik su rankų pagalba galėjau pasiverst. Po pasivaikščiojimų viso šito neliko - na,kartais,kai persitempiu kažkur. Vandens vengia, jei brenda-tik iki kiaušiukų biggrin.gif
Šiaip net nežinau, jei pasimirtų-tai žliumbčiau ko gero ilgai ir nuobodžiai-tikrai ilgiau,nei po kai kurių žmonių laidotuvių.Ar norėčiau kito šuns ? Teoriškai-taip,bet jau dabar man atrodo,kad kito tokio stabilaus ir geriečio nebebus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 05 08, 19:00)
Bet kitą savaitę terminas, tai jau bus gerai smile.gif
To ir linkiu. 4u.gif

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 05 08, 20:53)
O cia REIKALAS dar koks rimtas po namus vaiksto biggrin.gif
O jusu sunys noriai plaukioja.?
Taigi, to "vaikštančio reikalo" labai pasigendu. ax.gif
Lota išvis bijojo vandens. Pamažu "naglai" įpratinom, bet plaukdavo tik tol, kol pasijusdavo srovės nešama (čia apie Nemuną), tada tiesiu taikymu krantan.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 05 09, 18:27)
To ir linkiu.  4u.gif

Taigi, to "vaikštančio reikalo" labai pasigendu.  ax.gif
Lota išvis bijojo vandens. Pamažu "naglai" įpratinom, bet plaukdavo tik tol, kol pasijusdavo srovės nešama (čia apie Nemuną), tada tiesiu taikymu krantan.

Tai kokios bedos.Imat kita suneli ir turit "reikala"D
Dzekas i vandeni kaip minejau lipa noriai,bet kai reikia kojas po lauko plaut va cia tai beda.Atrodo prisiklijuoja prie grindu.Sunku atkelt.Bet kai jau paleidziu vandeni.Stovi ramus.Ir koja priekine kelia.Ir nepriestarauja.prausynom.Ir kai einam erkiu ieskot irgi supranta,kad bus voliojamas😄Nepyksta😄
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 05 09, 21:56)
Dzekas i vandeni kaip minejau lipa noriai,bet kai reikia kojas po lauko plaut va cia tai beda.Atrodo prisiklijuoja prie grindu.

Nėra nieko,ko neišspręstų kažkas skanaus biggrin.gif
Atsakyti